Forum despre RCS&RDS


dana Luni, 25 Martie 2013
buna!
Imi poate spune si mie cineva adresa exacta pentru sediul din Pandurii? Cu ce se poate ajunge si un punct de reper? Multumesc!
elena Marti, 2 Aprilie 2013
pentru postul de consilier juridic a fost cineva la interviu?
key account manager RCS&RDS Miercuri, 3 Aprilie 2013
Am revenit cu noi informatii referitoare la pozitia de key account manager.... interviul a fost unul fara prea multe pretentii, din nefericire titulatura pozitiei este prea mare pentru ceea ce ei cauta. Pozitia de key account manager este defapt una de key account executive in care principala sarcina este sa mai aduci clienti in companie, printre intrebarile la interviu este si cum faci asta si focusul lor pare sa fie tocmai acesta.... pe cand intr-o pozitie de KAM din FMCG spre exemplu lucrurile sunt mult mai complexe si intr-o alta directie.... salariul din ceea ce am aflat nu sare de 2000 Ron net si bonus care sa ia tot mai greu din cauza obiectivelor nerealiste (informatii din interior)... in ceea ce priveste contractul mie mi-au spus daca sunt de acord cu un contract pe 3 luni apoi 6 luni si tot asa si le-am spus ca sunt de acord cu unul pe 3 luni si apoi nedeterminat.... cerinta mea financiara a fost corelata cu pozitia asa ca eu cred ca "s-au speriat" si am primit un raspuns negativ chiar daca CV-ul si experienta ma recomanda... e important sa stiti la ce mergeti in caz ca sunteti interesati ;) toate cele bune si alegeti bine!
eu Joi, 4 Aprilie 2013

azi am fost la interviu si era vb de incasator, casier pe ilfov , iti alegeai tu zona , iar treaba statea in felul urmator: 141 ron contract pentru 2 ore part time, da am zis bine 141 ron , 2% din incasari iti dadea, fara masina, trebuia sa ai tu masina personala si aveai 200 ron alocati in fiecare luna pentru benzina in rest nimic , asta era oferta . bineinteles ca nu puteai sa te ducoi la incasari decat dupa ora 16, ca cam toata lumea era plecata la servici. acum va intreb eu pe voi ??? cat ar trebui sa incasezi tu ca sa ajungi la macar 1500 ron pe luna ???cel putin nu mai pun de uzura masini tale, nu mai pun de filtre, kilometri facuti cu masina peronala...... deci toate daca le puneai cap la cap observai ca era numai in dejavantajul tau. si ei aveau numai de castigat .

Contabil Joi, 11 Aprilie 2013
Salut! Eu trebuie sa ma duc la ei pe un post de contabil. Aveti idee care este atmosfera in birou, daca se fac promovari? Am o oferta de 3 luni perioada determinata + 6 luni determinata (cica perioada de testare) si apoi se prelungeste contractul pe perioada nedeterminata. Eu am un job in prezent si mi-e teama sa risc cu aceste 9 luni de proba.
Va multumesc anticipat pentru raspuns,
pt contabil Joi, 11 Aprilie 2013
poti sa-mi spui si mie cum a fost testul de contabilitate ( cateva exemple)? si cate interviuri ai mai avut ? multumesc
mazarica Joi, 11 Aprilie 2013
specialist calitate
Salut! Aveti idee ce salariu este ptr postul asta?
Bogdan Vineri, 12 Aprilie 2013
Pentru suport tehnic la nivelul 1 salariul este in jur de 2300 de lei pentru Bucuresti
Contabil Luni, 15 Aprilie 2013
Buna, cum este la conta la ei, stie cineva?
contabil Miercuri, 17 Aprilie 2013

Testul este din fiscalitate si conta (descarcare din gestiune, TVA combustibil, ch.sponsorizare, calcul impozit pe profit, amortizare, WHT), destul de general avand in vedere pozitia pentru care ma angajau. Sunt 10 exercitii, testul dureaza 1 ora. Succes!

mnh Marti, 14 Mai 2013
Baieti, m-ar interesa sa las un CV pentru postul de suport tehnic. Am 1 an experienta pe suport tehnic si aproape un an pe customer care comercial.
Mi-ati putea lasa va rog o adresa de email a unui om de la HR? :D
Mihai Luni, 20 Mai 2013
In cat timp ati primit raspuns la interviu pentru call center?
Elena Marti, 21 Mai 2013
Am dat interviu pentru call center si nu am primit nici un raspuns. Este primul interviu la care patesc asta. Ar fi fost frumos sa primesc un feedback fie el si negativ, macar un sms daca apel e prea mult pentru ei.
Cei de la HR ar trebui sa fie si ei mai organizati si profesionisti, imaginea firmei are de suferit astfel; respect ar trebui sa fie de ambele parti.
paul neagu Vineri, 26 Iulie 2013

din cate imi dau seama cei care au scris pe aici au fost cei respinsi, in mare parte . oricum , povesti de la irina(nu stiu unde a dat ea test in 2 limbi straine in 15 minute si cum i s-a refuzat un pahar cu apa) dar , cine nu incearca nu va sti niciodata.. stati pe forumuri si asteptati sa va pice un job de 1000 de euro .. clar nu veti avea sansa asta... ca sa nu mai zic cat de slab pregatiti sunt cei care vin la astfel de interviuri si ce pretentii imense au. poate vorbiti cu cei care au trecut de interviuri , aia sunt in masura sa va spuna mai multe... pt cei refuzati intotdeauna altcineva e de vina...

dacian Marti, 30 Iulie 2013
salut, as vrea sa ma angajez si eu la Rcs, credeti ca as avea vre-o sansa ca proaspat absolvent ? (precizez ca am luat bacu)
Specialistul Miercuri, 7 August 2013
1. Ce salariu are un Tehnician Service la RDS ?
2. Ce salariu are un Tehnician / Operator teren ?
anda Luni, 12 August 2013
Cam ce salariu are un operator call center- lb romana?Si daca cunoaste cineva atmosfera din acest departament, ceva detalii
Delia Luni, 26 August 2013
Buna,
Am fost sunata ca am trecut de primul interviu pentru customer support si invitata sa particip la un altul final, de grup, dupa cum mi s-a spus la telefon. As vrea sa stiu cateva pareri si sugestii de la cei care au ajuns la aceasta faza in procesul de recrutare. Se trece usor? Este greu? Se pun intrebari capcana?
Va multumesc anticipat!
John Marti, 3 Septembrie 2013
eu am auzit ca dau salarii de peste 2000 de ron pentru customer support engleza/spaniola...o fi sau nu adevarat...astept si eu un raspuns de la voi ca sa stiu sa nu ii mai includ in planurile mele de viitor. cu 1500 gasesti peste tot...asa ca de ce sa accepti sa fii si umilit pt banii astia?! poate cineva care lucreaza pe proiectul asta sau stie care e salariul imi lasa si mie un raspuns.
Alx Marti, 17 Septembrie 2013
Pentru Key Account Manager stie cineva cam de la ce salariu fix se pleaca? (asta daca se dau si comisioane sau bonusuri la target realizat)
Multam!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?