Forum despre Pure Health and Fitness


ADMIN - undelucram.ro Marti, 20 Noiembrie 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Pure Health and Fitness, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Pure Health and Fitness.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

angajat Joi, 12 Iunie 2014

Salariu: 1000 ron (in mana) + comision
Program: 8 + 1 (pauza)
Post: Agent vanzari

Comisionul nu e stipulat in contract, asadar cand vine vorba sa fii platit niciodata nu primesti pentru cat ai lucrat si comisionul il iei cu o luna intarziere. De multe ori stai peste program si nu esti platit si nimeni nu tine cont de asta, asa ca nu va asteptati la ore suplimentare platite sau zile libere extra

.
Stres foarte mare si multa, multa negativitate - nimic din ceea ce faci nu este bine. Toti stiu sa bage de vina si nu se uita in oglinda.


Posibilitati de promovare foarte, foarte mici. Spiritul de echipa este 0, fiecare e pentru el si incearca sa te ingroape cu fiecare ocazie pe care o prinde ca sa dea el/ea bine.


Managerii generali n-au experienta nici in vanzari si nici in management, nu le pasa de angajati si te trateaza ca pe un sclav. Multa vorbarie si traininguri + sedinte inutile.

In firma asta se merge pe ideea ca trebuie sa "fortezi" clientul sa-si faca abonament, indiferent daca este interesat sau nu. Toate abonamentele sunt cu plata integrala adica omul trebuie sa-ti achite pe loc un minim de 300 lei, ceea ce in Romania este destul de mult. Daca nu reusesti sa inchei un X numar de abonamente esti considerat incompetent. De rezultate nu prea tine nimeni cont.

Pentru postul de sales manager salariul e de 1500 lei + comision (poate si mai mult in Bucuresti), stresul este imens si echipa cu care trebuie sa lucrezi e complet dezinteresata si incearca sa "traga mata de coada" cat mai mult posibil.

Nu se prea merita decat daca n-ai alte optiuni mai bune.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?