Forum despre Rehau Polymer SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 23 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Rehau Polymer SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Rehau Polymer.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
trilulilu Luni, 12 Mai 2014
Am fost la un interviu la aceasta firma. Am trecut prin 2 etape. In prima etapa am completat un chestionar referitor la locul de munca actual, asteptarile salariale, salariul pe care il castig acum..etc. Apoi am sustinut un interviu cu directorul comercial. Am primit ulterior un mail prin care mi s-a spus ca nu am fost selectata pentru ocuparea postului respectiv, desi, culmea nu aveam absolut nici un motiv sa nu fiu acceptata.
Acum, se pare ca au postat din nou acelasi job, cu alte cerinte..."OBLIGATORII" ... Deci, se pare ca acesti domni/ doamne nu prea stiu ce vor... si scot posturile la "misto" .... asa ca eu, personal nu ii recomand...
un inginer Miercuri, 16 Iulie 2014

Rehau ca si alti "producatori" cauta sa angajeze oameni DE LA CONCURENTA, pentru conturile pe care le au in piata, pentru asa zisele "secrete", etc! Ideea e ca HR-ul este praf, teste de personalitate si nelipsitele intrebari tampite... printre altele cheama la interviu pe oricine cu un cv cat de cat interesant in speranta ca poate vor gasi omul perfect, dar si aici daca esti destept si le arati asta se simt complexati si amentintati...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?