Forum despre Raiffeisen Bank


angajat ofiter cont Marti, 6 Ianuarie 2015
Buna Gaca,
Eu sunt ofiter de cont in prezent, salariul e 1270 et, bonuri si comisioane din vanzari.
Daca tragi poti lua bani frumosi din comisioane si fara sa fii consilier clienti.
Sanse de promovare sunt, daca te vad capabil/a te vor avansa.
Ce-i drept nu sunt cele mai mari salarii la Raiffeisen, insa sistemul si oamenii sunt de calitate si stresul nu e ca in celelalte banci!!!!
Mult succes!

Asa ca, recomand cu drag Raiffeisen Bank.
gaca Miercuri, 7 Ianuarie 2015
@angajat ofiter cont
Mersi pentru raspunsul rapid. Postul respectiv pentru care am fost sunat este ofiter cont retail de la o sucursala din Miercurea Ciuc.
Nu stiam ca se iau si comisioane, cam cat ajungi sa faci tu din comisioane, asa in medie intr-o luna?
gaca Miercuri, 7 Ianuarie 2015
@angajat ofiter cont
si daca ai cumva cateva sfaturi pentru primul interviu ? :)
marius_gxg Marti, 13 Ianuarie 2015

Am lucrat in Raiffeisen fix o luna si jumatate ca Ofiter de Cont Echipa Mobila....pentru ca atat am rezistat. Initial am lucrat intr-o banca pe care Raiffeisen a cumparat-o anul trecut si am fost transferat automat. Daca ajungeti in sucursala: salarii mici, munca multa, la posibilitati de avansare va puteti permite sa visati doar daca aveti cunostiinte sus puse, nepotismul este maxim, daca ti se aproba zile libere esti norocos.....la fel si daca vrei sa te invoiesti pt ceva....sucursalele nu au paza, deci orice client enervat poate sa te scuipe in ochi linistit daca nu mai rau. In sediul central sunt cam aceleasi probleme, doar ca exista o vaga atmosfera de corporatism.

-programul de lucru este de 10 ore minim si toti managerii se asteapta sa faci ore suplimentare cat e nevoie
-salariul pentru un casier responsabil pentru toti banii din sucursala este de 1200 RON
-casieri care lucreaza de 10 ani si li s-a marit salariul cu 100-200 de lei maxim
-angajata care a lesinat din cauza oboselii, dusa la baie, spalata pe fata si dupa ce si-a revenit, trimisa iar la birou pentru ca era singura
-in fiecare sucursala in care am fost aproape toti angajatii care lucrau cu bani aveau de inapoiat diferite sume in rate bancii din cauza lipsurilor provocate la casa (sistemele si procedurile sunt foarte prost puse la punct si cand trebuie sa lucrezi si repede ca iti sufla mangerul in spate e foarte usor sa faci greseli in castigul clientului si in pierderea bancii); datoria maxima de care am auzit a fost de 12000 de lei.
-angajat concediat dupa ce a cerut o marire salariala de 100 de lei dupa 2 ani in banca
Eu inainte sa plec i-am adus managerului meu la cunostiinta toate aceste probleme, si nu a putut decat sa incerce sa imi vanda aceeasi placa pe care o vand intotdeauna (defapt singura pe care o au) si anume ca Raiffeisen e cea mai buna scoala bancara si ca dupa ce lucrezi acolo poti sa pleci la orice banca.......Da, e adevarat, poti sa pleci la orice banca, dar tot ca titirez in sucursala...

morass_bog Joi, 12 Martie 2015
Salut, poate cineva detalia pentru pozitia IT procurement, departament, conditii grila salarizare etc?
Multumesc frumos pentru ajutor
mincarmen Vineri, 10 Aprilie 2015
Am participat la un interviu la Rsiffeisen acum doua saptamani pentru postul de ofiter tranzactii pf. A ramas sa fiu contactata de dep.HR. Au trecut insa doua saptamani de la ...
Alicia Miercuri, 13 Mai 2015
La Bacau anuntul e postat luna de luna de vreun an de zile. Ce se intampla?Se fac concedieri in masa sau angajatii isi dau demisia unul cate unul?
Anonimm Duminica, 7 Iunie 2015
salarii mici comparativ cu alte banci. la stagiari de exemplu ca programator (internship) le ofera 1200 lei si ii obliga sa semneze pe 6 luni nu 3 cum cer majoritatea firmelor.
duiutz Joi, 18 Iunie 2015
stie cineva cum este in departamentul de testare? atmosfera, volum de munca?
Ioana3 Vineri, 14 Octombrie 2016
Buna! Stie cineva ce salariu se ofera pt postul de ofiter tranzactii ? Am fost la un interviu si mi s a spus ca de salariu discut cu resursele umane la Bucuresti.
CosmiChi Miercuri, 29 Martie 2017
Poate cineva sa imi spuna in mare despre ce este vorba in postul de "Consultant Bancar" ?Multumesc anticipat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?