Forum despre Proserv Construct Trading SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 21 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Proserv Construct Trading SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Proserv Construct Trading.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
mielu Miercuri, 31 Iulie 2013
Firma neserioasa isi angajeaza muncitori la negru ,nu le plateste banii .ii muta intr un santier in altul si pe de alta parte lasa si lucrarile de constructie neterminate.ATENTIE unde va angajati ca sa nu munciti pe degeaba.
ana Vineri, 20 Septembrie 2013
firma neserioasa,nu isi plateste angajatii si incearca escrocarea potentialilor clienti fara a le finaliza lucrarile de constructie....asadar aveti grija ...ramaneti si cu banii luati si fara case...
vasile Duminica, 2 Martie 2014
muncitori neplatiti si lucrari in santiere lasate neterminate prin tara escrocand potentialii beneficiari astea sunt asa zise firme de constructii care isi schimba denumirea de la an la an ca sa isi piarda urma din localitatiati singureni si comana din giurgiu

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?