Forum despre Provident Financial Romania


Un_om Luni, 29 Septembrie 2014
@Aplicant:

Uite cateva detalii:
1. un operator colectare debite este o persoana care colecteaza debite
2. mediul de lucru este specific companiei
3. programul este unul normal.
denisa Vineri, 3 Octombrie 2014
Cat este salariul fix si la cat se ajunge in medie pe postul de collection.mersi
den Sambata, 4 Octombrie 2014

@denisa

850 RON

po Sambata, 4 Octombrie 2014
@un_om

si salariu?Ai omis ce era mai important!!!!
soni40 Marti, 14 Octombrie 2014
Buna ,
pentru functionar adm.ce imi puteti spune ?intreviu?teste de matematica ?merita sa ma prezint la interviu ?
multumesc
Otilia Joi, 13 Noiembrie 2014
Functionar Colectare Creante - Stie cineva ceva de salariu, cum se munceste, atmosfera de lucru etc?
multumit Sambata, 3 Ianuarie 2015
salut. eu sunt de ceva timp DM. sunt foarte multumit de aceasta companie. daca stii sa iti manageriezi timpul, reusesti sa ai rezultate si esti foarte bine rasplatit pentru asta. salariu net 2700, bonuri de masa, telefon nelimitat, masina (prin leasing operational - motorina, schimb cauciucuri, asigurare ...) si bonusuri procentuale din salariu net care ajung si la peste 100% uneori. totul este in fluturasul de salariu. exista presiune, exista zile bune, zile proaste ca in orice job. am citit comentariile de aici si sa stiti ca in fiecare departament este altfel si in fiecare oras este altfel. diferente intre sediul central si provincie (compania s-a extins foarte mult si in zona rurala). compania este pe profit si asta se vede in tot. MULTUMESC PROVIDENT.
George Luni, 12 Ianuarie 2015
Curiozitate

Cine imi poate spune la ce nivel a ajuns Anglia din toti parametri(mp, c%d, RIIA , ea etc)dupa mai bine de 130 ani.
La noi dupa doar 8 ani media pe tara la toti parametrii sunt in scadere, ce o sa se intample peste cativa ani, dar peste zeci de ani, unde este siguranta jobului???
Scriu toate astea pt ca sunt curios, nu pt ca nu sunt satisfacut de post, slava domnului, am 3 ani de dm si SINCER la o medie de 4300 lei/luna sunt ff multumit.
Cine are informatii sigure din fostii sau actualii angajati pe posturi mai inalte sa mi raspunda.
Succes copii.
Dmm Vineri, 13 Martie 2015
Poate sa imi spuna cineva ce teste de matematica se dau in cadrul procesului de selectare pentru DM? Multumesc anticipat.
APaul Marti, 7 Iulie 2015
buna, am avut un interviu pentru postul de manager clienti , mi se pare promitator ,inteviul a durat 30 min , ce salariu au ei pentru aceasta pozitit parte fixa net si am intales ca va fi un test de matematica sincer nu sunt bun deloc la matematica , am lucrat in orange telekom si in prezent sunt la garanti credite de consum ca si unit manager....pareriiiiiiii@@@@ Multumesc!@
cecilia Luni, 23 Noiembrie 2015
Buna, am fost si eu sunata pt postul de Manager de dezvoltare. Nu prea ma incanta programul , mi se pare aiurea sa termini la 8-9 seara. Am inteles ca dimineata este munca de birou, pauza de pranz de cateva ore si apoi teren . Imi poate spune cineva daca iti poti face programul pana la 5-6? sau se impune programul de teren dupa-amiaza? Imi puteti da mai multe detalii despre interviu, teste de matematica si care ar fi salariul pt aceasta pozitie?
Va multumesc
alexalex Luni, 18 Iulie 2016
multumit,,,imi poti spune ce test de aritmetica este inainte sa te angajezi?
alexalex Luni, 18 Iulie 2016
Vreau informati desptre postul de manager dezvoltare,salariu,program etc si ce test de artmetica este?
Mario87 Luni, 28 Noiembrie 2016

Conditii foarte bune de munca. Cele mai bune salarii sunt in vanzari. Beneficiezi de masina, tableta (laptop), telefon...targete lunare realizabile, nu in intregime da tot faci 200 euro peste salariu daca muncesti. Ai parte de training-uri sustinute de profesionisti, ai sanse de promovare. Daca esti la inceput de cariera, e un job ideal, inveti multe si ai un salariu decent.

Duckadam2017 Marti, 3 Ianuarie 2017
Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt la ultimul interviu pentru business manager si mi-au spus ca voi mai avea in test de matematica. Imi puteti spune in ce consta ?

Va multumesc anticipat!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?