Forum despre Renault Technologie Roumanie


Adi Marti, 23 Octombrie 2012
Care sunt salariile pentru un inginer proiectant CATIA V5 la RTR?
pull the game Marti, 23 Octombrie 2012
15 mil catia v6 nnu 5
Smith Marti, 30 Octombrie 2012
Mediul de lucru este performant. Ai si mijloacele la dispozitie.
maria Marti, 30 Octombrie 2012
Adik? de salarii ce poti sa ne zici?
ion Vineri, 23 Noiembrie 2012
am fost si eu invitat la interviu pentru un post legat de autocad/catia in 2011, insa nu am putut sa merg la interviu

acum in 2012 la un targ de job-uri am mai aplicat o data, insa nu am mai fost contactat.
rtr Luni, 3 Decembrie 2012
daca iti spun ca eu am 500 sau 2000 euro/luna este irelevant. S-ar putea sa fii mai bun decat mine, sau nu... Daca esti sigur ca poti oferi plus valoare, mergi la interviu si dovedeste-ti in primul rand tie ca aici este locul tau si ca ceea ce tu vinzi Renault este dispus sa cumpere. Succes!
rtr altul Miercuri, 12 Decembrie 2012
catre cei care cred ca ai ce sa oferi companiilor dupa ce termini facultatea ce sa le oferi este dreptul lor ca sa te creasca la ei in companie ca ce se face in scoli nu are nici o legatura cu ce este in companie ..
Baron Vineri, 1 Februarie 2013
Salutare, daca va doriti cu adevarat o cariera in domeniu si aveti sansa sa lucrati la RTR....merita sa incercati.In legatura cu atmosfera de lucru la RTR si cu Francezii nu pot sa fiu decat subiectiv.In 7 ani de RTR am avut parte de oameni de calitate in jurul meu si poate de aceea nu am fost tentat sa mai caut miticul salar de mii de euro prin Bucuresti sau strainatate.
khuda Vineri, 1 Februarie 2013
am o intrebare, RTR la proiectare se lucreaza cu externi ?
eu lucrez de vreo 5 ani prin italia ca si extern in proiectare auto, motoare diesel. am de altfel firma mea -fiind si singurul meu angajat.
din martie 2013 ma intorc in tara, in bucuresti, si nu sunt deloc interesat sa fiu angajatul nimanui, ma intereseaza sa lucrez ca si colaborator extern.
se practica sistemul asta la RTR, sunt doar "anumite firme" care furnizeaza servicii de proiectare pt renault, sau se poate intra ????
astept parerea cuiva care stie aceste lucruri concret, fara speculatii inutile.
dan Miercuri, 13 Martie 2013

Salutare,

Ce pot spune despre RTR dupa cei 4 ani lucrati acolo, sunt urmatoarele:
- ca oameni cu care lucrezi nota 10
- atmosfera super / stres 0
- DAR BANII......aici frige rau - m-am angajat in 2008 la ei pe 22 de mil si peste 4 ani am ajuns la imensa suma de 25 de mil....

cred ca am zis cam tot...so in concluzie:
- daca esti proaspat absolvent recomand RTR

sper ca am dat o mana de ajutor celor interesati :)

Cristi Luni, 15 Aprilie 2013
Salut tuturor,
In primul rand se angajeaza numai oameni competenti.Asta dupa ce treci cele 4 interviuri.Eu personal am o experienta de 7 ani la RTR (chiar daca este deschis doar de 5).Salariul ajunge daca esti capabil ca simplu inginer la 3000 RON (net).Se urca in ierarhie (dar nu in 2 ani) se urca greu dar sigur (asta evident dupa ce ajunge lumea sa aiba incredere in tine) ca in oricare alta firma.
Membrilor RTR li se fac mariri in fiecare an (media maririlor este 9%).Eu spun ca este un loc competitiv (care nu iol mai gasesti in alte firme in Romania - am fost si am vazut).
Ana Marti, 7 Mai 2013

Dragii mei.. ca sa lamurim cum sta treaba cu salariile, nimeni nu spune nimic deoarece acestea sunt confidentiale, asa cum sunt in toate tarile civilizate (nu uitati ca aceasta companie e de origine FR): te orientezi dupa salariul mediu pe postul pe care il urmaresti, care se calculeaza in functie de studii, ani de experienta, cunostinte, aptitudini etc.

Renault apreciaza mult calitatea umana care este esentiala la recrutare, si potentialul fiecaruia. Va doresc succes tuturor, sa obtineti un post la Renault pentru ca fata de alte companii de pe piata.. aici ai ce invata, ti se ofera mijloace.. si daca esti bun, sunt posibilitati de promovare.

das Vineri, 21 Februarie 2014
Salut, pentru Buyer- Directia Cumparari Renault Romania am inteles ca este vorba de repere mecanice (cutie de viteze directie etc) are cineva detalii, conditii, salarizare, program etc?
Multumesc
adas Miercuri, 26 Februarie 2014
salut, pentru Buyer- Directia Cumparari Renault Romania ce range salarial? sau alte detalii va rog. Mersi
alexandra Miercuri, 7 Mai 2014

Hei?
Maine am si eu interviu tehnic pt Pilot dezv. electronica. Ce intrebari sunt?

RTR Luni, 7 Iulie 2014
As vrea sa stiu si eu ce anume trebuie sa faca mai exact un Manager Proiect Dezvoltare Electronica: http://cariere.renault-technologie-roumanie.com/jobs/Manager-Proiect-Dezvoltare-Electronica-/3582
...si cam cu cat este remunerat :)
Multumesc,
Student Luni, 7 Iulie 2014
Renault way...atata timp cat maririle de salariu se fac anual, atat cat sunt ele 100-200-300 de lei, in functie de performanta si de cum se comporta fiecare angajat, ce e asa nemultumitor? Nu inteleg de unde atatea pretentii pe la fiecare, esti in Romania, Renault are salarii duble fata de majoritatea firmelor care angajeaza ingineri, asta din ce am mai citit, nu stiu alte firme...Daca avansezi, si devii un midle management sau ceva de genul, salariul ajunge foarte mare pentru Romania, in jurul a 2000-3000 de euro, cu marire pe fiecare an de 5-6-7-8-9-10 mil....Nu inteleg de unde pareri proaste, probabil majoritatea de aici, aud de la prieteni fara loc de munca, faliti ( la care pentru ei 1000 de euro nu inseamna nimic, si nu muncesc pe atatia bani,ca e bataie de joc, prefera sa nu aiba un leu). Foarte multi smecheri in Romania, cu cunostinte 0 si cu asteptari imense...Si sunt student totusi si realizez chestiile astea si uneori sunt uluit de prostia oamenilor si cand ii aud ca se mai si lauda...Si vorbesc de colegi, care devin si ei ingineri..si au pretentii...si din pacate nu stiu sa faca nimic...Eu sunt intre primii din facultate, ma uit pe comentarii legate de locuri de munca, imi imaginez ca majoritatea sunt 0, nu stiu nimic(ca majoritatea colegilor), si vor 1000 de euro, fara experienta. Nu am pretentiile astea, gandesc rational si sunt sigur ca daca pe viitor mi s-ar oferi sansa sa lucrez pentru un grup ca Renault, as putea avansa foarte mult prin munca si prin cunostinte cu care ma pot diferentia de altii. Acum depinde si de profilul pe care il termina fiecare. Daca termini automatica, calculatoare, clar nu ai ce cauta la Renault si te duci la o firma care iti da 2000 de euro pe luna. Dar daca termini AR, TCM si altele de acest gen, consider ca Renault e cam cea mai buna varianta..Nu cred ca ma voi insela!
renaultway Miercuri, 9 Iulie 2014
Domnu student, vorbind din presupuneri nu poti caracteriza o firma. Numai de la cineva din interior poti afla modul de lucru si detaliile. Intadevar pentru romanica o tara de mama a 3 a a avea 3000 Ron salariu este binisor. Apropo in anii ce vin se preconizeaza o inghetare a salariilor in Renault.
Student Vineri, 11 Iulie 2014
Dupa cum am spus, cunosc unii oameni din interior si detalii...De aceea imi dau cu parerea...Vedem ce se va intampla! Mult succes in cariera!
Intern Sambata, 12 Iulie 2014

Domnule Student pina avansezi la Renault, in pozitii de management si la salarii de 2000 E trece mult timp.Mediul de munca, este apasator si stresant, in ultimul timp din cauza demisiilor.


Dar, din alt punct de vedere este un mediu bun pentru tinerii absolventi pentru a face experienta.


Salariile inginerilor debutanti sunt peste 2000 Ron NET.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?