Forum despre Regia Autonoma RASIROM


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 16 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Regia Autonoma RASIROM, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Rasirom.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Mika Miercuri, 31 Iulie 2013
Stie cineva cu ce se ocupa aceasta firma?
romania Luni, 5 August 2013
cu pufuletii
Cata Sambata, 14 Septembrie 2013
Este o regie care se ocupa cu solutii de acces , au avut mai demult un post de tehnician devize , am aplicat insa nu am fost sunat niciodata :)).
A fost cineva contact de aceasta firma sa ne impartaseasca si noua din experienta lor?
Salut Luni, 7 Octombrie 2013
Salut , stie cineva se angajari pe aici?
Inginer Luni, 2 Decembrie 2013
Pe ejobs aceasta firma are un post :
http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inginer-sisteme-de-securitate/591958/sqi
Tinand cont ca in job description se regasesc ,, program de proiectare ACAD'' sau sau curs acreditare COR , am senzatia ca acest post pare cu dedicatie.
Poate este cineva care a fost la interviu la aceasta firma , eu unul desi am multa experienta in domeniu nu am fost contactat .
Detalii? Miercuri, 4 Decembrie 2013
Vreau detalii de la cei care au fost la interviu . Multumesc.
:))) Vineri, 14 Februarie 2014
In mod periodic am vazut pe ejobs ca apare si firma aceasta. Are posturi diverse .Acuma angajeaza:,, inginer instalatii'' si ,, inginer sisteme de securitate''.A fost cineva angajat prin aplicare pe ejobs la aceasta firma sau pune anunturi la oha? Cum a decurs interviul si cum vi s-au parut conditiile de munca.De salarii nimic?
robc Joi, 27 Februarie 2014

Se fac angajari in Rasirom, in special tehnicieni/ingineri sisteme de securitate. Problema e ca de resurse umane se ocupa cineva fara pregatire sau fara nici o legatura cu domeniul. Este inginer...(nu ca n-as aprecia inginerii). Cerintele sunt destul de clare: prioritate cei cu calificare (ARTS sau echivalent cod COR) sau se trimit la scolalizare, dupa caz. Atmosfera e ok, deplasari in tara, munca de teren, bani ca la stat....nu multi (12-15 mil) dar se negociaza anual Contract Colectiv de Munca, prime trimestriale (sefii bani multi, angajatii bani de buzunar) si beneficiu anual (aprox. un salariu net). De retinut: are structura cu angajat civili si militari, dar toti militarii sunt de treaba, e pe relax atmosfera.

Intrebare Joi, 27 Februarie 2014
Buna seara domnule robc, as fi interesata daca ati putea sa ne spuneti atat dvs sau cineva care citeste , daca exista nepotisme in aceasta firma.Se fac angajari pe pile?Daca da cum de persoana respectiva(mentionata de dvs mai sus) desi este incompetenta detine ( sau o tine) o functie de HR.
rocc Joi, 27 Februarie 2014
In primul rand, nicaieri din postarea mea nu reiese ca se fac angajari pe pile sau pe nepotisme. Am scris clar: "prioritate cei cu calificare". Iar partea privind HR este ca sa inteleaga cei interesati de ce procesul de recrutare este de lunga durata sau de ce nu sunt sunati cei interesati. Iar "in extenso" lipsa de pregatire in domeniu nu reprezinta neaparat o "incopetenta" dovedida, asa cum nici o functie "DETINUTA" in HR nu inlocuieste o diploma/certificare si/sau experienta in domeniu.
rocc Joi, 27 Februarie 2014
...si in completare la ce am scris mai sus, o cautare pe google va va lamuri de ce nu se fac angajari pe pile. Simplu: este regia autonoma subordonata S.R.I. si nu-si permit reclama negativa. Asta nu inseamna ca nu ajung sa lucreze acolo si cativa care cunosc pe cineva....si tot asa...ca peste tot. (cu toate astea, ca fost angajat, garantez ca si acestia sunt calificati in domeniu). Dar, in general, angajarile se fac pe bune si pe competente.
BOCC Joi, 27 Februarie 2014
Salut ROCC , se vede la o posta ca tu faci reclama mascata acestei firme cel mai probabil lucrezi inca acolo si incerci sa ii faci o imagine pozitiva.Nu ti-a zis nimeni ca angajarile se fac pe pile , omul doar a intrebat, dar tu fara motiv te ataci din pricina acestui fapt, ba chiar vi si ne spui ca vezi doamne lungul proces de angajare.Scuteste-ne crezi ca nu se vede de la o posta ce interes ai ?Iar faptul ca e regie autonoma a SeRei nu inseamna absolut nimic, ca doar aceasta institutie nu nu este alba za zapada si in institutia pe care o amintesti angajarile se fac pe pile si competente.De ce nu ai mai zis nimic de tipa de la resurse umane.Asa ca mai bine taci din gura pana nu intra alte persoane sa spuna mai multe.
Sa aflam Vineri, 28 Februarie 2014
Ne spune si noua cineva daca a fost la interviu in urma aplicarii cu CV-ul , sa vedem cati s-au anagajat cu cv pe net.
rocc Vineri, 28 Februarie 2014
Ce scriu eu, ce intelegi tu....Nu mai lucrez la ei de 3 ani. Nu mai zic nimic de HR pentru ca ce a fost de zis, am zis. Ca nu intelegi, asta este exclusiv problema ta. Ca te bagi in seama fara sa ai legatura cu subiectul ar trebui sa te linisteasca: esti unul dintre cei multi care fac asta, deci nu-ti alimentez eu frustarile. Iar ultumul lucru pe care l-as face ar fi reclama la vreo firma, in conditiile in care nu am fost si nu sunt actionar la vreuna....
Bogdan Vineri, 28 Februarie 2014
Nu inteleg cum de userul de mai sus numai lucreaza de 3 ani dar a descoperit acest site brusc si s-a gandit sa ne explice cat de profesionale sunt angajarile acolo , ca ba ca ar fi pe pile da stai sa vezi ca nu ca defapt sunt cativa si aia care sunt pe pile ii califica si pe aia , hotaraste-te omule defapt ce vrei ca pana acum nu ai spus nimic.... forumul acesta e ca oamenii care au avut experiente in aceasta firma sa povesteasca in ce consta interviul de angajare etc nu sa batem campii.
Magda Vineri, 28 Februarie 2014
A fost cineva la interviu la aceasta firma?Unde pot sa vad posturile vacante ,ca vreau sa aplic?
Post vacant Duminica, 2 Martie 2014
Are pe ejobs post vacant firma de mai sus.Poti sa intri sa te uiti da nu cred ca te ia nimeni de acolo :))

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?