Forum despre Rosegur


flo Joi, 2 Mai 2013
ce e cu voi fratilor s au dus banii cu nemiluita in spania si s a stiut tot timpul de treaba asta nu o sa fie nici un vinovat
Teo Joi, 2 Mai 2013
....ordinar de nesimtite.....8000 euro ( 4, 4 ron ) = 50 salarii de agent / luna X 12 luni = 600 salarii de agent / an
Teo Joi, 2 Mai 2013
..." DL DT a preluat o situatie nu tocmai fericita de la Alegria dar expertiza lui in domeniul financiar si increderea Prosegurului in el a facut sa plece la drum cu optimism."
.....oricare dintre noi ar porni " OPTIMIST " la drum....cu un asemenea salariu
....JAF, JAF, JAF....PE FATA
The Godfather Vineri, 3 Mai 2013
Leonidas
Nu vreau sa fac reclama proasta, insa calitatea serviciilor Rosegur este indoielnica fata de alte firme din acest domeniu.
Selgadro Martinez Vineri, 3 Mai 2013
The Godfather

Ai dreptate si asta se datoreaza in principal agentilor de interventie,paza si proastei dispecerizari a alarmelor pe fondul unor tehnologii inadaptate la cerintele pietii de securitate, a softurilor slabe si anacronice de dispecerat si administrarii proaste in timp a bazelor de date.

Clientii cind au reclamat ceva la conducerea Prosegur ,au reclamat modul defectos in care au intervenit agenti de interventie la evenimentele produse in special la banci si clientii mari, nu au primit informari scrise sau verbale din partea dispeceratelor sau alte raportari pe care acestia le cereau expres.
Si in Spania clientii au servicii de securitate care isi fac propriile evaluari a pericolelor ,concluzii desprinse si din relatiile cu Prosegurul care le pune la dispozitie diverse informari.

Aproape lunar se primea la Prosegur informari preluate din presa din Romania cu evenimentele in care au fost inclusi agentii Rosegur si care au produs pagube importante urmare a insuficentei de calitate a serviciilor oferite.
Nu generalizez dar in timp acestea sau manifestat iar sti cum sunt cu clientii toleranti toleranti dar pina cind siguranta si securitatea bunurilor lor au fost puse in pericol.
Prosegur la criticat de fiecare data pe DT despre faptul ca pierdea clienti inmportanti,nu se implica personal si activ in mentinerea lor in portofoliu mai ales a acelora care aduceau bani buni in companie.
A adoptat o stare de pasivitate nepermisa cind in Romania ceilalti directori si administratori de firme de securitate bateau zilnic la usa unor mari beneficiari mai ales ca autoritatile romane sau procupat permanent sa imbunatateasca actele normative pe linie de paza si securitate.
Daca te uiti pe saitul de publicitate al Prosegur ai sa vezi staruinta permanenta de a prezenta o imagine buna inclusiv a Rosegur dar nu a fost suficent.
A fost si o culpa a serviciului comercial care ar fi trebuit sa fie mai activ in piata si sa contracareze abil si profesional agresivitatea firmelor concurente de securitate pentru a le lua clientii.

Servicii de calitate pe piata de securitate din Romania le asiguri cu personal specializat ,instruit,loial firmei dar si cu salarii corespunzatoare incepind cu factorii de decizie si pina la executia operationala altfel se intra in faliment.
flo Vineri, 3 Mai 2013
don selgrado cind primesti raspunsuri de genul nu ti convine esti liber sa pleci,cum te simti?da ti se aduce la cunostinta faptul ca se platesc salariile la timp
claude Vineri, 3 Mai 2013
la o interventie la bcr am ajuns intr un minut si stii ce mi a zis directoarea :domle acum se dau spargeri in 30 de secunde....ba pe a mamii dvostra,hai sa mori tu!cind o sa se legalizeze si legifereze statutul agentului,firmelor de paza si inclusiv a echipajelor de interventie atunci sa ai pretentii deocamdata nici smurd ul nu se deplaseaza mai rapid ca noi desi poate trece pe semafor i se face pirtie samd
flo Vineri, 3 Mai 2013
in zona de care m am ocupat am fost si recuperator creante si agent de vinzari si depanator tehnic pe acelasi salar si in acelasi timp si agent de interv
LEONIDAS Vineri, 3 Mai 2013
Flo

Exact de problematica prezentata de tine mai sus am discutat saptamina aceasta cu cineva din zona patronatului firmelor de securitate cu expertiza in domeniul resurselor umane.

>>>>> cind primesti raspunsuri de genul nu ti convine esti liber sa pleci, cum te simuti ?>>>>>
Sintetizez:

Nu vreau sa fiu rautacios dar cred ca tu ai o alta perceptie ,intelegere a ceeace este capitalismul in Romania din punct de vedere al angajarii la o firma straina sau cu capital romanesc.

Nimeni nu te OBLIGA sa te angajezi intr-o firma.....daca foame te da afara din casa....sau mai rau familia.....desigur glumesc...
Te duci acolo unde poti sa-ti valorifici expertiza, experienta ta profesionala acumulata.....ti se explica ce trebuie sa faci ...consemnul particular si general.......salariul care ti se ofera si pe care poti sa-l negociezi daca vrei.. si

TU AI LIBERTATEA SA TE ANGAJEZI SAU NU.....
NU TE OBLIGA NIMENI....DAR ODATA CE AI ACCEPTAT OFERTA ANGAJATORULUI FACI CE TI SE SPUNE SI PRIMESTI CE AI ACCEPTAT.
NU TREBUIE SA FI SUPARAT PE CE TI SE RASPUNDE PENTRU CA... PATRONUL,BOSSUL...PINA LA URMA SUNT BANII LUI SI FIRMA LUI...POATE SA FACA CE VREA... SIGUR RESPECTIND LEGEA.

Primele citeva luni te lasa sa te acomodezi dupa care patronul.....bossul,seful incepe sa-ti puna ..>>>>mai multi saci in spate decit ai fost anuntat initial....si atunci nu ai decit in perioada de proba sa pleci sau sa accepti munca in continuare.

Asta este filozofia muncii la Patron....tu iti vinzi forta de munca iar el iti ofera cit crede el ca face ceeace ii oferi tu...

SI IN STRAINATATE ESTE LA FEL POATE MAI DUR...CA AU LA POARTA MULTI IMIGRANTI ..CETATENI EUROPENI CARE AU DREPTURI.....SI II EXPLOATEAZA DE VAI DE MAMA LOR..

SCUZE DE MODUL MAI ABRUPT IN CARE AM PREZENTAT DAR TOTUL ESTE FOARTE PRAGMATIC DAR MAI ALES ...DUR..DUR..IN VIATA PROFESIONALA..SI PE TIMP DE CRIZA

Chiar daca nu ti convine ....la Rosegur sistemul era accelasi

...venea omul la resurse umane prezenta un CV si o recomandare de la ultima firma unde a lucrat.....era analizat ....dupa care era timis la inspectorul de operatii si in final la directorul de departament care dadea avizul...
...i se prezenta ce are de facut si conditiile de salarizare ...programul de lucru..si era trimis acasa sa se gaindeasca .....daca venea era angajat daca nu ....nu...si plecau sa se angajeze la

BGS.....unde dadeau peste o selectie super dura..cu probe eliminatorii in special fizice si cu un control asupra oamenilor nemilos....crezi ca dormeau in post !!!!
Securitas......unde trebuiau sa aibe calitatile celor de la fortele speciale SAS plus o limba straina;
G4S.....pe o grila de conditionari bine pusa la punct si exigenti in controlul asupra oamenilor operationali

Nu exclud ca mai scapau si unele uscaciuni dar in timp erau eliminati sau plecau ei...

Din pacate Rosegurul manifesta intelegere si toleranta si s-a umplut in timp de tot ce a refuzat cei de mai sus...iar impactul pe calitatea serviciilor a scazut in continu.
Aspectele de mai sus sunt legata numai de mecanismul de angajare si relatile cu patronul,seful si NU referitor la salarizare..

TRIST DAR ADEVARAT
ANA Vineri, 3 Mai 2013
PASTE FERICIT TUTUROR
flo Vineri, 3 Mai 2013
Leonidas nu te supara dar BGSul ia de la beneficiar 35ron ora pt agent neinsotit si 50 pt agent insotit de caine.La 600 si un pic salar cam cine crezi ca s a adunat in timp la rosegur,spuma?
Teo Vineri, 3 Mai 2013
.....mult " folclor " si " gargara "....specific noua romanilor.....ma abtin sa intervin.....inteleg ca Rosegur a fost o "adunatura " de ratati si retardati.....nu putem avea acea verticalitate si demnitate de a merge inainte OBIECTIV, cu o opinie proprie si sa o sustinem pana in panzele albe.. .. ne schimbam directia si opinia , functie de " directia vantului ".....trebuie sa retractam, sa ne substituim, sa ne mintim si sa folosim idei preconcepute , idei care nu ne apartin.....sa ne umilim si sa " pupam bombeul sultanului "
The godfather Sambata, 4 Mai 2013
Eu sustin cele amintite mai sus.
Paste fericit tuturor!
Teo Sambata, 4 Mai 2013
Un paste fericit si linistit ii doresc si dl-ui DT, in ciuda faptului ca a reusit " performanta " de a " fura ", " lumina sfanta " a sarbatorilor.....pentru multi dintre noi.
PACE SI LINISTE
flo Sambata, 4 Mai 2013
hai ma lasi si cu astia de la g4s tot felul de mosneguti simpatici si inofensivi fosti mapn isti care stau uniformele pe gardul primariei si tremura cu pistolul in mina
Samir Sambata, 4 Mai 2013
Sarbatori linistite si pline de lumina sfanta a sarabatorilor pascale si multa sanatate la toti colegii!!!....sa auzim numai de bine:)
flo Sambata, 4 Mai 2013
regele a murit,traiasca regele
flo Duminica, 5 Mai 2013
HRISTOS A INVIAT
Teo Duminica, 5 Mai 2013
ADEVARAT A INVIAT
ana Luni, 6 Mai 2013
ADEVARAT A INVIAT

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?