Forum despre QuickWeb


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 2 Iunie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma QuickWeb, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de QuickWeb.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
jobseeker Joi, 29 Mai 2014
procesul de recrutare mi s-a parut total neprofesionist: abureala maxima, feedback 0, proiecte mari si importante, dar care trebuie refacute de la 0
se lucreaza pe pfa
programatorii buni pleaca dupa cel mult un an
firma este intr-o casa din zona alba iulia
i-am refuzat deoarece nu vreau sa lucrez intr-un pod
realist Vineri, 30 Ianuarie 2015
@ jobseeker:
- se lucreaza in conditiile pe care le agreezi personal cu angajatorul
- permutarea de personal in ultimul an este 0. Au trecut mai bine de 2 ani de cand a plecat cineva din echipa de programare si atunci a fost o persoana, deci generalizarea cu "programatorii buni pleaca dupa cel mult 1 an"... trebuie sa fi angajat aici ca sa sti despre ce vorbesti
- firma este intr-un bloc de P+3 in Piata Alba Iulia, avand birouri la etajele 1 si 2, podul nu exista , iar la et. 3 care este mansardat nu sunt birouri QuickWeb

Ce banuiesc eu citind comentariile tale lipsite de chestiuni concrete si informatii, este ca ai fost in proces de recrutare, nu ai fost acceptat din anumite motive si din frustrare ai scris acest post. Probabil ca aceste motive nu ti-au fost comunicate si aici intr-adevar ar trebui lucrat mai mult.
realist Vineri, 30 Ianuarie 2015
Vin din "corporatie", dupa 12 ani de asa ceva, iar prin natura jobului anterior am vazut foarte multe firme, si modul in care se lucreaza si firme mici si firme mari.
Quickweb este o firma mica, care vrea sa ramana asa pentru ca aici e importanta atmosfera familiala si apropierea intre oameni. Daca esti genul "corporatist" si pentru tine conteaza ce pasi poti face in cariera, sa ajungi in pozitii de management sau sa conduci echipe, atunci Quickweb nu e locul pentru tine. Aici nu sunt layere de management f multe, Directorul (proprietarul firmei) munceste cot la cot cu ceilalti, este programator si intelege sistemul. Daca in schimb cauti o firma unde sa ai un cuvant de spus, parerea ta profesionala sa fie luata in seama si in care sa nu astepti sa ti se spuna tot timpul ce sa faci... asta e mediul pt tine.
Sunt 17 programatori angajati, se fac team buildinguri de 2 ori pe an cu familiile, inclusiv cu copii. Petrecerea de Craciun e facuta cu familia - se pune accent pe relatiile umane, nu esti ca in corporatie o cifra in SG&A.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?