Forum despre RoLit Solutions SRL - HIPPO Recruitment Romania


GHEORGHEM Joi, 31 Iulie 2014

De ce obligati persoanele sa ajunga la locul de munca in cateva zile de la primul apel telefonic cu privire la postul din oferta? Vi se pare normal? DE CE CONSIDERATI OFERTA REFUZATA DACA PERSOANA NU POATE AJUNGE IN TIMPUL ATAT DE SCURT? DATI DOVADA DE NESERIOZITATE PENTRU CA DACA OFERTA AR FI SERIOASA E NORMAL SA SE ACCEPTE O AMANARE DE CATEVA ZILE DACA PERSOANA ESTE POTRIVITA PENTRU ACEL POST.

Ioana Popescu Luni, 25 August 2014
Lucrez momentan in Olanda pe timpul verii. Peste 2 saptamani ma voi intoarce in Romania, pt ca trebuie sa ma intorc la scoala. Nu pot spune nimic rau despre ei, deoarece toate conditiile din contractul de preangajare au fost indeplinite. Mi s-a gasit un loc de munca rapid si a fost gratuit. O fost ciudat pt mine dar am inteles ca nu iau bani de la clienti deoarece ei primesc banii de la angajatorul din Olanda. Am avut incredere in ei pentru ca mi-au spus ca au birouri si in alte tari, unde lucreaza de mai multi ani.
max Joi, 13 Noiembrie 2014
Am fost contactat telefonic de un reprezentant al firmei Hippo Recruitment, dar mi s-au cerut bani in avans pentru taxa de mediere sau procesare dosar; pare sa fie inca o firma care profita de naivitatea romanilor si de situatia delicata a celui care isi cauta un loc de munca.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?