Forum despre Romtelecom


Compania Romtelecom a fost achizitionata de catre Telekom Romania Mobile Communications SA. Puteti impartasi in continuare experientele voastre aici.

petri Joi, 16 Octombrie 2014
Eu am fost in aprilie pe partea de call center, si ne dadea 8 milioane, plus alti banuti daca iti atingeai target ul.. Cei de la tehnic am inteles ca luau mai bine, dar cred ca asta inseamna 10 mil.. foarte greu..Pro solutions e firma de recrutare, foarte seriosi, si cu banii si cu toate chestiile astea. mi a placut de ei. Eu am plecat de laa Romtelecom ca cereau foaaarte multe pentru banii astia si nici nu i am mai anuntat ca nu mai vreau sa stau. Pur si simplu nu m-am mai dus. si tot mi au pus banii pe card.
altcineva Vineri, 17 Octombrie 2014
Reprezentant servicii tehnice clienti - pro solutions: salariul 12 milioane net + bonuri de masa. se da test scris de limba engleza(de tradus din romana in engleza) + test tehnic: ce html, ce face f5, cu ce cablu legi 2 switch-uri intre ele. Astea sunt mai mult sa-si faca ei o idee in mare despre tine. Dupa aia vorbesti putin in limba engleza, dupa care un rol-play in romana. Ex: esti sunat de un client ca nu-i merge netul.
eu Luni, 20 Octombrie 2014
Am fost sunat pt postu de agent suport tehnic clienti. As dori cine a mai fost la interviu sa dea mai multe detalii aici...despre cum a decurs interviul...daca este individual sau in grup? Salariu si alte detaltii. Multumesc
new Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Am aplicat pe un site de job-uri si am fost chemat la interviu, care a fost destul de intens, atat pe partea tehnica cat si cea psihologica, as putea spune ca oamenii isi fac bine treaba. In urma acestuia mi-a fost facuta o oferta. E adevarat este o pozitie mai de entry insa mi-am asumat acest lucru avand in vedere conditiile economice actuale. Impresia pana acum este una excelenta, e adevarat inca nu am inceput lucrul, dar voi reveni cu amanunte pentru cei interesati.
Ce pot sa va spun este ca referitor la partea tehnica in IT dupa cateva luni de cautari si multe interviuri, cateva oferte refuzate, am ales in cele din urma aceasta companie chiar daca mi-a oferit un pic mai putin decat altii, este o companie cu care am colaborat ani de zile ca si client business la vechiul loc de munca si pot spune ca o respect si ca s-a imbunatatit constant de-a lungul anilor.
Sper ca experienta viitoare sa nu dezminta aceste afirmatii.
Anna Luni, 10 Noiembrie 2014
Buna! Stie cineva cat este salariul pentru agent call center inbound la Prosolutions Agency?
mevali Marti, 11 Noiembrie 2014
Ce face mai exact un agent D2D, segment rezidential? in afara de target si prezentare de oferta? inteleg ca este in deplasare , dar ti se ofera masina, sau te duci ca prostu' cu autobulzul:))), salariul?. Cei de la Prosolution, fac angajari in domeniu pt Telekom.
callc Joi, 13 Noiembrie 2014

La D2D CRAIOVA este totul extrem de aiurea, va spune un om ce a lucrat acolo . programul incepe cu cearta ,tipete etc, si tot asa se termina,plus ai contract part -time 2 ore, si te obliga sa lucrezi 10 ore.

x Vineri, 14 Noiembrie 2014
@ ano ,
CU tot respectul, acestea nu sunt frustrari, sunt realitati intalnite la Telekom. In cazul in care esti angajata in companie ai observat ca cei care inca lucreaza acolo, se plang ca s-a dublat volumul de munca iar bani ioc.
Salariu bucuresti agent prosolution 7-8 mil + bonuri de masa si din cate intelesesem dupa o evaluare (daca era buna) le mai crestea salariul.
Legion Marti, 25 Noiembrie 2014

Am lucrat in Romtelecom / Telekom 3 ani si jumatate. A fost prima mea experienta profesionala serioasa. Am inceput colaborarea cu ei cand lucrurile inca mergeau bine pentru compania nationala de telecomunicatii. Am observat in acest forum pareri impartite. Sper sa pot pune putina lumina pe neclaritatile voastre. Lucrurile sunt destul de simple. Vii ca outsourcer ? Asteapta-te sa fii tratat ca unul. Salariile sunt mizere, comisioanele pe masura, dar atmosfera e mai placuta. Vii in intern ? Salariu e decent, comisionul la fel, dar sefii sunt, cu totii, niste disperati. In experienta mea profesionala am avut ocazia de a interactiona cu foarte multi dintre ei. Partea proasta e ca organigrama Telekom e compusa 40% din "sefi" si "sefuti" cu mentalitati pe masura. Marea majoritate nu stie sa scrie (si din pacate nu exagerez), probabil asta este si unul dintre motivele frustrarilor lor. Cat despre seriozitatea platiilor, n-au intarziat nici macar cu o ora in virarea chenzinei. In fiecare zi a lunii de 10 / 25 la ora 12:00, banutii erau pe card. Comisioanele sunt o alta discutie... Depinde unde pici. Am prins o discutie intre managerul departamentului si unul dintre sefi care viza comisionul unei colege, care era, prea mare. Managera a insinuat ca "fetita nu merita bani de geaca noua", asa ca i l-au taiat intr-u totul. Problema pe care am ridicat-o si in departamentul de Compliance, avand rapoartele care aratau ca "fetita" isi merita banii. Desigur, plangerea mea a fost total ignorata si managera si-a continuat "activitatea", viata mea in acel mediu profesional avand sa se deterioreze intr-un pas alert. Am schimbat 3 departamente in cadrul Telekom, peste tot cam aceeasi poveste.


Concluzie ? Indiferent de mediul de lucru este important pentru noi toti sa ne facem cat de bine putem treaba, dar Telekom, nu este unul dintre ele. Daca vrei stabilitatea chenzinei, ramai cu capu'n pamant, in alte parti e mai rau. Seriozitatea lor e de apreciat, cat si trainingurile pe care le pun la dispozitie angajatilor (multe dintre ele nu fac neaparat obiectul activitatii curente, cat te ajuta pe viitor).


Nu zic ca Telekom a fost o experienta rea pentru mine, ba din contra, una chiar foarte buna. Nu zic ca se numara macar in Top 25 cei mai prosti angajatori, dar lucrurile ar putea sta altfel.
Salariile au fost cuprinse intre :
1500 - 2200 - pozitie de call center (comisioane 200-400 euro)
2400-2700 - pozitie de team leader (comisioane 200-300 euro)
2500 - jr business analyst (fara comisioane)
3300 - sef magazin (fara comisioane)

Compania Romtelecom a fost achizitionata de catre Telekom Romania Mobile Communications SA. Puteti impartasi in continuare experientele voastre aici.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?