Forum despre Re Collection SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 23 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Re Collection SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Re Collection.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

maria.a Vineri, 27 Iunie 2014
Buna. Nici o parere?Nimeni, nimic?
anonim78 Sambata, 16 August 2014
Se lucreaza 6 ore pe zi, sau de la 9.30 la 15.30 sau de la 15.30 la 21.30 de luni pana vineri plus 2 sambete pe luna pe programul de dimineata, in mana salariul e de 1400 lei plus bonuri de masa valoare 190 lei . se mai primesc bonusuri in functie de performanta. se cere cunoasterea lb italiene , experienta anterioara de call center. se suna debitorii pentru recuperarea unor rate neplatite.la interviu se da un test scris si oral de lb italiana.
anonim56 Vineri, 22 August 2014
E ok ca si job dupa terminarea facultatii/liceului dar nu il recomand pentru mai multi ani. Nu prea sunt sanse de promovare si daca se fac nu sunt promovati tocmai oameni care merita cu adevarat. Nota 8 dupa parerea mea.
anonim1 Duminica, 24 August 2014
Buna! Testul scris in ce consta?? Si la interviu ce intrebari sunt?Ms
Ioana87 Luni, 15 Septembrie 2014
Cele 6 ore curg foarte greu, se suna la persoane care nu lucreaza majoritatea, pentru credite vechi si de 15 ani de zile!!! Tu lasi un loc de munca sa vii sa lucrezi aici dar daca nu iti atingi targetul zbori...am vazut cum din training lasa oamenii acasa...De incercat doar daca nu aveti alte posibilitati....
Per total nu recomad...
Dbt2011 Luni, 15 Septembrie 2014
Sefele de echipa sunt promovate pe conditii numai de ei stiute, absolvente de facultati jenibile gen dimitrie cantemir si cu limba italiana invata la servici pe linie...Nu ai nici o garantie ca vei ramane pe post, am avut persoane care dupa cateva zile de training le lasau acasa, altele dupa o luna altele dupa 3 ...In functie de cat de urat te stii ratzoii la debitorii italieni...important ii sa vorbesti urat cu ei...dar vorba vine in termenii firmei...sa fii determinat,incisiv...
Avand in vedere ca majoritatea lasa alt serviciu ca sa lucreze la ei nu ii corect cum isi trateaza personalul...
Dar ce sa te astepti de la fosti chelneri si chelnaritze de Italia!!!
anonim24 Joi, 25 Septembrie 2014
De cand au facut schimbarea asta cu multimea de "sefi" care nu isi au rostul au facut numai rau colectivului de munca. Pe langa faptul ca acestuia numai se plimba prim birou, rad isi iau pauza cand vreau se cred si cei mai superiori oameni pe langa ceilalti angajati. Nu recomand aceasta firma si eu sunt satul de tot ce se intampla aici si tot ce vreau e sa plec odata. Pe langa munca psihica este si lipsa de respect si spiritul de echipa. Jalnic!
ABC Sambata, 4 Octombrie 2014
Proaste recenzii...insa nu ne asteptam la altceva. Problema dragilor, nu este orarul, salariul sau faptul ca training-ul dureaza cateva zile si hai sa fim fair play si sa recunoastem ca oamenilor in aceasta firma li se dau oportunitati de a munci. Numai cei care nu vor nu fac fata. Omul care face training-ul este unul care pune suflet si se implica in ceea ce face, chiar daca nu este un expert. Deci sa dam Cezarului ce-i al Cezarului! Problema cea mare intervine la conducere. Din care fac parte oameni de bine si de treaba, dar care din pacate sunt incapabili sa scrie corect gramatical, ca sa nu mai vorbim de necesitatea vitala de a avea macar Bacalaureatul luat! S-a ajuns la un nivel avasat de promovare a subculturii in interior. Aici e problema! Si atunci ce pretentii sa ai cand promovarea se face dupa numarul de shot-uri consumat in weekend? Face minuni.
A.M Joi, 18 Decembrie 2014
Am citit toate comentariile de aici,care sunt exclusiv devaforabile firmei,pe tot site-ul undelucram.ro mi se pare ca recenziile de aici vor sa descrediteze compania si incurajeaza angajatul sa emita pretentii peste posibilitatile lui(asa e in romania de altfel).
recollection e unul callcenter deschis in 2008 si inca merge asta deja e un semn ca fima e in continua dezvoltare;majoritatea birourilor de callcenter au durata de viata pana in 5 ani.
Salarul e bun la 6 ore pe zi din care odata la 2 ore ai pauza 10 minute cum prevede legea,1400 de lei net+ bonuri de masa+ bonusul maxim de 500 lei(in functie de implicarea fiecaruia evident) si la finalul luniii iei 2000 net pentru 6 ore care le vorbesti la telefon,lucru care nu e foarte complicat daca intelegi procesul si te duce putin capul,cat despre stres sau mediu de munca ,ce companie nu-si streseaza angajatii sa faca profit ?mediu de munca conteaza cel mai putin care stie ca jobul e job si isi respecta doar fisa postului,eu personal nu am nevoie sa leg prietenii cu colegiii de la servici,prefer sa merg sa muncesc si sa iau baniii.
In domeniul asta se poate face si cariera daca il intelegi cu adevarat si ai rabdare sa-ti vina randul.
pentru persoanele care vor sa imbratiseze un job in sectorul asta:mergeti si incercati nu mai cititi forumurile care dezinformeaza mai mult.
DBT2011 Joi, 25 Decembrie 2014
A.M cam bate campii vis a vis de salarizare, in rest, are dreptul la propria opinie. Nu vrea nimeni sa discretiteze compania, ci doar sa atraga atentia asupra anumiti factori cand vine vorba de a cauta un job: stabilitate, seriozitate, profesionalism; ori la capitolul asta putine sunt firmele care se pot lauda cu asa ceva.
Salariul mediu, mai ales a celor care fac recupero hard(debite vechi si foarte vechi) e undeva la 1600 de lei, cu tot cu sporul de sambata, chiar asa nu e rau. La cei ce fac recupero soft ( cateva rate ratate) e undeva la 1800 de lei.
Daca majoritatea companiilor serioase au procedeu de recrutare riguros si care se intinde de la doua saptamani in sus, aceasta firma in cateva zile te angajeaza si la fel de repede se descotoroseste de tine in timpul celor 3 luni de proba daca nu dai randament sanatos. Daca unele firme au "pretentia" ca angajatii lor sa vorbesca limba italiana la nivelul C european, aici se accepta , nivel mediu, auzi constant colegii pe linie facand greseli de gramatica, pronuntie, exprimare.
Se lucreaza 6 ore pentru ca domeniul de recuperare credite nu este tocmai usor si e foarte stresant, dar sunt oamni care sunt buni la asa ceva si poate cativa carora le place.
Eu una, am ramas foarte dezamagita de ei, si daca randurile ajuta pe cineva sa se gandeasca de doua ori inainte sa se angajeze la ei, foarte bine.
Ma bucur ca un angajat care sigur este cel putin supervisor sau la resurse umane , ma refer la A.M a citit recenziile si poate se gandeste ca exista loc de mai bine.
L17 Vineri, 27 Noiembrie 2015
Buna, imi poate da cineva mai multe informatii despre salarizarea de anul acesta pentru postul de recuperator debite?Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?