Forum despre Rosegur


The Godfather Duminica, 7 Aprilie 2013
Un management deficitar si decizii luate PROST , precum si INTERESELE unor oameni au condus compania in aceasta situatie, ea putea fi salvata, insa doar daca se actiona la momentul potrivit si daca AVANTAJELE FINANCIARE ale unora NU erau extrem de mari, oricum la compania Zara parte a grupului spaniol Inditex am vazut paznici G4s deci inseamna ca Rosegur nu va mai presta servicii la magazinele apartinand grupului Inditex, evident ca oamenii simpli nu sunt lasati sa aiba acces la informatiile luate la nivelul de top management ! Faptul e consumat oricum, se pare ca probabil directorii sunt prea lasi sa isi spuna parerea pe acest site si fug de responsabilitati. Oricum nu ma pot cobori la nivelul de a le adresa cuvinte jignitoare, cuvintele urate sunt prea frumoase pentru a fi adresate unor asemenea oameni. O seara buna !
K4C Luni, 8 Aprilie 2013
Stiti cumva la decathlon exista sef de obiectiv ? Sau cineva responsabil de acest obiectiv ? Nu stiu cu cine sa iau legatura. Multumesc anticipat.
carmen Luni, 8 Aprilie 2013
pentru K4C
Dechatlon va trece la Securitas din luna Mai.
INDITEX- a treut deja la G4S.
alina Luni, 8 Aprilie 2013
Cautati-va de lucru , oameni buni!!!!!
Nu stati pe forum ca prostii toata ziua.
Ce asteptati?
Gata, s-a terminat cu ROSEGUR.-e history!!!
NeicaNimeni Luni, 8 Aprilie 2013
Pentru alina pai cine acumpara sau va cupara Roseguru ce firma pentru ca Roseguru detine o gramada de autorizati pt.diferite activitati ce se obtine extrem de greu pe vremurule aste ?
NeicaNimeni Luni, 8 Aprilie 2013
Pentru Carmen si K4C sub ce forma va trece Dechatlon la Securitas din luna Mai si INDITEX- a treut deja la G4S,dint punct de vedere mentenanta pentru buton de panica sau paza umana?,multumesc
K4C Luni, 8 Aprilie 2013
Nu ma intereseaza ce firma va prelua decathlonul...pe mine ma intereseaza cu cine as putea vb sa ma transfer si eu la decathlon. Ma refer la un responsabil, sef de obiectiv sau i.o sau sef tura. Multumesc.
LEONIDAS Luni, 8 Aprilie 2013
The Godfather
Prima parte a mesajului tau este just si merita dezvoltat.Cred ca poti face o analiza pertinenta a cauzelor care incepind cu anul 2010 au condus la situatia in care este Rosegurul acuma. In anul 2008 Rosegurul a mai suferit o Insolventa. Este de luat inseama ca Rosegurul dupa 2010 s-a aflat permanent sub controlul reprezentantilor Prosegur - Spania care aproape trimestrial/semestrial au fost in Romania iar reprezentantii GED.. actionarii... au fost prezenti la sedintele de conducere a firmei si au cunoscut exact decaderea Rosegurului pina la faza de faliment. De ce nu s-au luat nici masuri corecte pe principii operationale si de eficenta financiara este o intrebare care merita un raspuns in asa fel incit cei 1500-2000 de angajati sa inteleaga cauzele care au dus la iesirea de` pe piata serviciilor de protectie si paza a Rosegurului in conditiile in care Prosegur este a 4 firma mondiala in domeniu.
Conducerea principala a Rosegur dupa 2010 cu expertiza in domeniul consultantei financiare- masterat in strainatate, din pacate nu a facut nimic, gestionind gresit masurile de redresare a firmei in contextul in care a avut colaboratori, factori de decizie cu expertiza de ani de zile in management, operatiuni de conducere a pazei, interventii, comercial -financiar, resurse umane, oameni cu dorinta efectiva de a indrepta lucrurile si cu deschidere in discutiile avute cu reprezentantii ( din zona financiara, tehnica, comerciala, paza) Prosegur si Ged aflati constant in Romania si in contact cu acestia . Ce s-a intimplat dupa 2010, in evolutie de timp a fost ceva care nu are nimic cu principiile de conducere eficenta a Rosegur. Dupa 2011 ,80% dintre factorii de decizie au fost obligati sa plece, directori cu experienta si Key account din zona comerciala, sefi si inspectori de operatii, sefi de obiective, directorul financiar-economic, director din zona de paza, directorul de la transport valori si coordonatorii de zone, directorul de la M&i , personal calificat, agenti de interventie, transport valori etc....s-a debarasat de motorul operational al firmei....iar rezultatul este cel pe care il traim astazi.
Cu ce au fost inlocuiti acestia merita o analiza , ce experienta in domeniu au avut cei noi angajati ,cum s-a imbunatatit ori redresa activitatile Roasegur.?
O buna parte dintre cei care au plecat ori au fost obligati sa plece au fost incadrati pe functii de conducere la firme de protectie si paza sau firme de consultanta de securitate ( Alistar, G4S, Securitas, Civis.etc.. atit la nivelul lor central cit si in punctele de lucru teritoriale ).Desigur nu au fost buni la Rosegur dar sunt buni la firmele concurente pe functii de conducere in contextul in care angajarile pe aceste functii se face cu mare greutate.
Este de tot risul ....mai ales ca aceste modificari s-au facut cu asentimentul conducerii Prosegur care au stiut exact ce se intimpla in interiorul firmei si in evolutia Rosegur pe piata servicilor din Romania.
Trist ,trist,trist....mai ales ca atitia oameni au ramas pe drumuri ...chiar inaintea sfintelor sarbatori de Pasti.
alex Luni, 8 Aprilie 2013
Mare dreptate ai leonidas.nu stiu cum de prosegur a acceptat sa piarda atatia bani de-a lungul timpului si sa lase o companie poate chiar nu cea mai mare din grupul lor dar care lucreaza cu clientii lor la nivel mondial, sa ajunga in aceasta situatie. Poate ca distanta era de vina. Si GED ul ce au facut? Lunar venea o duduie in sedintele managementului, si cum venea cum pleca. Habar nu avea ce se intampla. Ba mai mult avea numai cuvinte de lauda despre management.prea buna prietena cu Directorul general. Complet pe dinafara profesional. Si atunci de ce sa ne mire ca s-a ajuns aici si acum ramanem fara job? Cum naiba sa lauzi un management care nu facea absolut nimic. DT se inchidea in birou toata ziua (asta cand venea la scarbici), pe semne ca tragea si un pui d esomn cateodata.Si-a batut joc de cei din comercial, i-a dat pe toti pe capete afara, toti erau incompetenti si atat. Ce clienti a adus el ca nu a facut decat sa alunge clientii.
ad Luni, 8 Aprilie 2013
nu a facut decat sa alunge oamenii buni profesional. comercialul se avea la cutite cu financiarul, call centerul la cutite cu comercialul si cu operationalul ...ce sa iasa bun din asta? Directorul financiar s-a saturat si el la un moment dat dupa 2 ani de luptat cu morile de vant. vorbea cu incompetenta de la GED si vorbea ca si in gol. marketing ioca, vanzari ioca. ma intreb cu ce pachet o sa plece DT din firma. BMW ul bonus sigur.
K4C Luni, 8 Aprilie 2013
Banuiesc ca paza umana. Dar eu nu stiu nimik de asta. Carmen vad ca stie. Pe mine ma intereseaza cine se ocupa de decathlon pentru a stii cu cine sa vb sa vad daca mai sunt locuri la ei.
NeicaNimeni Luni, 8 Aprilie 2013
Toate firmele cu nume de brenduri renumite (g4s,rosegur,securitas,bgs),nu se gandesc la oameni care stau in picioare in magazine sau in alta parte cate 12 sau14h si nu mai la buzunaru patronilor din romania,si tie ca,agent de securitate ati da 750 + bonuri 5 sau 10 in valare de 8,5 roni ,daca te pangi a ti sugereaza sa placi la alta firma pentru ca la usa firmei saunt alti care vor sa munceasca,poate ca sunt si excepti la aceste firme totu este in telegere tacita,ei nu au sa dea bonusurile(pe care tile insire in flaiere de reclama ) de sarbatori la agenti si conducerile fac chiolhane la munte,gasit pe net o statistic in care arata ca patroni firmelor de pasa cunoscute sunt constienti ca intr-un an se rotesc circa 30 de agenti sau mai mult de la o firma la alta,sunt putine firme care au stabilitate financiara si de efective (Nei Guard).....
flo Luni, 8 Aprilie 2013
4 pagini intr un an si 6 intr o luna spune mult.unde erati voi toti astia cind eu vb cu voi cu toti si va puneam intrebari firesti ca de la coleg la coleg ca asa e normal.sau atunci va era bine.rosegur ul a murit inainte sa se nasca in momentul cind a cumparat dragon starul si a desfiintat pctele de lucru,atunci s au pierdut majoritatea beneficiarilor locali,care au preferat sa si asigure serviciile firmelor de paza locale,pt mai buna colaborare cu personalul si sefii acestora nu sa astepte o luna doua sau mai mult ca sa se deplaseze un sef de la rosegur in teritoriu si atunci pe fuga sau pt mentenanta sistemelor de supraveghere
NeicaNimei Luni, 8 Aprilie 2013
Mai flo,sunt putini cei care au curaju sa scrie aici despre firma unde lucreaza asa nu te mai enerva
flo Luni, 8 Aprilie 2013
bine sefule am inteles. dar nu e vb de enervare e vb de sclavia asta practicata in romania cu acordul AUTORITATILOR ROMANE GUVERNANTI TOTI O APA SI UN PAMINT indiferent de culoarea politica ei au permis sa se intimple astfel de lucruri.suntem sclavi in propria tara si ei tot o dau inainte ca e bine ca uite GRECIA,SPANIAetc,dar sincer as vrea sa fiu somer cu 800eurici pe luna decit salariat cu150 in romanica curvulica.
NeicaNimeni Luni, 8 Aprilie 2013
Bine flo si tu acum ai descoperit ca suntem sclavi ai marilor corporati din UE,pana cand nu vom spune ce ne doare si vom acepat sa suferim si sa induram ca,buni credinciosi pt.un loc de munca si oare cum sigur asca.......,la mi mult curaj sa ne spune parerea sa nu mai tecem(polonia a ajuns unde este acum pt.ca muncitoti nu au indurat bajocora marilor corporati , stiu vise ......
The Godfather Luni, 8 Aprilie 2013
Leonidas
Stiu ca foarte multi oameni de valoare au fost nevoiti sa isi intrerupa cariera in cadrul companiei Rosegur datorita "amabilitatii" unor oameni insa din punctul meu de vedere in companie exista si persoane ce nu ar trebui sa lucreze acolo.
NeicaNimeni
Economia Romaniei este puternic influentata de marile corporatii ce detin monopolul pe anumite piete cum ar fi : piata comunicatiilor, cea a AGRICULTURII unde potentialul Romaniei este imens, marile lanturi de magazine comerciale ce ne ofera mere poloneze si rosii turcesti. Romania in opinia mea se vrea a fi doar o piata de desfacere a produselor ce vin din afara Romaniei , corporatiile isi urmaresc interesul lor si evident orice persoana ce desfasoara o afacere o face pentru a obtine PROFIT chiar daca asta inseamna sa faci sclav un popor/propriul popor din punct de vedere politic sau sa ii FURI resursele de aur si gaze cica prin investitii care vor aduce Romaniei miliarde si miliarde de dolari. Niste minciuni ordinare ce ne vor costa scump, pentru ca pana la urma chiar daca ne plangem pe mediul virtual, situatia nu se va schimba prea curand datorita factorilor politici si financiari implicati ce sunt fomisti dupa bani si nu se gandesc, ca o economie durabila se dezvolta in timp NU doar cu o investitie ce va aduce zonei Rosia Montana cateva mii de locuri de munca doar pentru 7 ani?! Dupa ce termina cei 7 ani de munca , ce va face acel angajat? Unde se va duce , cine ii va da sa manance? deputatii si senatorii...nu prea cred, oricum deciziile ce sunt luate in mediul politic ii vor afecta si pe ei la un moment dat, chiar daca acum pare niste oameni fericiti cu multi bani si aproape tot ce isi doresc din punct de vedere financiar, va veni o vreme cand poate nepotii si stranepotii nu vor mai fi oameni politici si atunci vor regreta amarnic deciziile luate . O seara placuta!
The Godfather Luni, 8 Aprilie 2013
Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale.
K4C Marti, 9 Aprilie 2013
Chiar nu stie nimeni nimik de decathlon ? Spunetimi macar daca se merita sa incerc sa ajung acolo...am auzit ca sunt cele mai mari salarii din firma. Un agent cica ia si 1700-1800 lei plus bonuri plus un milion prima de fiecare prindere....chiar asa e ? Stie cineva ?
flo Marti, 9 Aprilie 2013
mai k4c esti nebun chiar nu vezi ce se scrie aici despre tot cu insolventa cu neplata salariilor etc tu ii dai inainte cu decathlon

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?