Forum despre Recycle International


ADMIN - undelucram.ro Luni, 19 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Recycle International SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Recycle International.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
radu Sambata, 26 Octombrie 2013
nu are nimeni experienta?
Sandu Luni, 2 Decembrie 2013
Se pare ca nu si-a pierdut nimeni timpul sa mearga pana la Bragadiru, la interviu?!
Florian Duminica, 30 Martie 2014
Exact...eu de exemplu stau unde este carrefour colosseum..iar pana in bragadiru fac foarte mult...
Radu O. Marti, 1 Iulie 2014
Salut.Eu am fost la interviu la aceasta firma.Este o firma mai mica,insa in plina expansiune.Nu am acceptat oferta lor insa pot spune ca a fost o experienta buna.Din ce am observat sunt oameni tineri,cu o atitudine buna,cu simtul umorului.Am fost intervievat de un tip din conducerea departamentului de vanzari,un tip foarte ok.Un interviu cu intrebari concise si o prezentare concreta a activitatii.Le urez succes in activitatea lor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?