Forum despre Rosegur


ana Marti, 9 Aprilie 2013
esti tare disperat mai k4c
K4C Marti, 9 Aprilie 2013
Flo nu ma face nebun. E chiar asa rau ca vreau niste informatii despre un loc de munca ? E chiar asa de rau ca imi doresc sa plec de la 900 lei la mai mult ? Chiar sunt nebun ca imi doresc ceva mai bun ? Binenteles daca intradevar e asa cum se aude acolo.. Ana, imi pare rau ca sunt disperat incercand sa gasesc ceva cat mai ok mine
LEONIDAS Marti, 9 Aprilie 2013
Scurte comentari la cele expuse de Flo si Neicanimeni

Firmele straine in Romania isi stabilesc propriile politici de recrutare forta de munca, strategiile de dezvoltare economica, politica de preturi etc ..racordate la legile Romaniei in domeniu ceeace fac si firmele de protectie si paza ..ma refer la cele straine.
Conducerea Prosegur de la intrarea pe piata din Romania sub brendul Rosegur si-a stabilit permanent aceste lucruri conducind ,coordonind, indrumind si controlind activitatea Rosegurului prin instructiuni si proceduri de lucru elaborate de Prosegur , partii romane ramindu-i sa le puna in aplicare ori sa creeze altele la cerintele Beneficiarilor.
Daca nu s-a intimplat asa este problema celui care raspunde legal, direct in fata conducerii Prosegur si actionarilor cu toate riscurile financiare asumate de Prosegur si al actionarilor in special incepind cu 2010 .
Emiterea unor puncte de vedere corecte se pot face in functie de nivelul la care voi ati avut date ca sa intelegeti ce s-a intimplat cu Rosegurul..
Din modul de prezentare ma face sa cred ca ceeace cunoasteti sunt date din zona de executie a Rosegur si uneori subiectivism sau interpretari personale.
La nivelul conducerii Rosegur datele au fost cu totul altele iar daca nu au fost aduse la cunostinta voastra este o alta problema.
Privind... curajul ...angajatilor si in special al celor din paza ,interventie si dispeceri ..cei care vin frecvent in contact direct cu Beneficiarii....de a lua atitudine fata de managementul deficitar al conducerii, viata a aratat ca nu au existat numai atitudini pasive. .. ci si reactive la adresa acesteia. Pe timpul fostului director general Dl A un grup de agenti de interventie si paza nemultumiti au protestat la adresa acestuia ori au dat in judecata firma pentru incalcarea drepturilor angajatilor. Dupa 2010 factori de decizie din Rosegur in diferite imprejurari au luat atitudine prezentind corect si direct lucrurile care nu megeau bine si solutii de remediere cu toate riscurile profesionale care au decurs din acesta atitudine.
Atunci cind au vazut ca nu se face nimic ori conducerea se baza numai pe cei putini din anturajul lui dezinformindu-l sau orientindu-l spre piste gresite au plecat ori li s-a sugerat sa paraseasca firma( dupa 2010 un numar important din factori de conducere si decizie ,sefi de obiective ,inspectori de operatii, directori comerciali, paza, financiari, M&I, transport valoriori).
Aceeasi atitudine a fost si din partea celor care au lucrat in paza, interventie ,dispecerat, oameni de calitate, buni profesionisti si atasati de firma.. care din pacate au plecat la firme concurente .
Acest mod de comportare inseamna tot curaj cu tot rsicul de ati afecta cariera profesionala si implicit cu impact negativ asupra familiei mai ales ca cei mai multi sunt tineri cu virste intre 22-40 ani.
Sigur sa falimentezi Rosegurul printr-un management defectos nu a facut decit sa-si construiasca in viitor un CV in care sa consemneze cu litere mari la capitolul REALIZARI PROFESIONALE .....AM FALIMENTAT O FIRMA STRAINA.
Flo si Neica Nimeni ..o sugestie ..cititi cu atentie noua metodologie de aplicare a Legii nr. 333 /2003 aparuta in luna iulie 2012 si instructiunile de evaluare a factorilor de risc ..din care veti desprinde mai bine conditile pe care trebuie sa le indeplineasca pe viitor cei care vor sa se incadreze in firme de protectie si paza, mai ales in contextul actual urmare a falimentarii Roasegur cind angajatii sai trebuie sa-si gaseasca un nou loc de munca.
Imi cer scuze daca comentariu nu a fost asa de scurt.
flo Marti, 9 Aprilie 2013
ms de sfaturi.sunt de acord cu tine.cei buni au plecat restul au ramas si au sperat la mai bine.acum totul e istorie.
.
Gigi Marti, 9 Aprilie 2013
K4c cam asa ceva e la decathlon. Am un prieten care lucreaza acolo si castiga foarte bine. Doar ca e mai greu de ajuns acolo. Intereseazate cine e inspector si vb cu el dar vezi ca e si un sef de obiectiv si e cam periculos. Eu din cate stiu viorel adam se ocupa de decathlon. Bafta.
Lola Marti, 9 Aprilie 2013
Ce va mai place sa barfiti.
Teo Marti, 9 Aprilie 2013
.....pentru Lola....ce iti mai place sa savurezi si sa "intepi"
Teo Marti, 9 Aprilie 2013
....de aceea a ajuns asa "bine" Rosegur-ul.....ca nimeni NU A VRUT SA VADA TOATE ACESTE "BARFE"....nimeni nu a vrut sa SE UITE IN GURA vreunuia care avea ceva de zis....halal solidaritate, camaraderenie si loialitate
Lola Marti, 9 Aprilie 2013
Din contra teo. Nu savurez. Ma mir ca sunteti asa galagiosi aici dar la firma sunteti catelusi. Scuze daca sunt dura serios nu vreau asta. Dar de ce nu spuneti nimik si nu luati atitudine in fata cui trebe. Apropo de solidaritate a intrebat k4c de cateva ori daca puteti sai dati o informatie si la-ti facut nebun. Era greu sai spuneti ca stiti sau nu stiti ? Va rog sa intelegeti ca nu am nimic cu voi si nici nu imi doresc asta. Dar fiti galagiosi in fata cui trebuie nu aici. Daca stiati ca sunt probleme ati incercat sa faceti ceva ? Flo tipi pe aici de ceva timp dar ai incercat sa faci ceva real ? Eu sincer nu am stiut mai nimic pana acum dar nici nu ma interesat ce si cum. Am o functie si pe mine ma interesat soarta mea si a oamenilor mei. La mine e ceva gen stat in stat si nu sa bagat nimini peste mine. Asta ca sa intelegeti de ce nici eu nu am facut nimic. Nu am stiut pt ca urasc sa ajung la firma si sa vad numai nasuri pe sus.
Teo Marti, 9 Aprilie 2013
....gresit Lola.....savurezi situatia si improsti cu venin....daca Mahomed venea la munte, cu siguranta un "dulau ciobanesc" ii lua un "interviu"....catelusii sunt la voi, sunt de companie, sunt foarte bine dresati si loiali, ling mana "stapanului', se gudura si dau din coada de cate ori il vad....nu le stim pedigree-ul si nici rasa....nu stim daca se trag din "parinti campioni" sau din jigodii.
Lola Marti, 9 Aprilie 2013
Teo. Nu improsc cu venin pt ca nu am de ce. Sa nu intelegi gresit, nu iau apararea nimanui din contra. Eu am intrebat doar atat ( de ce daca atat de multe persoane stiau ca nu e ok ce se intampla nu sa incercat nimic. Nu imi plac persoanele care se dau luptatori dupa razboi. Pe mine ma deranjat doar un lucru, k4c intreaba daca poate sal ajute cineva si parca flo il face nebun. In alte discutii nu ma mai bag pt ca nu cunosc situatia la fel de bine ca voi si nu vreau sa ma bag ca musca in lapte. Nu ar fii trebuit sa ma bag de la inceput. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Nu asta a fost intentia mea.
Lola Marti, 9 Aprilie 2013
K4c maine o sa ma interesez si daca aflu ceva o sa iti dau mai multe detalii
Teo Marti, 9 Aprilie 2013
....daca stiam ceva despre Decathlon cu siguranta primea un raspuns pertinent sau vreo speranta de care sa se agate, din partea celor ce posteaza aici....nu trebuie sa-ti ceri scuze....nu cred ca ai derahjat pe cineva.....comparatiile au nimerit ca nuca-n perete....cu siguranta Flo a gresit, poate datorita stresului, a situatiei noi create si a disconfortului creat de Rosegur....a gresit si a dat ENTER....se mai intampla Lola....probabil Flo gandea....2 fast 4 you
Teo Marti, 9 Aprilie 2013
.....trebuie sa recunosc Lola ca esti un adevarat leader pentru oamenii tai....super tare....oferi feedback....primesti feedback....daca mai esti si femeie....ce mai !!! e bestial....FELICITARI SINCERE SI MULTA BAFTA SI RESPECT....cred ca misoginii trebuie sa se abtina si sa treaca prin spatele tau la 10 m
LEONIDAS Marti, 9 Aprilie 2013
Pentru Lola

Nu mi se pare corecta afirmatia ...>cu birfa>....fiecare dintre cei care indraznesc sa scrie..... incerca sa exprime o stare de spirit, sa explice atit cit stiu cauzele pentru care salariatii ori ei insusi au ajuns in aceasta situatie de a parasii Rosegurul, de a-si gasii de lucru in urma insolventei firmei in care a adus-o ...sti tu cine....
Din pacate esti contradictorie in ceeace ce scri....este o tehnica cunoscuta de ati anula prima parte a frazei cu o fraza in partea a doua in care > nu sti nimic....ori nu te-a interesat nimic>.
. Daca lucrezi in Rosegur ...?....nu inteleg cum intr-o firma de protectie si paza exista o structura >stat in stat>...ori lucrezi in sistemul de protectie interna, departamentul de risc sau cum se numeste acesta ori intr-un dispecerat dar si acesta este intr-o conexinune permanenta cu celelete compartimente si cu care conlucreaza.
Afirmi ca nu ai facut nimic dar ii certi pe ceilalti ca nu au luat atitudine in fata cui >trebuie.>
Eu cred ca trebuie inteles altceva si anume faptul ca orice firma de protectie si paza traieste prin contractele de M&I, transport valori, consultanta de securitate etc.. pe care le incheie ca sa poata plati salarii ,utilitati,..etc...sigur urmare a unor servicii profesioniste fata de clienti...intr-o piata concurentiala foarte puternica.
Fiecare salariat din Rosegur ..inclusiv tu ..prin ceeace lucrezi ar fi trebuit sa contribui prin aducerea de bani in firma. ( evident nu personali de acasa ci ma refer la platile pe care Beneficiarii trebuie sa le faca constant si corect fata de firma ,in urma contractelor incheiate sau a altor servicii prestate suplimentar de firma).... ...pentru ca aceasta sa functioneze normal .
Bani in firma trebuie sa aduca toti ..atit cei care vin in contact cu clientii prin intermediul dispeceratelor, comercialul prin facturare, tehnicul prin servicii. etc......conducerea prin gasirea si mentinerea clientelei., agentii de interventie si paza prin servicii corecte si eficente care sa creeze siguranta clientului si sa fie multumit in urma banilor platiti.
Din pacate la Rosegur dupa 2010, an de an, in urma unui management defectos si paradoxal sub controlul Prosegur, a pierdut contracte importante de la Beneficiari pe care i-am putea numii chiar strategici in plan national.....ajungindu-se in 3 ani la insolventa. Daca ai prieteni in alte servici de protectie si paza ti-ar putea spune ei cite contracte, in timp, au luat de la Rosegur....este o chestie de notorietate... se vede cu ochiul liber prin stickurile puse pe obiectivele clientilor.
Daca ai citeva luni de munca in Rosegur este o scuza ..daca ai peste 4-6 ani cred ca ar trebui sa te gindesti cum ai contribuit ca firma sa functioneze normal ....vorba ai >intreba-te ce ai facut tu pentru firma si nu firma pentru tine.. ca sa nu te mai duci cu ....ura si sa-i vezi pe aia cu nasurile pe sus ...si asa totul este pe tobogan !!!!!!!
Scuze pentru comentariu prea lung.....dar ai fost prea aspra in exprimari.


Sp
flo Marti, 9 Aprilie 2013
cineva imi zicea ca am avut o fctie de executie .corect.pina la urma toti executam ceva.mai bine sau mai rau.nu ma laud dar eu chiar am luat atitudine in fata celor mai sus ca mine desi si eu eram un mic sef pe un judet dupa desfiintarea pctelor de lucru si imi era chiar bine ,iar cei pe care i am slugarit si le am facut treaba m au retrogradat in om de schimb pt libere si concedii pt ca m am opus ca agentii de la agentiile bcr sa si dea demisia fara sa beneficieze de bruma de ajutor de somaj,nu ca salariul ar fi fost extrem de spectaculos dar totusi era ceva si nu m am plins mi am facut treaba si ca shimbator si am vazut atunci adevarata fata a oamenilor care pina atunci imi spuneau toate problemele lor ,iar acum aveau un rinjet perfid la modul ca uite unde ai ajuns caine.pt LOLA poate iesim intr o zi la o cafea si iti povestesc mai multe chiar daca acum totul e pe faras .
flo Marti, 9 Aprilie 2013
pt K4C daca tot vrei la mai bine de ce nu te duci inLEGION ETRANGERE unde iei in primele 6 luni in jur de 600 de euro plus cazare,3 mese|zi suplimente de masa iar dupa un an iti creste la 1200 nu mai zic daca prinzi o misiune de cel putin 6 luni in pctele fierbinti de pe glob sau un autre mere in DJIBOUTI sau GUYANA FRANCEZA unde e platit mai bine dar acolo scuza ma nu stai si supraveghezi dupa care pleci la tovarasa ta acasa,pt banii astia nu ai mama nu ai tata si in fiecare clipa poti plati pretul suprem ...asa ca mai reconsidera ti pozitia despre la mai bine
Lola Marti, 9 Aprilie 2013
Teo hai te rog sa nu ne batem in ironii de 2 bani. Nu vreau sa mai intram in polemica. Leonidas ai dreptate afirmatia cu barfa nu isi avea rostul. Dar citisem la k4c si nu ii raspunsese nimeni. Daca e cum a spus el 2000 de lei pentru un agent e foarte mult si il inteleg ca e disperat.
Teo Marti, 9 Aprilie 2013
....Lola, daca tu ai vazut un dram de ironie in faptul ca am spus ca esti un adevarat leader cand ai afirmat mai sus,ca ai o functie de conducere si te intereseaza numai oamenii tai....imi pare rau, imi cer scuze .....inseamna ca nu ai fost sincera in afirmatii....ba chiar nu crezi nici tu in ele....eu asa am inteles din afirmatiile tale ca esti femeie si de aceea mi-am permis sa fac acele afirmatii deloc dezonorante, pentru oricare dintre noi.....am fost sincer....nu gasesc nimichilar sau ironic
Inca o data imi cer scuze daca crezi ca am incercat sa te ironizez
Teo Marti, 9 Aprilie 2013
....referitor la comentariile lui LEONIDAS.....mi se par corecte, bine argumentate si de bun simt, pentru oricare stie ce inseamna Rosegur
...un gand bun LEONIDAS si din partea mea.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?