Forum despre PublicisMedia


ADMIN - undelucram.ro Marti, 29 Iulie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma PublicisMedia, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliau care ar putea fi de ajutor celor interesati de PublicisMedia.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Ics Marti, 29 Iulie 2014
Buna ziua.
As dori un feedback despre aceasta agentie. Daca aveti cunostinta despre aceasta, va rog, nu exitati sa publicati aici.
Astazi am fost la interviu in grup patru fete. Pare ca am fost selectate toate. Oferta lor generoasa promite un venit legal de minim 2200 lei si maxim de 3500 lei, un program de 8 ore, concediu, etc, tot ce scrie la carte.
Sincer, nu am auzit atata "franchete" la nici un interviu.
Inca o data, sincer, sunt speriata, poate paranoica insa.....pare prea frumos/fantastic ca sa fie real, in conditiile in care nu gasesti nimic de ei pe internet.
z Miercuri, 30 Iulie 2014
Buna, si eu am fost ieri la interviu iar azi m-a sunat o prietena pentru ca ii povestisem de firma, si mi-a zis ca este videochat si ca a fost si ea in trecut la ei. As fi putut sa-mi fi dat seama numai de orarul legat de munca.. numai la videochat este impartit in 3 =)))
ics Miercuri, 30 Iulie 2014
Mai, pe mine de cand m-au sunat,le-am spus: daca e videochat, pardon, nu vin la interviu. Insa domnisorica de la telefon a sarit in sus si a negat asa ceva. Oricum ce prezentare au avut ieri, nu se leaga de videochat, dar....asemenea oferta fabuloasa.........nu exista :)
z Joi, 31 Iulie 2014
o sa vedem cel mai sigur la fata locului luni, la ora 16 in crangasi. desi felul lor de interviu si intrebarile plus ofertele si mai ales sediile pe care le au in crangasi si la romana seamana foarte mult cu firma jfk social media. uite am gasit un articol aici care seamana foarte mult cu interviul pe care l-am avut noi.. http://www.b365.ro/anun-uri-de-angajare-mincinoase-studio-de-videochat-atrage-tinerele-cu-posturi-false-de-redactor_193300.html
ics Joi, 31 Iulie 2014
pe mine nu m-au sunat, insa sunt curioasa de ce au spus, asa ca astept sa aduci vesti, draga z
z Vineri, 1 August 2014
serios? nu te-au sunat pentru training? ciudat.. au zis ca toate o sa facem asta.. deci tare imi este ca e vorba despre videochat daca deja a sortat dintre noi.
ics Luni, 4 August 2014
Astept sa spuneti ce ati facut azi in Crangasi.
lol Marti, 5 August 2014
nu va mai bateti capul cu acestia. E videochat. Eu am primit mesaj cu numarul care aparea in anuntul celor de la JFK SOCIAL MEDIA. Tot isi schimba numele.
franka Marti, 7 Octombrie 2014
deci ics si z, ce ati facut pana la urma? am fost azi la un interviu la ”TED MARKETING ROMANIA” si pare ca e vorba de aceeasi firma
Ana Duminica, 12 Octombrie 2014
Buna! Ce stiti despre ted marketing romania? Se ocupa cu videochat?
andra Joi, 16 Octombrie 2014
Buna fetelor, trebuie sa recunosc ca dupa ce am citit anuntul si astazi dupa ce am fost la interviu ma gandeam ca e prea frumos sa fie adevarat…dar acum dupa ce am citit ...
Adriana Joi, 16 Octombrie 2014
Tot ce vreti sa stiti despre firmele de mai sus (toate denumirile apartin aceleiasi firme) gasiti in articolul acesta. E scris de mine. Am fost pacalita de ei acum un an. Si ...
Alex Duminica, 14 Decembrie 2014
Buna Adriana, ma numesc Alex, nustiu cum sa te intreb, ca sa nu par ciudat, dar as vrea sa te intreb mai "intre 4 ochi" niste detalii, e o chestie personala pt mine, si ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?