Forum despre Reinvent Consulting


EBA Luni, 4 Martie 2013
am fost la un interviu la ei,am dat un test de specialitate si au zis ca urmeaza o testare cu aparatul poligraf,foate ciudat in conditiile in care ei presteaza servicii de consultanta si contabilitate,managementul afacerii,iar tu nu esti criminal de profesie sau pericol public ci un simplu om care iti cauti un loc de munca stabil si pe termen lung
au lasat impresia de neseriozitate si neprofesionalism
una Miercuri, 11 Iunie 2014

vreau sa stiu daca merita sa merg la interviu ? am auzit ca nu platesc salariile la timp asa este ? si ce salarii sunt ? am mai auzit ca sunt deja un colectiv format si greu mai poti intra in echipa pentru ca cei de care trebuie sa treci nu te vor ! asa este ?

fost angajat Miercuri, 18 Iunie 2014

nu se platesc salariile la timp, au intarzieri si de cate o luna, o luna si... iar asta nu e din cauza ca nu sunt incasari, iar cei care au ramas acolo au facut-o pentru ca nu au avut alta alternativa... iar cand iti dai demisia iti poti lua adio de la banii care ti se cuvin pentru ca nu ii mai vezi niciodata.

marie Marti, 15 Iulie 2014

m-au chemat ptr un interviu - pozitia de secretara. "Utilizeaza" contractul de munca ? Salariul net corespunde cu brutul din contract ? care este programul la ei?

Alexandru_Zamfir Marti, 24 Noiembrie 2015
De ce lucrez la Reinvent? Pentru ca este un mediu de munca exceptional, si cand spun exceptional nu am in vedere doar ”lapte si miere”. Este un mediu cu numeroase experiente pozitive, dar si negative, din care in mod categoric ai ce sa inveti. Pentru ca indiferent de cat de dificile au fost situatiile de criza prin care am trecut in cei 4 ani de cand lucrez aici, in permanenta ne-am reinventat modul de actiune, si am reusit sa o scoatem la capat. Sunt numeroase avantaje pe care ti le ofera Reinventul, si pentru inceput mentionez doar unul: zile libere platite, suplimentar fata de zilele de concediu. In total sunt 9 zile libere suplimentare, platite intr-un an. Peste 40% oferit suplimentar dintr-un concediu. Cate companii ofera liber cu ocazia zilei de nastere, si sa te mai si plateasca pentru acea zi? Sunt bucuros că Reinventul o face; pentru toti angajatii, an de an, cel putin din 2007. Alexandru Zamfir, salariat real.
sophie Miercuri, 6 Ianuarie 2016
La un an, de cand fac parte din echipa Reinvent Consulting, pot spune ca am evoluat mult pe plan profesional si m-am bucurat de un cadru de munca placut alaturi de un colectiv tanar, motivat, dar si alaturi de persoane cu o lunga experienta in domeniu. In cadrul companiei exista posibilitatea reala de avansare, beneficii salariale in functie de experienta, iar prevederile din contractul de munca se respecta. De-a lungul timpului am intampinat situatii variate, dar de fiecare data am avut parte de sprijin din partea superiorilor. Ceea ce apreciez cel mai mult aici este faptul ca se pune accent pe dezvoltare si se cauta mereu solutii pentru multumirea clientului si eficientizarea activitatilor. In scurt timp, voi intra intr-o noua etapa a experientei profesionale si voi incepe activitatea in cadrul IBM, companie la care lucreaza si multe alte persoane ce au facut parte din REINVENT, fapt ce imi intareste convingerea ca pozitia REINVENT-ului intr-un CV chiar conteaza in procesul de recrutare al unor mari companii, precum IBM.” Nicoleta
DanM Joi, 28 Aprilie 2016
Am lucrat mai bine de doi ani in firma. Ca in orice societate sunt momente mai dificile, insa nu am avut probleme cu plata salariului. Activitatea poate fi pentru unele persoane foarte stresanta, dar daca iti doresti sa evoluezi fara sa traga cineva de tine in acest sens, ai sanse mari de promovare si castiguri salariale pe masura competentelor.
roxanaa Marti, 28 Iunie 2016
Reinvent Consulting mi-a oferit o sansa pe care nu mai speram sa o primesc. In genere, toti absolventii de facultate isi doresc sa profeseze in domeniul pe care l-au studiat si nici eu nu am facut vreo exceptie. Dupa multe interviuri neconcretizate, a aparut sansa de la Reinvent. Aceasta firma mi-a demonstrat seriozitate inca de la inceput, atunci cand mi-a prezentat oferta de angajare, care, printre altele, cuprindea un contract de munca pe o perioada nederminata.

Colegii din compartiment au avut deschiderea si rabdarea sa-mi impartaseasca informatiile pe care ei le-au acumulat pe parcursul evolutiei lor in cadrul firmei. De acest tratament, sunt sigura ca vor beneficia si noii colegi. Este un excelent mediu de pornire intr-o viitoare si promitatoare cariera.

Mi-am inceput activitatea la sediul central, unde mi s-a parut totul cam limitat: infiintari si gazduiri de sedii sociale, prelungiri/ schimbari de sediu etc. Adevarul este ca erau si operatiuni complexe, pe care inca nu aveam increderea necesara sa le preiau. In momentul in care s-a ivit un loc disponibil la sediul nostru secundar, de langa Registrul Comertului si la recomandarea colegilor care spuneau ca “acolo activitatea este mai complexa si ca trebuie sa inveti sa faci de toate, pentru ca nu poti refuza clientii”, am inaintat superiorilor solicitarea de a fi mutata acolo. In scurt timp, aceasta a fost aprobata si m-am bucurat de acumularea unor noi cunostinte si de un program de functionar public. :D

In momentul de fata, sunt cel mai vechi consultant juridic din compartiment si ma bucur de loialitatea si recunostinta pe care firma si le-a demonstrat sub diferite aspecte fata de mine. Iar eu, la randul meu, ii ofer loialitate si sper sa nu ma opresc pe pozitia ocupata in prezent si sa avansez in cariera mea, bineinteles, in cadrul acestei firme! - Roxana Alexandru, consilier juridic Reinvent Consulting
Georgiana.Gaman Luni, 4 Iulie 2016
Anul acesta implinesc 6 ani in echipa Reinvent, si 10 ani de cand colaborez cu directorii societatii Reinvent.
Alaturi de ei m-am dezvoltat pe plan profesional, ei m-au ajutat sa acumulez toata experienta pe care o am in prezent.
Pentru mine Reinvent nu mai reprezinta un job, este a doua familie a mea de suflet.
Am cunoscut oameni minunati de-a lungul activitatii, care in prezent imi sunt si unii dintre cei mai buni prieteni.
Ador faptul ca, in fiecare zi, in Reinvent, invat lucruri noi, care imi sunt atat de benefice in cariera.
Dupa toti acesti ani, eforturile si implicarea nu au ramas nerasplatite. Am fost motivata ca profesional sa fiu cat mai competitiva si pregatita, iar acest fapt s-a materializat de curand cu numirea mea in calitate de Partener- Asociat in cadrul grupului Reinvent.
Imi exprim toata increderea ca si alti angajati prezenti si viitori vor dobandi acest statut, pentru ca exista premizele reale de ascensiune profesionala pentru cei care vor sa arate ca pot. Insa este nevoie de timp, rabdare, implicare, sustinere a societatii atat in momentele frumoase, cat si in cele mai dificile.
Un angajat are multiple beneficii, insa nu vine nimic fara munca si perseverenta.Sper sa avem o colaborare la fel de frumoasa si in continuare:)
- Georgiana Gaman, Director Financiar si Partener Asociat Reinvent Consulting
MariusBotezat Vineri, 29 Iulie 2016
Lucrez aici de 5 ani in functia de administrator securitate si pot spune ca imi face placere sa fac parte din echipa Reinvent. Colegii sunt respectuosi, orarul de munca se respecta, la fel drepturile salariale. Munca, bine facuta, este apreciata, se ofera mariri salariale la anumite intervale de timp si prime. Fiecare zi este diferita, nu intervine plafonarea, plictiseala, apar situatii noi si provocari, iar prin comunicarea intre angajat - manager mereu se ajunge la solutia potrivita in orice situatie. De ce sa lucrezi la Reinvent Consulting? Pentru ca, daca iti faci treaba cu simt de raspundere si corectitudine, eforturile iti sunt rasplatite. Nu spun ca nu sunt si zile pline sau situatii presante, insa doar o persoana careia ii plac provocarile si nu se limiteaza in viata sa ramana in zona de confort, va face fata cu brio.
- Marius Botezat, administrator securitate
BogdanIonescu Marti, 30 August 2016
Am lucrat timp de 2 ani in Reinvent Consulting in departamentul financiar-contabil. Atmosfera de lucru ok, conditii de lucru bune, cu perioade mai aglomerate in functie de intocmirea si depunerea situatiilor financiare. Dupa acesti ani, am vrut o schimbare in cariera si am ales oferta altei firme. Dupa 2 luni, am constatat ca lucrurile nu erau tocmai roz si m-am intors la Reinvent. Am fost primit inapoi fara retineri, ceea ce imi confirma faptul ca nu exista resentimente pentru cei care au vrut sa incerce alt drum. Se respecta dorinta fiecaruia. Totodata, acum stiu clar ca aici imi este mult mai bine ca in alte parti. Volum mare de munca este si va fi mereu pe partea de contabilitate, indiferent de angajator, insa colegialitatea, corectitudinea si sentimentul de bine cand ajungi la birou sunt destul de greu de gasit. Imi place faptul ca nu ma streseaza colegii/ sefii, fiecare angajat isi vede de treaba lui, se colaboreaza, iti poti spune punctul de vedere, initiativele sunt sustinute de conducere.
Bogdan Ionescu - contabil, peste 10 ani experienta
AlexandraStefan Miercuri, 12 Octombrie 2016
Un mediu de lucru unde promisiunile si posibilitatile de avansare mentionate la interviul de angajare se infaptuiesc. Remarc cu bucurie ca toti colegii care au intrat pe pozitii de entry level, dupa cateva luni, dobandesc competentele necesare unei pozitii superioare.
De asemenea, exista anumite beneficii pe care nu le-am mai intalnit la alte companii: zile libere cu ocazia zilelor de nastere, cadouri pentru fiecare sarbatorit, zile libere totale sau partiale dupa fiecare trimestru de munca, toate acestea platite.
Un lucru de apreciat la conducere il reprezinta faptul ca nu au ramas impasibili in perioadele fructuoase ale companiei, astfel ca incasarile mari s-au reflectat si in buzunarele angajatilor.
Desigur ca uneori volumul de munca este mai mare si este nevoie sa stam peste program, dar ni s-a oferit mereu posibilitatea recuperarii orelor suplimentare, fie prin plata cu spor de 175%, fie prin acordarea de libere platite, in functie de optiuni. - Alexandra Stefan, administrator financiar
AlexandraAlexa Vineri, 20 Ianuarie 2017
Reinvent Consulting a ajuns sa fie a doua mea familie. Ma bucur sa lucrez intr-un mediu cu oameni tineri, entuziasmati si motivati in fiecare zi sa isi depaseasca limitele. Cand iubesti ceea ce faci si iubesti sa lucrezi cu oamenii, rezultatele nu pot fi decat pozitive in domeniul nostru. Acest lucru s-a vazut si din promovarea de pe postul de Consilier juridic pe Director compartiment juridic. Cu toate acestea, ceea ce apreciez foarte mult aici e ca toti suntem colegi in colaborarea noastra si nu punem accent pe ierarhii. Pentru mine, va ramane mereu important sa imi expun parerea in mod deschis si sa primesc un feedback in aceeasi masura, lucru de care sunt incantata sa am parte aici.
Alexandra Alexa - director compartiment juridic

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?