Forum despre Prospectiuni SA


ste Duminica, 4 August 2013
meseria de "despagubitor" e dificila - trebuie sa ai cunostinte juridice, sa fii un fin psiholog, sa ai capacitate de convingere intr-un mediu relativ ostil. cel mai important lucru este sa nu faci nici o greseala. de tine depind sute de oameni. tine-ne la curent si succes!
ste Duminica, 4 August 2013
oricum daca esti bun poti sa faci cariera.... pe viitor o sa fie o meserie f ceruta pe piata - chiar daca e vorba de o "meserie" de nisa. ori poate tocmai de aceasta.
google Marti, 6 August 2013

Pentru despagubitori masina de serviciu este obligatorie. Este un 4x4. Conform normelor interne, viteza de deplasare este cu 10 km mai mica decat viteza legala. Din aceste motive ceilalti soferi din trafic iti fac semnele consacrate. Masina este dotata cu GPS si nici nu poti opri ca sa-ti cumperi o apa minerala. Exista un JOURNEY Manager care stie totul despre tine. Mai intai iti arata cartonasul galben. Pentru abateri repetate in depasirea vitezei iti desface contractul de munca.

mmmm Sambata, 7 Septembrie 2013
am avut prima tura ca despagubitor, m-am angajat acum in august. Ce pot spune ca la echipa unde lucrez 80%dintre colegi sunt super ok, indiferent de varsta. E adevarat ca m-am lovit de ce inseamna munca cu adevarat. Ca prima impresie: e un loc de munca care iti imbina lejer utilul cu placutul.
Andreea Joi, 12 Septembrie 2013
Am fost si eu la un interviu pentru postul de Asistent Director de Proiect. Primul interviu a fost ok, am sustinut si un test de limba engleza.
Programul de lucru: 20 zile lucrate incontinuu cu 10 zile libere. Salariul era de 1100 RON + diurna de 30ron/zi (600 lei) si decontarea transportului (avand in vedere ca lucrai peste tot prin tara). Personal cred ca diurna este foarte mica.
google Luni, 30 Septembrie 2013
La Prospectiuni SA a aparut postul de Manager Talent. Stie cineva care sunt atributiunile
pentru acest post?
ms Sambata, 5 Octombrie 2013
Salut,
Saptamana viitoare voi avea un interviu pentru postul de coordonator echipamente/gestionar. Imi puteti spune care sunt criteriile de selectie pt. un astfel de post, daca sunt necesare studiile tehnice chiar si pt gestionari?
ms Sambata, 5 Octombrie 2013
am aplicat de pe ejobs, am stabilit interviul saptamana viitoare, dar cineva mai sus spunea ca a fost refuzat din cauza ca nu avea studii tehnice, desi in anunt nu se cereau. as vrea sa aflu mai multe despre procesul de selectie si salariul pe care il ofera pt acest post, preferabil de la cineva care stie din proprie experienta. merci!
Milea Luni, 7 Octombrie 2013
Postul de "manager echipamente" (asa cum se discuta in interiorul firmei) este unul nou creat, nu a mai existat pana acum si are ca obiect de activitate centralizarea situatiei echipamentelor de inregistrare de la echipele seismice de teren. Trebuie cunoscut in fiecare moment cantitatile, starea si localizarea echipamentelor din dotare (pe teren in dispozitivele de inregistrare intinse pe camp, la subbaza din teren, la atelierul de reparatii al echipei, trimise la laboratorul de aparatura electronica din Bucuresti, pierdute ori furate etc.). Dupa parerea mea nu sunt necesare studii tehnice, mai potrivite ar fi studiile economice (contabile), dar este totusi necesara cunoasterea tipurilor de echipamente, ceea ce nu este foarte greu.
amadeo Vineri, 11 Octombrie 2013
Au un anunt de angajare pentru mecanic auto Cum se plateste acest post si care sunt conditiile de lucru Ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie?
PinUp Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Salutare,

Aveti idee care este nivelul salarial pentru un "Specialist in Comunicare" in cadrul acestei companii?
Mentionez ca am 7 ani experienta in domeniul marketing si comunicare.

Multumesc !
Mihaela Miercuri, 13 Noiembrie 2013
@PinUp
Salariile sunt confidentiale
PinUp Joi, 14 Noiembrie 2013
@Mihaela

Iti multumesc pentru raspuns, desi nu nu mi-ai spus absolut nimic nou !
Cred ca informativ o marja sau o suma aproximativa se poate face publica, in conditiile in care forumul este adresat si potentialilor angajati pentru care informatiile solicitate ar fi de un real ajutor cel putin in vederea aplicarii la o asemenea pozitie...
Mihaela Vineri, 15 Noiembrie 2013

@ PinUp
Compania este multinationala prin personal si zona geografica acoperita. Deja exista un Manager Marketing si Comunicare, un Asistent Marketing si Comunicare si la problemele legate de acces pe terenurile private si gazele de sist, numai Directorul HSEQ este imputernicit sa dea declaratii de presa. Ma indoiesc ca acum va fi angajat un specialist in comunicare. Mult succes.

ste Vineri, 15 Noiembrie 2013
pinup, in privinta salarului e simplu: da un telefon direct la firma! succes!
medor Luni, 9 Decembrie 2013
sfantu ovdidiu , ba , nu sfantu nicolae
As dori Marti, 10 Decembrie 2013
Buna , as dori sa ma angajez la aceasta firma , e pe recomandari? Programul , salariul?pauza de masa?
Van Dama Joi, 19 Decembrie 2013
Se mai fac angajari?
Angajari Miercuri, 8 Ianuarie 2014
Ce trebuie sa faci sa lucrezi aici?
RU Vineri, 17 Ianuarie 2014

@Angajari
Mai intai trebuie sa ne cunoastem ca sa vedem ce disponibilitati ai. Apoi in functie de postul pentru care aplici va trebui sa semnezi un contract de munca pe perioada determinata sau nedeterminata. Va trebui sa primesti si sa semnezi de primire Cartea Angajatului care stabileste normele pe care trebuie sa le urmezi ca angajat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?