Forum despre Romstal Imex SRL


radu Marti, 4 Septembrie 2012
orice detaliu despre romstal e binevenit
sburatorul Joi, 11 Octombrie 2012

Salarul e ok,.dar cerintele sunt exagerate.

Mio33 Marti, 8 Ianuarie 2013
Cat de ok e salariul?
Pinkka Marti, 15 Ianuarie 2013

salarii mici in romstal 1000-1500lei.

Gicu Joi, 21 Februarie 2013

Voi incepe cu salariile care sunt bune pentru acesta perioada de criza(daca ai vechime) dar sunt date in functie de zona. Comisioane mici.


Program de lucru de luni pana sambata de la 8-18.

Agerul Miercuri, 6 Martie 2013

Buna ziua!Am fost de curand la un interviu la Romstal.L-am trecut cu brio dupa care am primit setul acela de teste pe care deasemenea l-am facut bine.Curand o sa ma sune pentru angajare( sper ) :)) Pentru functia de account manager banuiesc ca stiti cateva detalii. Daca m-ati putea ajuta cu mai multe informatii legate de acest post..Va multumesc!

alex Marti, 19 Martie 2013

ca si lucrator comercial ce salar dau?

jean Joi, 28 Martie 2013
Intre 1000 si 1200 ron net
flosin Vineri, 30 August 2013
Ce stiti despre postul de director de filiala? Care este programul de lucru? Care este atmosfera? Care este salariul? etc.....Merita sa te angajezi la ei?
adr Joi, 6 Februarie 2014
Sunt angajat de 2 ani in Romstal si pot spune ca sunt multumit de aceasta companie. Ca si castig nu ma plang,chiar multumit. Romstal este o companie care isi respecta angajatii!
interviu Miercuri, 21 Mai 2014
Buna ziua!
As vrea sa stiu in ce consta testul de la al doilea interviu,pentru ca nu am terminat facultatea pe domeniul lor si mi-au spus ca trebuie sa dau acest test.

Multumesc
Insider Joi, 29 Mai 2014

Eu am lucrat la aceasta firma pentru o scurta perioada, in anii 2006 - 2007..pe atunci era destul de bine platit job-ul de inginer vanzari ( actual account manager ), insa erau multe acte de completata( am auzit ca acum sunt mult mai multe..).

gogu Joi, 26 Iunie 2014
Pentru "interviu" este vorba despre un test online despre date tehnice ale echipamentelor comercializate de Romstal ,cazane ,chillere, cunostinte generale.
Bafta!!!
Horea Marti, 2 Decembrie 2014
Cunoaste cineva nivelul salarial pentru director de filiala la Romstal? Multumesc
abc Luni, 8 Decembrie 2014

Programul este absolut normal de la 8.30 la 17.00 ( cu pauza de masa ) presiune este normala intr-o firma de vanzari , salariile si comisioanele sunt ok si sunt bine gandite proportional . La sefi exista intelegere . Nu prea am intalni oameni absurzi in firma ..Lucrez de ceva vreme in aceasta companie , cunosc piata si pot spune ca este una dintre cele mai bune companii din domeniul comertului din tara care pune foarte mare pret pe serviciile oferite si pe instruirea angajatilor .

jean Vineri, 19 Decembrie 2014

Pentru abc : Daca tie programul de 8:30 la 17:00 cu pauza de masa ti se pare normal ,cel de 8:00 la 18:30 cu pauza de masa si sambata 8:00 la 18:00 cum ti se pare? Lucrezi la sediu ca acolo asa este programul. Fratele meu 8:00 la 18:30 asta este programul la toate filialele din tara ,mai informeaza-te ,sau poate tu traiesti bine acolo si comentezi si tu ca de....... si tu esti om.
Bafta!!!!

Cristi Duminica, 21 Decembrie 2014

Buna tuturor
Ca si Lucrator Comercial la Romstal ca este foarte greu.Un lucrator comercial trebuie sa faca si facturi si sa pregateasca marfa si sa descarce marfa.Tot timpul esti monitorizat de cei de la Bucuresti.Nu ai voie sa gresesti o factura ca trebuie sa dai declaratie la cei de la Bucuresti.Trebuie sa faci si incasarea la factura si sa iei bani.Ca si bonus este programul de la ora 8 la 18.30 si sambata de la ora 8 la 18 cu pauza de masa de 30 minute.

micutul Duminica, 15 Februarie 2015
Romstal pe ansamblu este o firma ok, iar daca s-ar implica mai mult actionarii prin verificarea directorilor de regiune (nu numai prin solicitarea unor cifre ale unor indicatori economici), sunt sigur ca treaba ar merge si mai bine. Din pacate, conducerea firmei a fost lasata pe seama unor indivizi, care cred ca daca lucreaza de mult in cadrul societatii, pot sa-si permita aproape orice le trece prin cap. Printre ultimele gaselnite ale unor astfel de indivizi este ca o parte din personal sa aibe cumul de functii (de ex. un lucrator comercial sa fie si agent de paza umana) si asta fara a se incheia un alt contract, ca sa nu mai vorbim de remuneratia suplimentara. Bineinteles ca astfel de directorasi se vor bate cu pumnul in piept in fata actionarilor cum au reusit ei sa scada cheltuielile societatii!, nepasandu-le de cei care trebuie sa-si asume raspunderea pentru functia suplimentara. In momentul de fata, din punctul meu de vedere, li se acorda o putere prea mare acestor directori de regiune, care, in majoritatea cazurilor, habar nu au de problemele din teren, sau mai bine zis nu-i intereseaza - tot ce conteaza pentru ei este statistica si nimic mai mult; evitand sa discute eventualele probleme aduse la cunostiinta cu sefiilor lor ierarhici, preferand ca acolo sus (la nivel ierarhic) sa se mentioneze cat mai rar numele lor, atunci cand cauza o reprezinta o problema. Nu vreau sa generalizez, fiindca sunt si oameni capabili in Romstal (din pacate au ramas foarte putini), dar cei mai multi dintre cei cu functii nu incerca altceva decat sa obtina cat mai multe foloase pentru ei personal, de cele mai multe ori calcand pe interesul firmei (de ex.: incheierea unor contracte strategice cu anumiti furnizori de echipamente, in urma carora sunt comisionati managerii de produs fara stiinta conducerii; sau, mentinerea unor directori de filiale in functii, chiar daca s-a demonstrat in numeroase randuri ca incalca procedurile de lucru si regulile interne, iar in anumite situatii obtin foloase necuvenite - si asta fiindca sunt 'mana in mana' cu directorii de regiune, care bineinteles ca ii acopera, ghiciti voi cauza).
Atom_Ant Miercuri, 25 Noiembrie 2015

la angajare, ti se promite marea-cu-sarea dupa se schimba kalimera.
managementul le numeste "instrumente de verificare":
agenda google. ca agent trebuie sa iti faci o agenda pe saptamana de lucru.
GPS! masinile sunt urmarite pe GPS
CRM - un intrument in care si aici, trebuie sa faci o agenda! .ALTA! care sa corespunda cu ce de pe Google. ok o faci in CRM si o exporti in iCalendar si o incarci in GCalendar.
Tot in CRM trebuie sa incarci poye de la santierele pe care le vizitezi.
si incepe verificarea.
Glosar: DF - director de filiala; DER - Director EuroRegional; DVOR - Director de Vanzari si Operatiuni Regionale
ziua "Z"... ai nenorocul unei analize comeciale cu DF+DER+DVOR
Agenda Google.. la ora 0900, ai avut intalnire cu X la santierul 123456.. ce ai scris in CRM? ce poze ai atasat (la ce ora a fost facuta poza?) ia sa vedem daca corespunde cu GPS-ul al ora respectiva! Hopa! nu bat orele de pe poza cu cele de pe GPS! ! minti! unde ai fost! am fost acolo si am discutat cu dl X... da?! ia sa il sunam va vedem daca asa este!
ora 10, intalnire cu dl Y la santierul 234567. nu corespunde ora pozei cu GPS-ul
si tot asa.
De ce ai stat atat timp la santier? ce ai discutat? da?! ias avedem ce spune dl Y
de ce nu ai vandut la santier? ptr ca ne-a tras-o concurenta la pret!!
Nu se poate. noi suntem cei mai buni. avem produsele cele mai bune si ieftine! asiguram service, garantie! Nu stii sa te vinzi!
referat ptr abatere disciplinara si sanctionare, ptr ca nu respecti agenda google, ca nu corespunde GPS-ul cu agenda.

Nu exista program de 8 ore! doar de la 0800 la 1830! si, bine-nteles fara ore suplimentare! mai mult, trebuie sa vii la munca si sambata!
nu iti convine, esti amenintat ca esti liber sa pleci, dar trebuie sa platesti cursuriile de formare initiala, de 300Euro. nu mai ai voie sa lucrezi in domeniu ptr 12 luni!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?