Forum despre Remat Holding


ADMIN - undelucram.ro Luni, 25 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Remat Holding, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Remat Holding.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
danis Marti, 15 Ianuarie 2013
Nimic inca despre aceasta firma cu traditie...
ema Vineri, 15 Februarie 2013
Buna seara...ce informatii puteti oferi despre mediul de lucru si nivelul salarial de la Remat?
Sandu Luni, 2 Decembrie 2013
Pot spune eu ca m-a chemat la interviu, nu am putut sa ma duc in ziua in care au dorit ei, am intrebat-o pe doamna care m-a sunat, daca se poate sa imi acorde aceasta sansa in alta zi, ramanand sa imi arat eu disponibilitatea. Am revenit la scurt timp si mi-a spus aceiasi doamna ca directorul este plecat si ma contacteaza cand revine, pentru a stabili.
Cu sunatu' am rams. Nici la email nu a mai raspuns.
eu Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Va spun eu ce anume se intampla: banii sunt putini, daca se poate se lucrezi mult si bine pe gratis. Bonuri de masa cand primesti cand nu primesti, depinde daca se realizeaza "planul pe unitate", chiar daca nu ai atributii de sales.
Aceste aspecte sunt minore in comparatie cu faptul ca ar fi in stare sa te tina doar in contract pe perioada determinata din 3 in 3 luni sau din luna in luna.
Va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate, eu asa am patit aici si poate intre timp s-au mai schimbat din politicile firmei.
Parerea mea este simpla si se rezuma la 2 cuvinte: comunisti chitrosi !
mariuis Vineri, 30 Mai 2014
vreau si eu sa merg la remat ca sofer sami spuna cineva cum e la ei
Marius Sambata, 30 August 2014
Un Trader (agent de vanzari) ce salariu fix are? Cu bonusuri cam la ce suma ajunge?
a Joi, 23 Octombrie 2014
Un trader (agent de vanzari) are doar salariu fix, bonusuri nu exista desi ei zic ca dau bonusuri. Salariul este in functie de cat negociezi la interviu, stiu pe cineva care are ...
torres9 Vineri, 2 Octombrie 2015
Ceva nou despre ei? Stie cineva cat e salariu pentru un agent de vanzari ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?