Forum despre Rosegur


Lola Miercuri, 10 Aprilie 2013
Mai alinuta vampiruta mai teo care ar fii avantajul meu ? Teo, nu stiu de unde esti dar fluturasi nu se mai dau cam de un an un an si jumatate nu de 3. Daca vreun agent vroia sa vada iam invatat sa ceara adeverinte de salariu pt banci si se lamureau. Dar iti spun din experienta atata timp cat agentul isi primeste banii la timpul cuvenit nul mai intereseaza altceva. Vorbim de marea parte a agentilor.
Teo Miercuri, 10 Aprilie 2013
Lola, multumesc mult pentru explicatie....rationamentul si practica nu mi se pare "ortodoxa"...daca eu realizez un venit lunar, il si incasez, ....mi se pare normal sa vad si eu rationamentul financiar contabil si implicit detaliat sau desfasurat din respectivul stat de plata, care banuiesc ca, cuprinde nr. de ore lucrate,eventualele sporuri, sporul de vechime ( atat cat este el ), nr. de zile de concediu, medical sau CO ( daca in perioada respectiva am avut ), zile nemotivate, tariful per/ora, formula de calcul, eventualele popriri, contributiile la sanatate si somaj....nu am expertiza necesara sa ma pronunt mai mult....dar stiu ca, cam asta este practica stipulata in codul muncii si respecti codul fiscal.....nu cred ca vreunul dintre agenti a imputernicit pe cineva sa ia la cunostinta si sa semneze pentru veniturile cuvenite
Lola Miercuri, 10 Aprilie 2013
Ce mai este corect in ziua de azi ? Mai nimic. Stie toata lumea ca undeva este un siretlic dar, atat timp cat pe mine nu ma afecteaza nu ma deranjeaza. Pana in ziua de azi toate darile sunt platite. Verific lunar pensia privata si de acolo imi dau seama daca sau platit darile. Pana azi totul e ok. E normal sa primesti fluturas, dar nu uita ca lucrezi la rosegur unde orice este posibil.
ET Miercuri, 10 Aprilie 2013
Vad ca apare si aici vechea obsesie romaneasca, cea cu fluturasul de salariu. Suntem saraci dar ne incalzeste un petic de hartie, de cele mai multe ori neclar, in care citim niste lucruri care nu conteaza. Daca ai acum in jur de 30 de ani, cu siguranta nu vei mai primi pensie (cei care nu cred acest lucru sunt sfatuiti sa urmeze orice fel de terapie de soc care-i poate trezi la realitate). In ceea ce priveste plata contributiilor pentru asigurarea de sanatate, acest lucru il poate verifica orice individ din Romania intrand pe site-ul Casei Nationale de asig de Sanatate si introducandu-si CNP-ul. Restul sunt cai verzi pe pereti, vorba cantecului. Vai si amar de capul nostru!
ana Miercuri, 10 Aprilie 2013
mai teo lolica roxanica sta acasa si suna agarici sai dea raportul ce se petrece in firma are si ia spioni ei
ana Miercuri, 10 Aprilie 2013
na fost greu mai teo sami dau seama ca e roxi
ana Miercuri, 10 Aprilie 2013
dece mai roxi totul este posibil la rosegur ca asa vreti voi
ana Miercuri, 10 Aprilie 2013
cata nesimtire au uni fara cuvinte
LEONIDAS Miercuri, 10 Aprilie 2013
Pentru Teo si Lola

Referitor la modul in care agentii de securitate pot cunoaste salarizarea lunara.

Din modul in care abordati problema imi dau seama ca nu stapiniti problema si emiteti exprimari subiective ( chestia cu statul de plata.!!!!!!!.....asta se facea in secolul trecut .!!!!....acum totul este electronic...pe un program creat in mod special pentru salarizare..) iar daca ati condus ori conduceti echipe de securitate, interventie sau paza ar trebuii sa stiti:

- se face lunar o planificare;
- probabil ca aveti un formular tipizat care se numeste foaie de pontaj si in care seful de tura sau obiectiv consemneaza zilnic prezenta si numarul de ore pe care il executa agentii inclusiv orele suplimentare/simbata /duminica/sarbatori legale;
- la sfirsitul lunii isi asuma responsabilitatea consemnarii corecte a datelor si semneaza trimitind documentul la structura ierarhica.
- cind v-ati angajat ati semnat un contract individual de munca in care s-au precizat drepturile salariale mai stiti de acest document...?...revedeti-l ca sa vedeti in ce consta salarizarea..
-salariile sunt confidentiale;
- salariile se trimit de firma pe card asa cum au acceptat marea majoritate a salariatilor;
- din pacate dupa cum ai aratat Rosegurul nu practica punerea la dispozitie a flutuirasilor de salarii asa cum ar fi normal ca fiecare salariat sa cunoasca exact pentru ce a muncit o luna de zile si sa ceara clarificari atunci cind simte nevoia;
- atunci cind salariati se adreseaza structurii financiare, aceasta este obligata sa puna la dispozitie un fluturasi si o face;
- mai este ceva corect de aratat...Rosegur in mod constant a platiti salariile ceeace este de apreciat..fata de` alte firme unde au fost cazuri cind acest lucru nu s-a produs.... .poti sa te interesezi la colegi din alte firme de protectie si paza si te vei lamuri;
Este bine sa fim corecti si sa apreciem acest lucru la Rosegur.
- daca mi-a scapat ceva ne precizat in problema imi cer scuze .

Vedeti de acceea sunt foarte importante sedintele de pregatire lunara pe care trebuie sa le tina sefii de obiective ,sefi de tura .etc si in care sa explice agentilor toate aceste probleme in care partea de salarizare ocupa un loc important.
Doresc sa precizez..>.poate conducerea unui serviciu de protectie si paza sa aibe numai genii....sa elaboreze documente perfecte de lucru....sa faca controale ..in fiecare ora...pina la urma agentii de securitate sunt interfata dintre conducerea firmei si client......daca acesti din diferite motive nu-si fac treaba ....nemultumeste clientul.......conducerea lucreaza`degeaba.
Acelasi lucru vi s-ar putea intimpla si voua daca conduceti echipe ......si atunci cum gestionati si conduceti echipele...vina o purtati si voi in fata superiorilor....
Din pacate preocuparea sefilor de tura ,obiective,inspectori de operatii pe linia pregatirii agentilor nu a fost nici constanta nici interesanta pentru agenti......situatii care a condus la servicii uneori de proasta calitate care au deranjat clientii.....in final renuntind la serviciile Rosegur iar multiplicata cazuistica s-a ajuns la insolventa .

Este bine cunoscut in piata serviciilor de securitate ca Rosegurul are centru de instruire....elibereaza atestate...dar cu toate acestea actul de instruire nu a fost performant la nivelul agentilor de paza ,interventie. Astazi daca nu ai o pregatire profesionsta ,continua si adaptata la factorii de risc .....muncesti degeaba...si pierzi clienti daca ti i-ai facut.
Lola Miercuri, 10 Aprilie 2013
Ai dreptate vampiruta. Si cata prostie au unii dar cu, cuvinte. Cred ca o visezi si noaptea pe roxana. Din cate pot eu sa inteleg esti obsedata de ea. Ii spuneai lui k4c mai sus ca e cam disperat. Omul ala era disperat sa afle ceva despre un loc de munca. Tu esti disperata si obsedata de o persoana. Deci vampiruta laso mai usor cu disperarea ca pana la urma si roxana o sa cada. Si daca e cum ziceti voi o sa cada rau de tot. Lasatio sasi traiasca momentu de glorie si uitativa cand va cadea. O sa te simti mult mai bine vampiruta.
Lola Miercuri, 10 Aprilie 2013
Leonidas. In rosegur toti agentii stiu cat castiga pe ora. Stiind cate ore a lucrat luna respectiva e simplu sa isi dea seama cat trebuie sa ridice de pe card. De aici multi nu sunt interesati de fluturasi. Si oricum e destul de greu de inteles fluturasi nostri. Sedintele lunare sau facut, ba chiar a fost o perioada cand sau facut saptamanal dar nu au stiut sa le faca atractive pt agenti. Sau facut multe greseli foarte multe. In privinta banilor pot spune ca sunt singurii de pe piata care nu au intarziat nici macar o zi cu plata salariilor.
ana Miercuri, 10 Aprilie 2013
lolica vad ca sti mule pasarica mica
Lola Miercuri, 10 Aprilie 2013
Anusca , dute dea dura. Daca esti incuiata ramai incuiata.
Teo Miercuri, 10 Aprilie 2013
.....LEONIDAS, am specificat clar ca nu am expertiza necesara pentru a intra in detaliu.....apreciez totusi modul elegant de a ne pune la punct sau chiar de a ne "baga pumnul in gura"....am adus in discutie, statul de plata si fluturasul, pentru ca asa ar fii normal....am lucrat foarte multi ani intr-una dintre cele mai puternice structuri sau mai bine zis categorie de forta a statului roman....si acolo veniturile intrau pe card de salariu, dupa ce in prealabil semnam statul de plata....deci luam la cunostinta pretul muncii mele pe luna respectiva.....daca apareau neconcordante, aveai timpul fizic necesar sa indrepti "lucrurile".....statul de plata nu cred ca este o obsesie romaneasca, mai degraba este o anomalie sau o necunoscuta pentru cei ce TREBUIE sa o aplice
....sincer imi pare rau de limbajul la care sa ajuns sa se poarte unele discutii
NeicaNimeni Miercuri, 10 Aprilie 2013
Deja se pare ca personajele (de aici) au sau fac parte din conducerea rosegur si de o data au curaju sa vb. de ce nu au avut curaju sa mearga la reuniunea lunara sa vb.cu agenti sa le explice care este problema,sa nu ai mai tina in stres si in incertitudinea neclaritati zilei de maine si alocului de munca ,multi eroi si eroine se arata dupa un dezastru cu posinile victime,asa o fi si la alte firme NEI GUARD,OK GUARD,SECURITAS,G4S,cei aflati in conducere dau dovada de lasitate si invoaca fot felu de scuze,si cand vad ca este posibil sa ajunga la (bratari din otel),dau bir cu fugiti ????
NeicaNimeni Miercuri, 10 Aprilie 2013
Pentru LEONIDAS,tu chiar crezi ca ce vede agentu este si adevarat planificare orelor de lucru cei care sunt la 24h sunt defalcati inasa fel incat sa nu bage de seama I.T.M-UL,si de sigur agentu sa ia cat mai putini banuti in ziua de salariu,spunandui ca adormit in post etc,daca agentul ar primi ceace ise cuvine nu ar mai fi discuti ,sub acoperisul firmelor de paza multi se inbogatesc pe spinarea acelor care vor sa munceasca si sa aibe un loc de munca etc.probabil ca daca nu arfi vorba de fosti generali de jandarmeri,mapn sau sri ,presa ar face reportaje senzationala dar este un bastion periculos (un chuib de viespi)
NeicaNimeni Miercuri, 10 Aprilie 2013
da respect pt.ca sa platit salarile la timp si nu au fost data precum la fotbalisti la 3 sau 6 luni,putine firme au dependenta financiara,fata de firma mama,si pana la urma cine absoarbe ROSEGURU,securitasu,g4s,alistaru sau konsaltu????
Lola Miercuri, 10 Aprilie 2013
Teo, din cate stiu eu si la rosegur se practica ceva in genul in care ai spus tu. Adica cu cateva zile inainte de a se vira bani, inspectorii primesc de la financiar statele de plata a oamenilor. Inspectorii le verifica sa corespunda cu nr de ore efectuate de agenti apoi da mail de confirmare.
NeicaNimeni Miercuri, 10 Aprilie 2013
Lola este bine daca inspectori nu umbla la orele agentilor pt .ale mai opri din bani
Teo Miercuri, 10 Aprilie 2013
....sincer Lola, nu am stiut ca asa este procedura la Rosegur.....mi se pare o procedura mult prea simplista si lipsita de griji pentru firma....multumesc ca mai lamurit....dar totusi.....sa nu semnezi decat pentru bonurile valorice?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?