Forum despre Regata Romania


al Duminica, 7 Septembrie 2014
Salariul ca agent vanzari este de 2000 lei brut, adica un pic mai mult de 1400 lei net. Nu se ofera bonuri, prime de sarbatori, etc. Zilele de concediu se dau in decembrie aproximativ 2 saptamani, de 1 mai si paste 1 saptamana.

Comision se ia greu. Povestile sunt frumoase, de exemplu anul acesta agentii lor au promisiunea ca pot sa castige bonus anual de peste 30.000 lei daca indeplinesc toate target-ele. Din ce stiu eu, e doar o poveste, pt ca sunt aproape imposibil de realizat. Grila de comisionare e plina de penalizari care se aplica la bonusul pe care il ai de luat : Penalizari - 50 lei daca nu ai raspuns in 24 ore la un mail ; 100 lei daca ai ridicat un bilet/cec la mai mult de 15 zile de la data facturari (marfa poate sa fie nelivrata, tot esti penalizat) ; 100 lei daca biletul/cec este intarziat cu 5-15 zile ; 200 daca este intarziat cu 16-30 zile.

Ca o concluzie generala, poti sta pe un salariu de 1400 lei daca te nesimtesti si inveti sa nu te astepti la bonusuri, pt ca nu prea dau ei oameni afara.

Pe total, eu nu recomand, ar fi mai multe de spus dar imi este lene momentan :)
Mihai2013 Joi, 18 August 2016
Pro: salar la timp
Contra: tot
Penalizari pentru intarziere raport, analiza, neraspuns la email, penalizari km, viteza, intarziere predat ip chiar daca nu e vina ta, penalizari retur marfa.
Salar 1400 agent, cam asta e salar mediu in firma.
Comisioanele le iau cei vechi si alea mici si cu mult stres, intrebati cati mai sunt sanatosi si nu umbla cu pastilele la ei!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?