Forum despre Rosegur


Lola Duminica, 21 Aprilie 2013
Flo nu e ok vocabularul tau. Incercam sa ne spunem parerile in mod civilizat. Ce crezi ca rezolvi jignind in stanga si dreapta ? Nu rezolvi nimik. Samir bonurile sau dat, poate ca inca nu leai luat tu dar bonurile sau dat in toata tara.
Teo Duminica, 21 Aprilie 2013
Buna dimineata Lola......asa este.....am primit bonurile......ce poti sa ne spui, despre rezultatul procesului din 18 aprilie ?....se pare ca tu esti singura care poti sa ne oferi ceva obiectiv.....biroul de presa "e praf".....vad ca nu comunica nimic.....intretine acest suspans al oamenilor si poate de aceea s-a ajuns la acest limbaj......bine nu este o scuza sa jignesti sau sa folosesti asemenea limbaj.....mai ales intre colegi......nesiguranta si stresul in firma, a atins cote "alarmante", pentru unii......sunt facturi de platit, rate la banci, copii de hranit si multe altele....multumesc.
Lola Duminica, 21 Aprilie 2013
Toti agentii pot sta linistiti. Nu va fii dat nimeni afara. Rosegur se va reorganiza si va merge inainte. Prosegur a facut ce a facut doar pt a se asigura ca isi va primi bani. Daca rosegur va intra in faliment si ei vor ramane cu buza umflata. Asa ca vor fii anumite schimbari doar in conducere. Atat. Agentii vor ramane pe loc indiferent de numele firmei asta in cazul in care vor fii preluati de altcineva. Interventia a fost singura care a avut de suferit. Si asta din cauza ca ei nu produceau nimic. In schimb agentii aduc profit si din cauza asta nu se poate renunta la ei asa usor.
Lola Duminica, 21 Aprilie 2013
Cristian inceteaza si tu te rog pt ca nu e nevoie de un asemenea limbaj. Hai sa incercam sa fim civilizati si sa comunicam omeneste.
Lola Duminica, 21 Aprilie 2013
Daca nu ma insel, luni va veni cel care a fost desemnat de tribunal si in cateva zile vom stii cu exactitate cum stam. Ma refer aici la cei de sus si de la birouri pt ca sunt multi care nu fac nimic. De agenti nu se va lega nimeni. Nici in buc si nici in tara.
Lola Duminica, 21 Aprilie 2013
Teo, din ce judet esti ?
flo Duminica, 21 Aprilie 2013
imi cer scuze LOLA dar ai vazut si tu cum s a exprimat la adresa ta .imi cer scuze si lui, cred ca am exagerat si dialogul a degenerat.
Samir Duminica, 21 Aprilie 2013
Ms lola pt raspunsul la bonuri o sa incerc maine sa vad daca au ajuns....iar referitor la interventie deci sa ne luam adio ca nu ne mai angajeaza nimeni la rosegur atat timp cat nu mai au nevoie de noi cum ai zis tu ca nu produceau nimic echipajele :)
flo Duminica, 21 Aprilie 2013
samir nu te supara colega ,dar asta cu interventia nu produce nimic e veche si au subcontractat de mult interventia in alte judete desi erau obiective destule si ieseau pe plus
Samir Duminica, 21 Aprilie 2013
Nu e nici vb de suparare...dar am zis asa ca noi am avut probabil siingurii de suferit cu schimbarile astea intradevar la interventie la rosegur au fost si vremuri bune si de aia e o parere de rau acum dar cine stie poate cu reorganizarea asta sau daca se va schimba numele firmei o sa fie un nou inceput si o sa o ia de la capat cu toate structurile!
flo Duminica, 21 Aprilie 2013
ai grija de tine Samir si multa bafta si mult noroc in continuare ca stii cum se zice un sut in fund un pas inainte,nu ai de unde sa stii ce iti rezerva viitorul,poate ajungi mai bine
Teo Duminica, 21 Aprilie 2013
....intre agentii din obiective si cei de interventie exista un feedback perfect, o sincronizare snur, o viteza de reactie ireprosabila.....in marea majoritate a cazurilor (daca nu cumva , in toate ) in care s-a cerut sprijinul interventiei, prinderea infractorilor a fost posibila si a avut succes datorita promptitudinii la solicitare, cat si profesionalismul acestor oameni, iar pierderile si pagubele intotdeauna au fost minime ,si de ce nu, recuperate aproape integral....cine incerca sa intre in zona bine delimitata si prevazuta in consemn, al unui obiectiv aparat si protejat de Rosegur, avea o MARE PROBLEMA, de fapt DOUA.....NO CHANCE.....INTERVENTIA.....mare pacat pentru acesti oameni care si-au pus mereu la "bataie", integritatea fizica, familia, permisele de conducere si nu in ultimul rand chiar si viata....nu sunt vorbe mari nici umflate cu mare "pompa".....asta este realitatea......prin contributia nemijlocita SI A lor, Rosegur a fost ....ce a fost....UN MARE BRAND....PACAT
Lola Duminica, 21 Aprilie 2013
Samir sa nu intelegi gresit te rog. Nu mam referit la voi ca persoane ca nu produceti nimic ci in general la tot ce tine de interventie. Dar si interventia asta daca nu este facuta cu cap degeaba o ai. Rosegur pe partea de interventie era praf. In bucuresti erau 6 masini pe tot orasul. 6 masini in bucuresti nu insemna nimic. Ca si cum nu leai fii avut. Flo sa stii ca cristian e un baiat mai mult decat ok. Te asigur de asta. Daca revii putin inapoi tu lai atacat primul iar el a ripostat ca na asa sunteti voi barbatii :)
Teo Duminica, 21 Aprilie 2013
....Lola, nu cred ca ar interesa pe cineva din ce judet sunt....poate pe unii da....sa ma jigneasca sau sa ma injure, datorita atitudinii mele proactive pe acest forum.....te asigur ca aceeasi atitudine o am si in viata de zi cu zi, aceeasi atitudine o am si in indeplinirea pe linie de serviciu a sarcinilor si obiectivelor propuse....imi pasa si ma intereseaza aceasta firma, deoarece nu este o firma de apartament, ci una serioasa si bine cotata .....cu toate problemele, neajunsurile si carentele, mai sus invocate, din structura de conducere si coordonare.....clientii cu care lucram si colaboram....beneficiariii serviciilor noastre, daca i-ai intreba?.....sunteti de acord sa renuntati la serviciile Rosegur?.....raspunsul ar veni invariabil NU, dearece oamenii acestia prezinta incredere, protectie, seriozitate, promptitudine si profesionalism.....nu sunt vorbe mari.....cel putin in zona noastra de responsabilitate si actiune, asa stau "treburile"
flo Duminica, 21 Aprilie 2013
teo esti un adevarat,singurul care pune degetul pe rana ,asa este ,la o interventie mai cu scintei la un stanleybet s a inegrit parcarea de romi si bolizi de lux la care solicitind ajutor de mai sus noi fiind doar doi cei de pe echipaj ni s a raspuns flegmatic si degajat:sunati si voi la 112.no coments
flo Duminica, 21 Aprilie 2013
corect LOLA ai inca o data mare dreptate,eu cel putin stiu sa respect o femeie si o doamna.imi cer scuze din nou
Cristian Duminica, 21 Aprilie 2013
Nimeni nu tre sa isi faca probleme. Rosegur nu moare. Va merge inainte. O sa fie greu la inceput dar sa speram ca o sa avem oameni capabili pentru a reveni la normalitate. Rosegur e un nume totusi si nu poate muri asa usor.
Teo Duminica, 21 Aprilie 2013
....sunt intrutotul de acord cu tine Cristian si cu Lola....totusi am aflat acum o jumatate de ora o " chestie "....cum ca, toate punctele de lucru ale Rosegur din tara, vor fi desfiintate in cel mult o luna....exceptie facand Bucurestiul iar Ploiestiul ca anexa de sprijin...." sursa " este o persoana foarte serioasa si credibila, si m-a rugat sa nu-i declin identitatea....voi ce credeti?, o putem lua sau "servi " ca o posibila "varianta de lucru'?....de ce intreb "asta".....pentru ca daca privesti pe acest forum, de la inceput si pana acum, prin analogie observi si constati foarte multe corespondente si asemanari existente intre comentarii si aprecieri.....dpv analogic, ori suntem noi intr-o mare eroare....chiar si analogica.....ori undeva a, avut loc o fractura logica si nu am observa-o noi sau nu am bagat-o in seama.
....Lola, te rog foate mult sa incerci sa intervi, in cel mai scurt timp, pe langa cei de la " centru", mai precis pe langa cei responsabili cu relatiile publice, sa publice AICI, pe acest site, un comunicat oficial cu privire la situatia Rosegur si daca este vorba de reorganizare, ce implica aceasta.....ei sunt responsabili atat cu comunicarea pentru publicul larg si interesat, cat si cu comunicarea si informarea propriilor angajati.
Multumesc mult.
Teo Duminica, 21 Aprilie 2013
...de-o fi una, de-o fi alta.....ce e scris si pentru noi....."bucurosi" le-om duce toate.....bla ,bla, bla.....si bla, bla, bla
Teo Duminica, 21 Aprilie 2013
....cati dintre noi are expertiza necesara sa interpreteze corect decizia tribunalului....eu unul nu ma pricep....e prea "tare" pentru mine
18 Aprilie 2013
Admite cererea
Dosar nr. 9582/3/2013 HOTARARE Instanta ia act ca debitorul nu a formulat contestatie. Admite cererea creditorului PROSEGUR COMPANIA (CIA) DE SEGURIDAD SA. In temeiul art. 33 alin. 6 din Legea nr 85/2006 privind procedura insolventei deschide procedura generala impotriva debitorului SC ROSEGUR SA. In temeiul art. 47 din lege ridica debitorului dreptul de administrare - constand in dreptul de a-si conduce activitatea, de a-si administra bunurile din avere si de a dispune de acestea Da dispozitie tuturor bancilor la care debitoarea are disponibil in conturi sa nu dispuna de acestea fara un ordin al judecatorului sindic sau al administratorului judiciar, obligatia de instiintare a bancilor revenindu-i administratorului judiciar. Fixeaza urmatoarele termene limita: b) termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului 18.06.2013 c) termenul de verificare a creantelor, de intocmire, afisare si comunicare a tabelului preliminar de creante 18.07.2013 d) termenul de definitivare a tabelului creantelor 18.07.2013 e) data primei sedinte a adunarii generale a creditorilor 13.07.2013 Numeste administrator judiciar provizoriu pe ACTIV LICHIDATOR IPURL care va indeplini atributiile prevazute de art.20 din lege, cu o remuneratie provizorie de 3.000 lei din averea debitorului. Pune in vedere administratorului judiciar indeplinirea formalitatilor privind mentionarea la registrul comertului a reprezentantilor permanenti ai sai. In temeiul art.33 alin.7 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei, dispune ca administratorul judiciar sa trimita o notificare, in conditiile art.61 alin.3 din lege, privind deschiderea procedurii generale impotriva debitorului si ridicarea dreptului de administrare, tuturor creditorilor mentionati in lista depusa de debitor in conformitate cu art.28 alin.1 lit c), debitorului si oficiului registrului comertului sau, dupa caz, registrului societatilor agricole ori registrului asociatiilor si fundatiilor in care debitorul este inmatriculat, pentru efectuarea mentiunii, instantelor judecatoresti in a caror jurisdictie se afla sediul declarat la registrul comertului, si tuturor bancilor unde debitorul are deschise conturi, in vederea aplicarii prevederilor art.36 din lege. Pune in vedere administratorului judiciar sa convoace adunarea generala a actionarilor/asociatilor sau membrilor persoane juridice pentru desemnarea administratorului special in termen de maxim 10 zile de la deschiderea procedurii, sa intocmeasca si sa depuna la dosar, in termen de 20 de zile de la desemnare, raportul prevazut la art. 54 alin 1 si 2 din lege si, in termen de 40 de zile de la desemnare, raportul prevazut la art. 59 din lege. In temeiul art. 4 din Legea privind procedura de insolventa, dispune deschiderea de catre debitor a unui cont la o unitate bancara din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, in termen de 2 zile de la notificarea deschiderii procedurii; in caz de neindeplinire a atributiei, contul va fi deschis de catre administratorul judiciar. Eventualele disponibilitati banesti vor fi pastrate intr-un cont special de depozit bancar. Fixeaza termen pentru continuarea procedurii la 27.06.2013 C 8, ora 09.00 Definitiva si executorie. Cu recurs, in termen de 7 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 18.04.2013 Presedinte,

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?