Forum despre Romanian International Tobacco


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 2 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Romanian International Tobacco, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Romanian International Tobacco.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

me Joi, 29 Mai 2014
Am fost la un interviu la aceasta firma pentru un post la contabilitate in luna noiembrie 2013. Erau scoase la concurs 3 pozitii la conta. Interviul a avut loc cu patronul, un grec. Mi-a spus ca isi doreste foarte mult sa fac parte din echipa lui dar voi ncepe munca in ianuarie. Am acceptat. In luna ianuarie sun si intreb cand anume voi incepe munca. Fatuca aceea de la receptie imi spune ca se intereseaza si ma suna. Ce credeti? Primesc un email dupa 2 zile prin care ma informeaza ca in urma deciziilor luate in ianuarie , conducerea a hotarat sa angajeze doar o persoana. Pai cum vine asta? Despre ce vorbim? Intai recrutati si apoi analizati daca aveti bani sa angajati pe cineva????? Josnic, nu recomand nimanui aceasta firma, patron neserios.
gigel Miercuri, 9 Iulie 2014

Am lucrat o luna ,foarte neseriosi,platesc greu.Va dau un sfat :nu va angajati la ei.

Doar vorbe si nimic mai mult.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?