Forum despre Regency Company


ADMIN - undelucram.ro Luni, 28 Mai 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Regency Company, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Regency Company.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Fost Duminica, 2 Iunie 2013

Ref. la programul de lucru :
- daca ajungeai la ora 7.55 trebuia sa te treci in condica cu pixul rosu
- daca plecai la 18.05 nu era bine. Toti se utau urat la tine. Deci cu cat stateai mai mult la birou cu atat dadeai mai bine la sef. Parca nu erau suficiente cele 10 ore / zi.
Practic lucrai in plus pe luna, neplatit : 32 ore

Codul Muncii.
Durata normala a timpului de munca este de 40 ore pe saptamana. De regula, acestea se presteaza in cursul saptamanii, timp de cinci zile consecutive, iar sambata si duminica sunt libere. Legea insa ofera posibilitatea ca angajatorul, prin negocieri colective sau individuale, si in acord cu regulamentul intern al unitatii, sa stabileasca programe individualizate de munca . Chiar si in situatia programului flexibil, fiti atenti sa nu se depaseasca norma de 40 de ore de lucru pe sapatamana.
Durata timpului de munca poate fi marita pana la 48 de ore pe saptamana, inclusiv orele suplimentare.
De asemenea, se poate depasi limita maxima de 48 de ore pe saptamana insa numai cu conditia ca, in media orelor ,calculate pe o perioada de trei luni calendaristice sa nu depaseasca 48 de ore pe saptamana.
--------------
Este nula orice intelegere intre angajatorr si salariat, in calitate de salariati, privind majorarea timpului de munca saptamnal peste limita maxima legala admisa.

Sunt multe de spus, este o firma pentru un anumit gen de salariati.

unul Duminica, 10 Noiembrie 2013

Foarte interesant ce se intampla in aceasta companie, este un loc pe unde poti muncii temporar. Daca esti in pana de job ..cateva luni de tranzit nu iti strica.

Rebel Duminica, 5 Iulie 2015

Ganditi-va de 10 ori inainte sa va angajati aici,veti da de oameni falsi,care se pretind a fi profesionisti,in realitate aplica cu sfintenie ordinele date de patron. Sunteti pregatiti pt a lucra in conditii de stres maxim,controlati prin GPS pt fiecare stationare,obligat sa raspunzi clientilor non stop chiar si in timpul liber?. Atentie : nu ai dreptul la concediu,esti obligat sa semnezi o cerere de concediu in alb la fiecare inceput de an,iar daca ai curajul sa ceri cateva zile libere vei fi sfatuit sa te odihnesti duminica. In aceasta firma chiar si team building urile au atmosfera taberelor de munca fortata. Sfatul meu este sa cantariti bine pasul!

Rebel Duminica, 5 Iulie 2015
Sfat pt cei noi : nu semnati clauza de neconcurenta,nu este obligatorie, iar daca ati apucat s-o semnati, la momentul demisiei nu semnati notificarea privind inceperea clauzei. Clauza trebuie sa se activeze in momentul incasarii sumei stipulate in clauza, mare grija!!!
Iar ca o gluma: cand se apropie sedintele de evaluare a vanzarilor, mergeti la psiholog, s-ar putea sa ramaneti socati, aceste sedinte seamana mai mult a interogatorii unde nu ai drept la replica, niciodata agentul nu are dreptate, este incompetent si direct amenintat cu trecerea in preaviz pt ca este nedemn a face parte din echipa firmei.
Alexandra25 Luni, 17 Octombrie 2016
Am o intrebare. Cat era salariul? Si ce bonus era? Adica reuseai sa iti faci bonusul lunar?
Nikoletta Luni, 24 Octombrie 2016
Buna seara! Am fost convocata la un interviu la Regency pt postul de asistent manager. Poate sa imi spuna cineva va rog, daca merita sa merg pana acolo, in conditiile in care eu ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?