Forum despre Reveal Marketing Research


Mirela Miercuri, 21 Mai 2014
Ce bine ca exista site-ul acesta, cat pe ce sa iau si eu o mare teapa si sa ma duc la interviu si trainig la aceasta firma!

Pai avem de platit facturi, pe noi nu ne asteapta Vodafone, Enel si alti furnizori, cate trei luni pana dau ei banii aia amarati pt un proiect, 120 lei. Mi se pare incredibil si noi suntem fraieri ca acceptam!!!

Pai cel putin sa stim si facem voluntariat dar nu la ei ci undeva unde contribuim macar la sanatatea noastra cea de toate zilele!!!
Andreea Duminica, 29 Iunie 2014
Eu trebuie sa incep maine un proiect cu ei. Ce ma sfatuiti?
flo Miercuri, 3 Septembrie 2014

Buna.Am fost si eu la un interviu acum 2 zile la ei. Era vorba de un proiect cu durata de 5-7 zile,in care contactezi clientii existenti in baza lor de date pentru niste sondaje in legatura cu asigurarile lor.
Pretul este de 5,5/h,poti alege 4 sau 8 ore/zi.Banii mi s-a spus ca se primesc la 4-6 saptamani dupa terminarea proiectului.Ai si un targhet de indeplinit : 3 sondaje pe ora duse la bun sfarsit ( cand am intrebat ce inseamna asta,mi s-a spus ca imi vor explica in training).
Cam atat.Am spus ca nu ma intereseaza,nu caut un proiect asa scurt.Se semneaza un contract de colaborare.Sper sa va fie de folos :)

Vlad Sambata, 25 Octombrie 2014

Buna tuturor tin sa le multumesc celor 17 persoane care au scris adevaruri despre aceasta firma. Daca as putea v-as da eu personal 10 lei per comentariu. Tin inca o data sa ultumesc celor care au facut aceste forumuri unde angajatorii afla lucruri reale despre firme si sa se opreasca aceste ilegalitati. Singura metoda pt ca ITM-ul doarme este sa nu mai lucreze nimeni la ei. Asa isi vor inchide activitatea. Doream sa ma duc la interviu sunt patit cu o firma similara IMAS MARKETING SI SONDAJE BUCURESTI si EURODATA MANAGEMENT DADEALUS GROUP acum se numeste MILWARD BROWN nu de alta, dar sa nu mai aiba si altii surprize neplacute asa cum am avut eu sa ajut la randul meu alte persoane sa se angajeze la firme care NU respecta contractul. Atat am avut de zis in incheiere am avut saptamana trecuta interviu la Piraeus Bank pt postul ofiter colectare debite salariul 1000 net sunt sincer si dau toate detaliile, sa fim seriosi pt o banca salariul este minuscul am incercat sa negociez salariul si nu s-a putut, insa lucrul deplorabil a fost ca a trebuit sa completez o fisa in care sa scriu daca am avut litigii divergente conflicte cu fosti angajatori. Bineinteles ca am zis Nu. In realitate legal nu am avut, dar neplatit de 6 luni cu o greutate f mare mi-am vazut banii, eram pe cale sa ii dau in judecata e normal sa ii intereseze litigiile in conditiile in care firmele nu respecta legea e o jignire la adresa mea sa se duca acolo sa lucreze 6 luni si dupa aceea sa rezolve ei pe cale amiabila ca facturile se platesc singure. Va multumesc.

dar Vineri, 3 Iulie 2015

Am acceptat sa lucrez pentru Reveal Marketing prin semnarea unui "contract de prestari servicii", in care se specifica ca plata se face in maxim 6 saptamani de la terminarea fiecarui proiect (cu durata de 3 zile, sau dupa noroc puteai prinde unul de max 10 zile pe proiect), plata find de 5,5 lei/h.
A am uitat sa precizez ca dupa ce ajungi la interviu la ora fixata de intervievatoare, tu oricum "mai astepti asa cel putin jumatate de ora, chiar daca ai anuntat la receptie ca ai ajuns deja, tot nu se streseaza prea mult nici dupa ce vine si te invita undeva intr-o sala unde incepe: ce firma buna sunt, cat de bine platesc si la timp chiar mai repede decat scrie in contract adica la 4-6 sapt, apoi te invita imediat sa incepi munca!!!
Zis si facut, am inceput sa lucrez intr-o sala mica si inghesuita de call center (max 10 pc-uri). Poti sa alegi un program de 4, 6, 8h, eu am ales 8 ore de munca (10-18). Primul proiect mi l-au platit la aprox 2 luni de la terminarea lui, inventand o scuza de intarziere si ca la urmatorul nu se va mai intampla la fel. Urmatorul proiect l-am inceput, dupa vreo 3 saptamani de stat acasa (nu precizeaza niciodata la interviu ca ai de stat si pe acasa pana incep ei un nou proiect). Al doilea proiect mi l-au platit si mai tarziu decat primul. S-a intamplat sa se stea acasa si o luna jum. Cea mai mare perioada de munca a durat 5 sapt. in care am avut 4 proiecte la rand, pe care le-am finalizat.
Dupa 2 intarzieri cu plata banilor, mi-am impus o limita si anume sa renunt, daca se va mai repeta a si a 3-a intarziere sa depaseasca 2 luni. S-a intamplat din nou sa intarzie chiar mai mult si au venit cu o noua oferta si anume incheierea unui CIM (perioada det. 3 luni), dar cica numai dupa 2 sapt. (il puteau inregistra) de la inceperea proiectului din cauza ca "intra contabila in concediu", "mintindu-ma" ca va fi mai mult de munca si nu voi mai face doar sondaje de opinie; de data asta voi munci acelas program (8h) cu o mica diferenta de jum de ora in plus, si voi invata sa fac tot ceea ce fac ele supervizoarele (urmand toti pasii si anume tot ce se face in marketing) pt 900 lei/luna afirmand ca de data asta banii se vor da cu siguranta lunar.
Aceasta vrajeala nu am mai inghitit-o si le-am spus ca refuz propunerea lor (din cauza ca nu mi-au mai dat banii pe nici un proiect din ultimele 4), si ca imi vreau banii de pe acestea de pana acum si numai dupa aceea... poate as fi acceptat, (trecusera deja 3 luni de la terminarea primului dintre cele 4 proiecte) de pe care eu, la fel ca ceilalti colegi nu mai primisem nici un leu.
Nu mai puteam sa cred ca se vor tine de cuvant din moment ce nu au reusit sa-mi plateasca macar jumatate din ele. L si R, 2 colege (nu dau numele complet al lor din cauza ca poate s-ar supara pe mn), au acceptat oferta lor, li s-a facut contract de munca dar fara nr de inregistrare. Slava Domnului ca nu am acceptat, deoarece au trecut cu totul 4 luni de zile, si nu si-au luat banii nici ele "din cate mi-au spus" si nici eu.
Nu stiu cum sa mai procedez acum in afara de sunat si trimis mesaje, dupa "sefe nepasatoare" care ne tot mint cu nerusinare "ca ne vor da banii", dar de fiecare data cand le intreb imi raspund ca "nu stiu nimic, sa mai astept".
Cat sa mai astept ca ITM-UL doarme iar ca sa dau FIRMA in judecata am nevoie de bani pt a plati un avocat??! DOAMNE UNDE S-A AJUNS IN TARA ASTA DE NIMIC, NU MAI AM NICI O SPERANTA, SI NU CRED CA MAI POT FACE CEVA CU UN CONTRACT (de colaborare) DE PRESTARI SERVICII SEMNAT IN IANUARIE 2015 DAR FARA NR. DE INREGISTRARE, DACA STIAM CA VOI AJUNGE AICI, NU AS MAI FI ACCEPTAT NIMIC DE LA INCEPUT!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?