Forum despre Romkuvert SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 17 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Romkuvert SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Romkuvert.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Engy Duminica, 27 Aprilie 2014
Eu am fost la ei la un interviu pe achizitii in 2012. Exista o cladire de birouri si o hala de productie alaturi. Birourile sunt moderne, cu daoar cativa anjatati, preponderent tineri.
Directrorul general, tanar si el, parte un tip normal si absolut firesc, fara vreo apucatura de sef. Era la pertu cu fetele din biroul de vanzari si atmosfera pare relaxata. Discuta la interviu pe indelete despre cerintele postului, te pune in tema cu procedura de lucru, iti povesteste putin despre ce s-a intamplat pe achizitii pana la scoaterea postului la concurs etc.
La vremea aia dorea sa dai si un test de inteligenta, pe calculator, contra-cronometru. Preciza ca nu e obligatoriu (probabil ca nu poti impune asta, nu stiu), dar ca el prefera sa fii de acord cu el si sa il dai.
In urma discutiei de atunci, am inteles ca vroia sa ofere ca salariu ceva pana in 2000 lei.
Postul, desi era complex, nu parea foarte solicitant.

Totusi nu stiu de ce, din 2012 si pana in 2014, anuntul pentru postul asta pe achizitii la Romkuvert a tot aparut repostat pe site-urile de recrutare de mai bine de cinci ori... Ceva e in neregula, dar nu stiu ce: angajatul? angajatorul?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?