Forum despre Provus Service Provider SA


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 5 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Provus Service Provider SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Provus.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

ANNE Luni, 27 Octombrie 2014
Buna,

As dori si eu informatii privind firma Provus Service Provider SA despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managerul, pachet salarial..

Multumesc,
Denissa Luni, 27 Octombrie 2014
Despre Provus? Banuiesc pentru callcenter. Stau 20-30 de oameni intr-o incapere cu un geam de 1m pe 1m. Sunt 2 callcentere intr-unul. Si desi esti angajat doar pe unul din ele, pana la urma esti obligat sa inveti treaba de la ambele callcentere. Sefa callcenterului nu apara drepturile angajatilor, da concedii dupa toane, se ia de tine din orice, jigneste...and so on. Salariul banuiesc ca va oferi pana in 1200 ron. In firma asta doar pilele prospera. Sunt angajati care se duc la cumparaturi in timpul programului, iau masa in oras cate 2 ore iar cei din callcenter trebuie sa dea explicatii cand se duc la baie! Fugiti si de romcard si de provus.
ANNE Marti, 4 Noiembrie 2014
Multumesc mult pentru raspuns, Denissa
Bogdan Joi, 20 Noiembrie 2014

Am fost la un interviu. Am dat acel interviu cu 2 persoane. Una vorbea de romcard, alta de provus. Nu m-au sunat desi am si experienta si cunostintele necesare.

eu Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Desi lucrezi pe un proiect (provus sau romcard) esti obligat sa inveti ambele proiecte si proceduri cat incape. Posibilitati de promovare sunt, insa rar si doar depinde de ce ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?