Forum despre Quantic Lab SRL


Loki Duminica, 4 Mai 2014
Daca stie cineva ceva despre pozitia de QA game tester as dori sa stiu in ce consta interviul, pe ce schimburi se lucreaza, salar si mediul de lucru. Multumesc
Ciprian Vineri, 16 Mai 2014
As dori sa stiu ceva despre game tester: in ce consta interviul, cat de greu e testul de engleza, salariu, etc. Multumesc
Liviu Marti, 17 Iunie 2014
Nu stie nimeni nimic de aceasta firma? Am citi pe un forum ca salariul pentru un tester full time e pe la 800 de ron care sincer mi se pare foarte mic chiar si pentru pozitia de game tester. Poate sa confirme cineva?
Gaby Joi, 10 Iulie 2014
Recent am fost la ei la inteviu, ofera 900 pentru inceput si peste 3 luni sare de 1300 (din alte surse 1500). Eu zic ca se merita, din punct de vedere al salariului de baza. Daca iti mai place si team effort e pe masura atunci e si mai bine.
Misu Joi, 10 Iulie 2014
Se pot face si ore suplimentare?
X Luni, 14 Iulie 2014
1300 pare mai omenesc, dupa 3 luni au spus ca se ajunge sigur la suma asta?
adi s Miercuri, 13 August 2014
poate cineva sa ne spuna o parere mai detaliata: ce se intampla exact dupa acele 3 luni, cum e mediul de lucru, programul..?
fost clacas Vineri, 29 August 2014
Se fac ore suplimentare la greu, neplatite evident, dar care se pot (subliniez) adauga la concediu. Acuma cand Dumnezeu este concediul, asa numai el stie. Ajungi sa lucrezi un intreg an, daca-s proiecte urgente (uneori este urgenta tot anul), fara concediu propriu-zis. In rest, cui ii plac jocurile bune sau rele, bataia de cap, unii colegi idioti, poa' sa mearga linistit. Diferenta de salarii este uriasa: lucram cu 1000-1500 net, in timp ce unii se spargeau mai mult ca mine si luau 400-500, plus ca faceau si naveta. Ok, se justifica oarecum prin aceea ca erau studenti. Asta ar fi, mai mult job pentru studenti, nicidecum cariera. Oricum, pita nu se bazeaza pe jocuri.
Miha Marti, 9 Decembrie 2014
De pozitia de digital marketing specialist imi poate spune cineva ceva? Se da proba din ceva anume? Si cam ce salarii sunt ?
Cata Luni, 29 Decembrie 2014
Deci ca si game tester daca trudim mult si bine putem ajunge garantat la suma de 1500 lei dupa 3 luni? Poate confirma cineva?
AndreiN Joi, 19 Martie 2015
Am lucrat la ei timp de aproape un an de zile intre 2012-2013. Inca mai tin legatura cu fostii colegi si pot sa va spun niste chestii sigure:
Se incepe de la salar mic care creste dupa 3 luni in functie de competenta:
Criteriile de competenta sunt aleatorii si depind foarte mult de superiorul direct: lead tester-ul si supraveghetorul de sala.
Orele de lucru sunt destul de lejere mai putin cand esti chemat in weekend.
Eu am inceput pe 800 lei si am primit 1200 dupa 3 luni in timp ce alti colegi au primit doar 1000 sau 1100.
A doua crestere de salar are loc dupa 1 an intotdeauna. Eu eram lead tester dupa 6 luni si evaluam pe altii dar nu am avut parte de o alta crestere de salar.
Un plus este ca te ia fara experienta in domeniu si singurul criteriu de selectie este cunoasterea limbii engleze.
Alt plus este ca experienta de acolo e benefica mai ales daca vrei sa ramai in domeniu.
Eu am stat putin sub un an si am avut probleme la alte angajari dar alti colegi care au stat cu putin mai mult (14 luni - 18 luni) si-au gasit mai usor de munca in domeniu.
Quantic e perfect ca si entry dar nu se merita sa ramai mai mult de un an jumate.
iriname Luni, 23 Ianuarie 2017
Hei, voi merge la un test de engleza si franceza la Quantic Lab. Siti care este structura lor? Mersi

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?