Forum despre Rodbun


adriana Marti, 10 Septembrie 2013
Buna, as vrea sa stiu si eu cate ceva despre aceasta soc. ......nu a lucrat nimeni pana acum la ei? Multumesc
me Joi, 12 Septembrie 2013
Eu lucrez de 3 ani de zile la Rodbun. Este o societatea foarte ok din toate punctele de vedere. Suntem o echipa tanara, muncim mult intr-adevar, insa "feedback-ul" este mai mult decat multumitor.
Denisa Sambata, 21 Septembrie 2013
Dar despre program si salarii nu spune nimeni nimic?
lorra34 Joi, 31 Octombrie 2013
buna,eu as dori sa stiu daca mai sunt locuri libere in firma si ce doc. trebuiesc.
kenobi Marti, 10 Decembrie 2013
Pana la urma, niste detalii privind stilul de lucru si nivelul salarial putem primi ?
ex. week-endul este solicitat ? un nivel salarial aproximativ ? bonusurile spectaculoase anuntate se si platesc ? Cu multumiri ...
roberta Vineri, 21 Februarie 2014

Se lucreaza frecvent peste program (de la 8 la 20-22) si in weekend, sambata si uneori duminica. Salariile sunt in jur de 1500-2000 de lei. Bonusurile sunt teoretic spectaculoase dar se platesc cam greu, la sfarsit de an si doar celor care mai rezista pana atunci.

ade Miercuri, 26 Februarie 2014
Pe vanzari cam care este programul, si ce salarii se ofera?
ralu Vineri, 7 Martie 2014
8-17 callcenter, 8-22 teren (in campanii si mai tarziu). bonusurile fabuloase se platesc la final de an daca rezistati
ion Luni, 17 Martie 2014
Care este salariul net pe vanzari?
sclav rodbun Luni, 14 Aprilie 2014
se lucreaza mult prea mult (12-15 ore), inclusiv sambata si duminica. bonus pentru unii inseamna cel mult un salariu la sfarsit de an.
viitor angajat Joi, 24 Aprilie 2014
Eu am auzit numai de bine despre ei, probabil situatia e alta in regiunea noastra... intrebarea mea insa e alta. Anunturi sunt pe net, dar angajori se fac? A fost cineva la interviuri in perioada asta? Multumesc
Elena Vineri, 25 Aprilie 2014

Am fost si eu la un interviu la rodbun, a avut loc cu un tip istet, in aparenta, dupa care la finalul interviului m-a felicitat si mi-a spus ca am fost acceptata, urmand sa fiu sunata de un coleg de al lui pt a stabili detaliile de angajare. Am asteptat telefonul doua saptamani, dupa care am sunat si am intrebat ce s-a intamplat. Raspunsul a fost unul fabulos: nu am fost selectata, desi la interviu mi s- a spus altceva. Lipsa de profesionalism si de organizare, ca sa nu mai spun de Domnul care nu a avut taria de caracter sa recunoasca acceptul, ba mai mult, a sutinut ca nici nu a fost vorba despre asa ceva. In concluzie, parerea mea, aceasta firma, cu mult prestigiu nu prezinta seriozitate. Nu va dati demisia de la un loc de munca pana nu aveti certitudinea ca ati fost cu adevarat selectati.

Diana Sambata, 26 Aprilie 2014
Buna,

Am vazut ca recruteaza in aceasta perioada pentru postul Operator Vanzari Telefon-Director zonal. Imi puteti spune mai multe despre aceasta pozitie ? Care este programul de lucru, daca se lucreaza si in weekend si care este salariul. Multumesc !
xlx Duminica, 27 Aprilie 2014
Stimate Elena, cand a avut loc acest interviu?
Madalina Miercuri, 30 Aprilie 2014
Se lucreaza de la 8-18 de luni pana vineri. Nu se lucreaza in week-end. Salariul este 1500 ron, masa asigurata si decontarea transportului.
miki Miercuri, 28 Mai 2014
Buna ziua,

Daca se poate mai multe detalii despre aceasta companie. Am vazut ca sunt destul de dese postarile lor pentru posturi vacante de ceva timp pe e jobs. Cred ca nu este ok ca angajator.

Multumesc!
ddd Sambata, 31 Mai 2014
Salut, sfatul meu este sa mergeti la primul interviu, daca sunteti chemati, si mai apoi sa va faceti singuri o idee despre companie. Garantez ca este cea mai sigura cale de a afla detalii despre companie.
una Duminica, 22 Iunie 2014
Daca vreti sa lucrati minim 10 ore pe zi plus sambata atunci mergeti la rodbun. In companie nu exista conceptul de viata privata.
Din punctul meu de vedere, trebuie evitata aceasta companie.
laurentiu Duminica, 22 Iunie 2014
Alte informatii mai aveti? Un salariu la devizia modemn ma intereseaza...
una Miercuri, 25 Iunie 2014
Laurentiu, salariul e undeva la 2000-2500 ron pe luna la care se mai adauga ceva bonusuri, dar care se primesc pe jumatate. Trebuie sa stii ca asta activitatea zilnica implica foarte mult stres si oboseala. Multi kilometri pe teren, targeturi mari, o constanta presiune din partea conducerii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?