Forum despre Rompetrol Grup - KazMunaiGas


alex Miercuri, 10 Aprilie 2013
cum este mediul de lucru la Rompetrol?
Ex rompretrol downstream Duminica, 13 Octombrie 2013

Am lucrat la Rompetrol Downstream intr-o statie din Bucuresti,m-am angajat lucrator comercial si am plecat ca si sef tura. Multa munca, cerinte foarte mari, bani destul de putin. Sa lucrezi la sediu e ok.

true Luni, 21 Aprilie 2014

Rompetrol, well pai la Rompetrol e la fel ca la orice alta multinationala, la sediu atmosfera ok oameni ok doar ca salarile sunt aceleasi din 2008 asta la joburile middle level.
Backoffice 1400 ron , Credit 1700ron ,Ag.vanzari 2500 ron , Statie 1000 ron, TeamLeader 3000-3500max, Manager 7000 ron >

Jonnie Duminica, 8 Iunie 2014
Din cate vad, Peste tot e la fel.
OMV, Rompetrol.
Intrebarea e ce poti sa faci in conditiile astea?
Nu poti sa te bazezi decat pe tine.
As dori informatii despre perspective de cariera, despre ce se intampla cu noii angajati, tinerii absolventi. Ma refer la sectiile de Rafinarie, nu la statii.
Eu Joi, 4 Decembrie 2014
Ce salarii se oferta pentru inceput ca si lucrator la pompa ?(am diploma de bac , daca conteaza)
bianca Luni, 29 Decembrie 2014
am vazut ca au Contabil (perioada determinata 6 luni) REACTUALIZAT. cum este, stie cineva? salariu, conditii, interviuri? Va multumec.
Costin Sambata, 27 Iunie 2015
Buna tuturor, doresc sa expun experienta avuta in cadrul unui interviu la rompetrol kmg.
Ca un disclaimer tin sa precizez la inceput ca: am 2 multinationale la activ, 2 francize (una nationala una internationala), un startup o firma locala si acum 4 pozitii intr-o alta multinationala. Cu alte cuvinte nu sunt la primul job, la primul interviu si lucrez de la 19 ani (am schimbat a 2-a oara prefixul - asta ca estimat de varsta). Joburile la care ama plciat eurau de analyst repsectiv protfolio manager - care din job description e tot analiza respectiv raportare cu un titlu pompos.
Inceputul: hr-ul m-a contactat in timpul unei sedinte. Am refuzat apelul, in 4 minute am fost contactat iar. Stiam ca atunci cand refuzi un apel indirect "spui" am vazut apelul voi reveni cat de repede cu putinta. Am respins apelul de data asta cu mesaj sa inteleaga motivul pentru care nu pot raspunde. Am revenit cu telefon si intr-un final am stabilit o intalnire urmand sa primesc datele pe mail. A durat aproape o zi (20 de ore) pana la primirea e-mail-ului. In e-mail nu se specifica pozitia, nu era atasat un JD; mi s-a parut personal cel putin lipsit de profesionalism.
Interviul: la data cu pricina am ajuns la locatie stabilita, si surpriza; am asteptat pe la usi minute bune. Mi-au transmis din start impresia unei lipse totale de bun simt fata de mine ca om si fata de ei ca potentiali angajatori.
Dupa ce am intrat in biroul managerei problemele discutate au fost de ce am aplicat la 4 pozitii si de ce am 4 pozitii in ultima multinationala (pozitii ocupate in decursul a 5 ani dobandite pe baza interviurilor si a seriozitatii, nu pe ochi frumosi).
Sincer nu am inteles de ce s-a pus problema asa.. fie nu au capacitatea sa ofere un mediu competititv, fie s-a pus problema ca voi pleca repede.
Am incercat sa raspund intrebarilor prin justificarea experientei din cv si a rezultatelor care ma recomanda dar fara succes. Am avut parte de un limbaj de lemn, limitat, cu o viziune obtuza pentru bucatica lor, si mi-au transmis ca sunt incapabili sa inteleaga alte procese sau alte structuri organizationale; ca sunt foarte inradacinati in momenclatorul lor total neinteresati de experienta, de traininguri de cursruile urmate de nimic ce ar putea sa diferentieze un candidat. (random example: certificarea green belt, licenta de agenti investitii financiare, certificarile sap, coursera etc - egale cu 0)
Interviul s-a terminat dupa 10 minute in care am fost invitat in afara biroului nu inainte de a mentiona ca atitudinea mea (care a devenit ofensiva si nervoasa) a fost similara cu a candidatei dinainte si e curioasa daca e problema la ea (manger) sau la noi - cei care aplicam - si ca acest gen de abordare o face sa aiba nevoie de oameni compententi si sa nu ii gaseasca.
Program de lucru, salariu, o descriere a companiei, nevoia pentru care exista pozitia, sau taskurile care ar fi nevoie sa fie indeplinite nu au fost dicutate. Efectiv nu am reusit sa ajung in acest punct, ba chiar s-a intamplat un fel de "test": ce se cere pentru pozitie ca taskuri si ce nelamuriri am ca sa mi se raspunda apoi urmand sa mi se prezinte ce job-ul. Discutam o discutie de 2 ori practic.
Concluzionand, am calcat in multe departamente de hr, si in multe birouri de manageri, dar abordarea si atitudinea pe care le-am intalnit aici nu le-am gasit nicaieri. Am fost total luat prin surprindere, dezamagit si uluit de experienta, fara niciun pic de exagerare.
Media de varsta din ce am reusit sa vad este lejer 40+ si tind sa cred ca asta e un factor care ii face sa fie reticenti la "tineri" si la modul de lucru cu care sunt obisnuiti cei dintr-un centru de servicii care vor o evolutie profesionala o atestare profesionala a studiilor si capacitatea de a avea si o viata personala.
Per total ma bucur de experienta ca sa stiu de ce ma feresc si cred ca nici celui care imi vrea cel mai mare rau pe lumea asta nu i-as recomanda sa aplice aici.
Si la final, mi se pare cel putin amuzanta abordarea tinand cont de trecutul companiei rompetrol, numele care se alatura logo-ului, cadrul legal in care se "zbate" si mai ales economic prin datoriile catre stat/creditori.
Mevia Luni, 28 Martie 2016
Pentru un post pe procurement, ce anume faci mai exact? Si cum este interviul?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?