Forum despre Provident Financial Romania


as Marti, 13 August 2013

M-a sunat o dna f simpatica pt manager dezvoltare. Am avut un preinterviu de 20 de min.
Dar am renuntat sa ma mai prezint la interviu. De ce? Pt ca PROGRAMUL AR FI DE LA 9 la 12( partea de raportare facuta din birou), 12-14 pauza (ca nu e lumea acasa sa iti dea banii probabil), 14-20 munca de teren = asta de L-V, urmand ca in weekend telefonic sa tin legatura tot timpul cu colaboratorii firmei.

bebe Joi, 15 August 2013
@as, si care ar fi problema ? Tu ce oferi ca sa primesti ceea ce vrei la un job? Apropos, tu ce fel de job doresti ? Plizzzzzzzz, raspunde-mi in ordine, la ambele intrebari !
andrei1 Joi, 15 August 2013
Am fost sunat de o doamna foarte draguta pentru postul de manager dezvoltare. Am vut un interviu tele fonic de vreo 20 min, dupa care mi s-a zis ca trebuie sa ma prezint la un interviu. Am trecut si peste acest interviu, dupa care m-a sunat din nou doamna de la Bucuresti spunandu-mi ca le-a placut cum a iesit interviul, m-a trmis pe teren sa vad cum e, dupa care mi-a cerut doua numere de telefon ale unor fosti superiori de ai mei, urmand sa ii sune pe acestia. A trecut o saptamana de atunci....nu mi-au sunat nici superiorii si nici pe mine!!! Oare are rost sa mai astept???
da Sambata, 17 August 2013
destul de ciudat @andrei1 . daca ai trecut de telefonic, AM (manager pe orasul tau) si ROM (managerul pe zona ta - 4-5 judete) apoi vizita pe teren si ai dat 2 fosti angajatori ... doar daca au fost probleme la ultimul punct - nu au fost sunati ??? ai dat numerele corect? ai sunat dupaia la ei (fostii sefi)? in mod normal asta era ultima formalitate (si e doar o formalitate) ... doar daca ai dat numerele unor prieteni sa se dea fostii sefi sau ceva de genu ... altfel nu inteleg. fostii angajatori sunt sunati in 10-15 minute dupa ce le dai tu numerele.
andre1 Duminica, 18 August 2013
Nu au fost sunati fostii sefi! Ulterior am sunat la resurse umane si am vb cu doamna aceea si am intrebat-o dc mai e valabila oferta...a zis ca e ok...dar a fost foarte ocupata si nu a reusit sa sune. Mi-a zis ca ma va suna luni acum o saptamana, dar nu a mai sunat! Deci.....sunt asa in plop!!
coco Sambata, 5 Octombrie 2013

Am fost si eu la interviu pentru functionar administrativ. Se lucreaza de fapt luni 12-13 ore, urmand ca restul orelor sa fie efectuate in zilele urmatoare sau chiar in saptamana urmatoare. Se introduc nume de clienti, adrese, credite etc in baza de date.Se pare ca se lucreaza mult in Excel. La interviu ti se cer doua referinte de la locurile de munca anterioare-nume si nr de tel. Mi s-a parut dubios ac se face contract doar pe 1 an, probabil nu vor sa se incurce cu concedii de maternitate etc. Au spus ca ma suna intr-o saptamana si intr-un caz si in altul, dar, nu au sunat.

DM-AM Marti, 15 Octombrie 2013

Eu am fost DM un an, apoi am dat concurs si am avansat AM...
Munca e ok, daca iti faci o echipa buna si ii inveti sa fie independenti, vor face performante.
Nu va luati dupa ce impune AM sau ROM, sa imparti zona in 10 daca nu e decat de 5...argumentati cu materiale si nu au ce sa faca, se vor orienta...

Pentru DM-i : tineti minte ca Rep-ii vostri sunt oameni, daca ii tratati frumos, vor da performante.

jeje Vineri, 1 Noiembrie 2013
Imi poate spune cineva cam ce teste de altgebra se dau la provident ? " un exemplu .!!! ms
cici Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Imi poate spune cineva daca a lucrat/lucreaza la Provident pe pozitia Analist comercial in Bucuresti? Se respecta programul de lucru sau se lucreaza foarte mult peste? Salariul il platesc integral in cartea de munca? Care este salariul, mediul de lucru, procesul de recrutare? Va multumesc anticipat pentru informatii!
gabrielle Sambata, 14 Decembrie 2013
ce poate face un agent satul de atitudinea aroganta a dm-ului?cu cine se poate discuta acest lucru?
nicu Duminica, 5 Ianuarie 2014
@gabrielle ... AM-ului - ar trebui sa aiba nr de telefon, sau direct la 9877.
Anonima86 Vineri, 17 Ianuarie 2014
Salutare!
Mi s-a propus postul de agent, am mers de 2 ori sa vad care-i treaba. Nu mi s-a parut ceva f greu, insa am o intrebare celor care au lucrat ca agenti.
Se merita? Avand in vedere ca am un job full time, ca agent mergand doar seara cateva ore.
Pot fi eu acuzata de frauda in momentul in care clientul nu-si plateste datoria?
Ms :)
iulia Luni, 20 Ianuarie 2014
Buna! Cei care vor sa se angajeze ca agenti provident trimit CV la ei? sau cum procedeaza?
fost DM Marti, 21 Ianuarie 2014
@Iulia - nu ai nevoie ca sa trimiti un CV ci faci urmatorul lucru: intri pe site-ul oficial si gasesti numarul de la call center 0219877 cred ca asta este si vei lua legatura cu un operator caruia ii vei transmite datele tale (nume, prenume, localitatea, nr contact), iar acest operator va transmite solicitarea ta de colaborare catre DM-ul corespunzator localitatii. DM- ul are obligatia sa te contacteze in 48 h de la solicitare (in cazul in care nu te suna reia legatura in call center si spune ca nu ai fost contactata.....daca se intampla acest lucru poti sa spui PA ...mai precis DM-ul nu este profi si are toate agentiile ocupate din zona ta de domiciliu asa ca nu-si bate capul si da o rezolutie aiurea solicitarii primite). Daca te suna DM ul si programati o intalnire pot fi 2 situatii:
1. Este extraordinar de bucuros ca-si poate gasi o pers ca sa ocupe ag vacanta si va urgenta totul...restul intelege fiecare ce vrea (cazul cel mai intalnit de mine....NU ESTE ADEVARUL ABSOLUT)
2. Este profi, dedicat si doreste sa aiba back-up (adica sa aiba o roata dezerva) in cazul in care va fi vreo agentie vacanta din localitate...caz in care vei intelege acest lucru din intalnire si iti recomand cu caldura sa accepti o colaborare ,chiar daca va fi "mai tarziu"
P.S rolul tau ca si agent-reprezentant iti va fi explicat in cadrul intalnirii si o sa fi instruita in cadrul a 3 cursuri ...eu zic OBLIGATORII-compania la fel....dar exista "inteligenti", cum am spus si mai sus, care nu considera acest lucru ! "Are puls trimite-l in curs :), daca are PFA restul nu mai conteaza, sau fantome"...in fine
Colaborare in regim PFA, SRL etc (adica obligatoriu statul pers juridica)....COSTURI INFIINTARE le vei suporta.....compania ofera 50 lei suplimentar in primele 4 saptamani de la activare pt max 4 contracte noi...daca intampini dificultati si ii place de tine DM ul poate sa te "ajute" trecandu-ti x ctr pe agentia ta
Renumeratie 5% din incasari si 35 lei pt fiecare client nou adus TOTUL ESTE BRUT....asta inseamna ca trebuie sa scazi parca 31,5% echivalentul imp profit, cas, cass etc. COMISIONUL SE ALOCA SAPTAMANAL si in functie de promotii, zona, clienti poate fi de la 30 lei la 300,400 lei pentru zonele mature!
Iti doresc mult succes!
Ay Marti, 15 Aprilie 2014
Am fost sunata pentru postul de operator solicitari. Imi poate spune si mie cineva in ce consta interviul si cam care este salariul pentru pozitia aceasta.
Harciog Miercuri, 30 Aprilie 2014

Pe postul de functionar admin salariu este de 1800 aprox.

nickname Marti, 27 Mai 2014
Buna ziua, pentru postul de IT Helpdesk Officer aveti idee ce salariu se ofera? Daca stiti mai multe detalii despre acest post, v-as fi recunoscator. Multumesc.
pam Vineri, 30 Mai 2014
Buna seara,
In IT cam ce salarii sunt? Project manager? Business analyst? Aveti idee?
Multumesc mult!
andreea Duminica, 14 Septembrie 2014
Ce fel de teste primesti la interviu pentru post de DM
aplicant Luni, 29 Septembrie 2014
buna!
ce imi puteti spune de postul de operator colectare debite?? mediu de lucru? program?
multumesc anticipat!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?