Forum despre Rosegur


Selgrado de Martinez Marti, 30 Aprilie 2013
Señor Flo

Yo muchas gracias por información en relación con el número de servicios de seguridad nacional quien Rumania work'in. De tanto como posible con pocos soldados de caballería(policías montados) que dejan mejor para los Rumanos que no tienen ningún lugar para trabajar.

Tengo una Estrella de Dragón de pregunta que en 2005 trabajan en Rumania tenía algo para hacer con España y por el cual sería.?
No era por casualidad que esto Prosaegur comprado la Estrella de Dragón ...?
Prosegur por Rosegur se ha desarrollado muy, era una empresa de 4 asientos(sedes) en Rumania del punto de vista de seguridad(valor).

Si él entrara esto es la insolvencia Prosegurului? quién y cómo ellos usaron la inversión financiera?

Vaya a oír su todavía bien.
flo Marti, 30 Aprilie 2013
este posibil oare ?esti tu ALEGRIA?am orbit,nu mai vad!sa aprinda cineva lumina!
oamenii de rind Marti, 30 Aprilie 2013
Un pastele ... fericit !!!! pentru D.T, Directorul, care ne-a adus in situatia asta.
Sa-ti dea domnu...tot ce iti dorim noi.
Lola Marti, 30 Aprilie 2013
Directorul DT nu mai exista. Sa vedem acum ce va face administratorul. De el depinde tot. El trebui sa semneze tot. Vom vedea.
Teo Marti, 30 Aprilie 2013
....puncte de vedere ce "exprima" date periferice...nu-i nici o culpa....totul s-a jucat din punct de vedere financiar.....totul este afacere.....restul sunt masuri romanesti....produse in timp.....voi nu ati realizat nici in prezent faptul ca analiza economico financiara....ajungerea Rosegurului in insolventa s-a datorat faptului ca a pierdut in permanenta contracte de M&I si paza.....iar cele de transport valori a fost subtiri permanent.... atit la nivel central cit mai ales teritorial.....totul s-a jucat in jurul surselor financiare....sa nu spuneti ca nu v-am zis.
EXTREM DE INTERESANT....SI LA VEDERE
The Godfather Marti, 30 Aprilie 2013
Paste fericit tuturor si un 1 Mai plin de distractie!!!!
flo Marti, 30 Aprilie 2013
daca eu va zic selgrado de martinez e Alegria,voi nu si nu e batman.urrrez pe aceasta cale tutulor roseguristilor fosti si actuali sarbatori fericite si la cit mai multe insolvente ca asa mai aflam si noi unul de la altul cite una cite alta ce e scris si pt noi, bucurosi le om duce toate ......
The Godfather Marti, 30 Aprilie 2013
Flo
Deja a ajuns la infinitul insolventelor :))
Apropo cine era Alegria ma refer ce functie avea?
flo Miercuri, 1 Mai 2013
Jose Maria Martinez de Alegria e fostul director general ce condus rosegur pina in 2010 dupa care a venit daniel timofei
Teo Miercuri, 1 Mai 2013
Daca , Selgrado de Martinez , este domnul Jose Maria Martinez de Alegria, fostul director general ce a condus Rosegur pana in 2010 , fiind reprezentant legal al Prosegur la acea data ( si poate si acum ), ar putea sa ne spuna ce criteriu de selectie sau de performanta a stat la baza investirii in functie al domnului DT?....ce " BACKGRAUND " avea " in spate "?....ce " anume " il recomanda?.....a analizat cineva, chiar sumar sau formal, CV-UL acestuia?....a sustinut un " interview "cu reprezentantii spanioli?....i-a pus cineva, de acum celebra intrebare , CE-ATI FACUT CONCRET IN ULTIMII 5 ANI?....CE VA RECOMANDA?....ia sa vedem
POATE CINEVA SA NE RASPUNDA?.....asta asa de dragul " artei " si al adevarului mult invocat....peaici....ca vinovati si nepriceputi, si nestiutori, si " habarnisti " tot noi palmasi suntem
Teo Miercuri, 1 Mai 2013
Lola....inteleg de la tine ca directorul DT nu mai exista , ce s-a intamplat cu el?," s-a dat la fund "
.....administratorul sunt sigur ca stie si este expert in finante si recuperari de creante....dar cine conduce si "canalizeaza" restul activitatilor firmei?....cine organizeaza si coordoneaza?....inteleg ca administratorul semneaza tot....dar atat.
Selgrado de Martinez Miercuri, 1 Mai 2013
Consultind jurnalul istoric al Prosegurului merita a se ste:

In anul 2005 functiona pe piata de securitate firma Dragon Star care a dezvoltat activitati de paza si protectie reduse doar la interventie si paza. Dragon Star avea o sustinere de pe spatiul Spania ....

Flo... daca poti face niste investigatii ai putea afla cine de pe spatiul Spania fiinanta Dragon Star
iar Prosegurul nu intimplator a pus caciula pe Dragon Star .
Prosegurul la numit pe Alegria director general fiind cetatean strain, un bun om de afaceri ,dat mai putin aclimatizat cu serviciile de securitate mai ales din Romania.

A dezvoltat frumos compania atit la nivelul Bucurestiului cit si in regiuni,cu dispecerate si puncte de lucru. A oferit si programe intergrate de securitate cu interventie ,paza si tehnic.
Dar ca ori ce om de afaceri strain care lucreaza in Romania a dat de bine avind grije de buzunarul propriu lucru care a condus firma in insolventa in 2009.
A venit GDE a bagat bani si a oxigenat compania.

Venind banii, baietii destepti din firma in special din zona de IT completati de cei din tehnic la aburit pe Alegria ( in spaniola inseamna VESELIE) si GDE -ul..ca sa faca o investitie de cca 200.000 euro intrun dispecerat din Bucuresti dupa cum au spus ei super performant dar in realitate o gaselnita manufacturiera care nu a facut in timp decit sa produca pagube majore si sa nemultumeasca clientii.

Dupa ce au construit un dispecerat cu softuri primitive baietii destepti din zona IT au sprijinit administratorii bazelor de date ( iti in chipui cit de important este un administratior de date, el tine toata evidenta de baze de date a firmei) care in realitate nu au facut decit sa duca compania in faliment.
Alegria nu a inteles acest lucru pentru el banii devenind o tinta principala ,afacerea de securitae incet incet trecind pe locul doi.
Prosegurul si GDU au sesizat acest lucru si la inceputul anului 2010 ia luat jucaria si la chemat in Spania.

Prosegurul trebuia sa numeasca un nou director general...a luat teapa cu unul de-a lor si i-a fost recomandat dl DT cu un CV misto, masterate prin STATE si roman pe deasupra dar care deasemenea nu a avut nici o experienta in lumea serviciilor de securitate.
( se exprima aici cineva si a lua la misto ca s-au umplut firmele de securisti ,sereisti si mapnisti....dar cel putin acestia stiau cu ce se maninca activitatea de interventie si paza )
.....cineva imi spune ca majoritatdea firmelor de securitate din Romania au in manageriat si fortele de interventie si paza foste cadre militare, civili fiind pe la financiar,personal etc)

Alegria, pe timpul lui a fost impotriva sa angajeze foste cadre militare si s-a dus in insolventa ....iar DT a angajat cadre militare cu multa experienta dar cu tot manageriatul lor nu a putut sa mentina nava la suprafata ea fiind cariata din trecut.

DL DT a preluat o situatie nu tocmai fericita de la Alegria dar expertiza lui in domeniul financiar si increderea Prosegurului in el a facut sa plece la drum cu optimism.

Nu ia trebuit decit 1an pentru ca la sfirsitul lui 2011 Rosegurul vedea capul insolventei la capatul tunelului.

Dl DT nu a inteles nici el si sa crezut in cintecul de lebada a baietilor destepti de la IT ,tehnic si administratorul bazei de date care si-a batut joc de el prezentindui totul in roz si sigur dar lucurile au urcat bolnavul in cosciug .
Nici acum lui DT nu-i vina sa creada ca adus o companie straina in faliment a avut incredere oarba in niste oameni care l-au falimentat iar cei care iau prezentat realitatea DH,OC,ML,FO,L.S, RM ,MM au trebuit sa plece.

Traiasca 1 Mai ziua celor ce muncesc mai putin al lui DT care conform zicalei

MAURUL SI-A FACUT DATORIA ,MAURUL A PLECAT CU COADA INTRE PICIOARE.

.....SI AM INCALECAT PE-O SA SI V-AM SPUS POVESTEA ASA!!!!!!

Multumesc traducatorului care a transpirat linga mine dar l-am tratat cu un vin sec, alb,generos ,sprintar,prietenos,adolescentian si rece ..rece. ....de Malaga.

Asta la vista seniori si seniorite
flo Miercuri, 1 Mai 2013
v am zis eu ca e alegria si asta e vendeta lui.traiasca don selgrado,muy bien, viva espana,viva real madrid.trimite ne si noua un fax cu vin de malaga negru de sa moara mama dusmanilor
Teo Miercuri, 1 Mai 2013
Mda.....Selgrado de Martinez....se pare totusi ca Rosegur sa "nascut viu", de vina a fost "moasa"....nu a stiut ce sa " taie " la " nastere "....ii acordam totusi " circumstante atenuante " "moasei"
Multumesc pentru toate precizarile facute....sincer, nu am stiut aceste amanunte
Samir Miercuri, 1 Mai 2013
DA frumos si interesantg artico...BRAVO!
The Godfather Joi, 2 Mai 2013
All
Cu toata povestea descrisa de catre Martinez,tot nu se justifica salariile nesimtite ale unora, sa fim seriosi ca nu ii punea nimeni sa dea cu tarnacopul sau sa munceasca la cultivat de cartofi.
LEONIDAS Joi, 2 Mai 2013
The Godfather

Eu am inteles din prezentarea facuta de Selgadro de Martinez ca a incercat sa explice unele cauze care au dus la insolventa Rosegur si ca aceasta situatie nu este determinata in principal de salariile
nesimtite ale unor.
Chestia cu tirnacopul si munca la cartofi pe care o prezinti ....probabil te referi la sefii din Rosegur......e o exagerare...

Atunci prin simetrie toti sefii de la mic la mare din toate firmele de securitate ar trebuii sa mearga in mina......sau in agricultura....ma refer la efortul depus......transpiratie.....pauzele lungi si dese cheia marilor succese

Eu totusi cred ca munca de securitate de la paza ,interventie,transport valori ,garda personala,consultanta de securitate nu se face cu tirnacopul. ( MA REFER LA EFORTUL DEPUS PE CARE-L SUGEREZI)...presupune gindire, preventie, anticipare,paza si interventie eficenta etc....care se face cu oameni pregatiti si instruiti in acest sens.

Daca presupunem ca tu ai avea nevoie de paza si protectie acasa sau la firma...inchei un contract. de M&I...si ceri maxima de exigenta de la firma ,pentru a ti se apara bunurile.....si nu cred ca ti-ai pune siguranta bunurile in miinile unora fata de care gindesti ca iau salarii nesimtite ...si nu transpira cu tirnacopul..etc
Raportul salarii nesimtite pentru sefi ....vis a vis agenti de securitate......tine de politica fiecarei firme private...iar ce exista pe piata romaneasca nu e prea mare diferenta...

Daca este ceva de prezentat sunt cauzele care au condus la insolventa Rosegur...asa cum Salgrado a incercat sa o prezinte in povestea sa.

Sunt curios daca pina in iulie 2013 administratorul financiar care conduce firma va reusii sa o redreseze....cu formula salarii nesimtite la sefii...si .....mici la agenti...sau va aplica o strategie de reorganizare ,folosire chibzuita a banului pentru misiunile de securitate etc.
O sa avem ocazia in continuare sa discutam pe forum.
altselgrado Joi, 2 Mai 2013
Ai scris numai balarii' can so cum DT at fi trait pe alta planeta, si numai cei de sub el ar fi responsabili... O firma are nevoie due lidersip, si cel de sus da tonul. Ca sa nu mai vorbim de agenti, multi, care erau fericiti ca mai faceau ceva pentru ei si date ceva pentru Rose... Hair ss-a fim seriosi, sumt o mie de chesti care au dus LA ce e acum... Dar principala e lipsa totala due lidersip, asta ee, pasarea responsabilitati, conducerea in still securistic, militar, minciuna, istericalele, si nu it-ul sau tehnicul sau CE initiale ai insirat tu pe acolo...
Teo Joi, 2 Mai 2013
The Godfather
....total de acord cu tine....cea ce inseamna ca firma a "produs ceva".....nu a pierdut incontinu....sa sustii asemenea salarii.....trebuia sa ai de unde....sau au fost deturnate alte fonduri..... destinate redresarii....cine stie?
tica Joi, 2 Mai 2013
Salarii nesimtite: DT 8000 euro, director resurse umane 3000 euro, director comercial 3000 euro, director operatiuni 2500-3000 euro, AM aprox. 1000 euro, agent de paza 700-1500 lei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?