Forum despre Rosegur


ALCOR Marti, 7 Mai 2013

Pai au mai ramsa cam doua firme de transport valori pe piata, asa mai mari: Group 4 Securicor si Bidepa. Nici unii nu-s mai breji dar macar au de lucru si platesc salariile. Am sa vad daca au locuri ca imi zicea un cumnat de al meu care lucreaza pe afara ca la ce "praf se ridica" e mai bine sa ne prinda cu un loc de munca decat cu fara. Din nefericire salariile sunt tot asa de proaste. Da decat nimic multa vreme

tyger Joi, 9 Mai 2013
Se pare ca toata lumea abandoneaza corabia rosegur care se scufunda. Unii nu au loc in barci si sar direct in apa dar nu sse stie daca scapa. Salarii vom mai vedea la pastile cailor
ana Joi, 9 Mai 2013
am auzit ca sau mutat pe la obor
LEONIDAS Joi, 9 Mai 2013
TYGER
Ce constati tu acum...>>>ca toata lumea abandoneaza corabia rosegur care se scufunda>>>>. am anticipat in ceeace am scris pina acum.......dar am fost luat la glumite de unii ....intervenienti...pe forum.
Trebuie inteles ca Prosegur prin avocatii sai a cerut un anumit tip de insolventa la care conducerea Rosegur nu a reactionat in nici un fel....nu a contestat-o....au acceptat-o....fara nici o reactie...
.Pentru conducerea Rosegur protectia angajatilor nu a contat in nici un fel....lasaindu-i in voia soartei ....mai ales agentii de paza si interventie...

Mi se pare interesant ca din data de 18 04 2013 cind s-a dar hotarirea de insolventa iar activitatea este condusa de administratorul judiciar ......nu este nici o reactie consistenta din partea celor care au avut ceva de spus in paginile forumului ..

TEO si FLO ce ziceti ?.( intrebarea nu are nimic ironic sunt chiar curios de opiniile voaste dupa ce conducerea Rosegur o asigura administratorul judiciar)...

....angajati sau fosti angajatii aruncati peste bord...SUNT MULTUMITI DE TOT CE SE INTIMPLA ACUM IN ROSEGUR......prin modul in care administratorul judiciar conduce firma ......arata cum financiar se conduce o firma de securitate gestionind dupa regului financiare si nu batindu-si joc de bani asa cum s-a intimplat dupa 2010.
Chiar mi-am pus intrebarea daca s-au dat salariile in aprilie pentru ca in martie au fost ultimile salarii date de directorul general DT..

TIGER poti sa fi mai argumentat cu >>> ....Salarii vom mai vedea la pastile cailor.>>>.ce te determina sa faci aceasta prezumtie...pentru ca Rosegur lucreaza in continuare...si-au mutat sediul in OBOR dupa cum spune ANA.....iar salariatii citi mai sunt ...legal isi vor lua salariie.?????
tyger Joi, 9 Mai 2013
avand in vedere ca i ultimele 2 luni salariile s-au achitat pana in data de 10,firma fiind in insolventa,avem motive sa credem ca se va intarzia cu salariile pt ca deocamdata nu a primit nimeni nimic.
Teo Vineri, 10 Mai 2013
....in aceasta "perioada" se imparte, in stanga si dreapta, cu preavize de concediere....se invoca "reorganizarea", legea si deciziile tribunalului....e perioada de " periere " a clientilor si beneficiarilor....cum ca, Rosegur se " reorganizeaza " si in consecinta calitatea serviciilor va creste....ce este interesant?.....este, cum se impart preavizele....cine si-a facut cu responsabilitate treaba, nu a adus prejudicii firmei, nu a stat " cuminte ", i-a pasat de bunul mers al treburilor....TREBUIE SA PLECE....cine a stat cuminte si a facut nanii acasa, cine a dezinformat cu buna stiinta si credinta " centrul ", cine e " responsabil " cu timpul liber si petrecerea acestui intr-un mod cat mai placut, cine a bagat gheara in " avutia " Rosegurului aducand chiar " prejudicii " acesteia chiar si acum, cine a pupat si pupa " bombeul " asa-zisului " sef " si mai pune si botul la " savarina " este angajatul ideal....de acesti oameni are nevoie Rosegur....nu a venit nimeni de la "centru" in ultimii ani, sa faca o " evaluare corecta " a acestei situatiii.....s-a creat un precedent.....nici acum nu a venit nimeni.....totul se " face " si se "desface " la telefon.....nu exista un criteriu de selectie sau de evaluare, totul se face pe " din afara ".....HABARNISM TOTAL...." VIITORUL SUNA BINE "
flo Vineri, 10 Mai 2013
NO COMENTS
Teo Vineri, 10 Mai 2013
....a nu se intelege prin asa zisul " sef " ca ar fi vorba de administratorul judiciar ....domnia sa are cu totul alte atributii stabilite prin lege si de instanta....nu intra in aceasta " ecuatie "....altul e seful, la nivel mai mic....dar tot " sef "
The godfather Vineri, 10 Mai 2013
Teo
Interesanta descrierea ta ce ai facut-o asupra unor resurse umane din cofetaria Rosegur :)), asa este mai sunt unii care freaca menta si nu pleaca. Legat de partea salariilor ...nu stiu ce sa zic.
Teo Vineri, 10 Mai 2013
....nimeni nu a abandonat "corabia Rosegur ".....exceptie fac cei ce au fost "invitati sa plece" si cei ce au plecat de buna voie , pentru ca asa au considerat ei de cuviinta, nicidecum din lasitate....foarte multi au anticipat "esuarea" si, si-au spus pct-ul de vedere referitor la ea....nu a fost "victoria" nimanui, nu a fost glumita nimanui....pur si simplu a fost o "descarcare", o "refulare' a fiecaruia dintre noi.....se prefigura la orizont aceasta "situatie"....bineinteles ca au existat si sceptici, printre care ( nu-mi este rusine sa o spun ) m-am numarat si eu,....PACAT!!!!!!
.....s-a facut chiar si " ceva " interactiv peaici ( acum cateva saptamani in urma )....concluzia este clara sau "aproape clara"....s-a apelat la externalizarea unor servicii si implicit la subdimensionarea " statului de plata ", se pare ca se pun " bazele " a ceva....a unei alte " firme ", desprinsa din "batranul Rosegur '.... mai mica, mai " omogena ", cu " oameni noi ", la fel de " capabili " si de " potenti "...sub un alt " drapel ", cu un nume nou, si sunt convins, cu mari " pretentii "de....de mare " brand "....restul e..... " etnografie ", gargara, dans si " bune maniere "
Teo Vineri, 10 Mai 2013
....de salarii....nu se aude nimic...in aceasta perioada, este posibil orice
The godafather Vineri, 10 Mai 2013
Teo
Schimbarile inca nu se fac unde trebuie, ba dimpotriva.
Teo Vineri, 10 Mai 2013
The godafather.....sunt de acord, TOTAL, cu tine....si nici nu se vor face "prea curand"....interesul poaeta fesul.....se va taia drastic in " atitudini " si " fairplay "
Teo Vineri, 10 Mai 2013
....mult invocatul adevar....stim cu totii ca este relativ.....mai stim cu totii ca, atitudinea pozitiva, bunul simt, fairplay-ul si habarul....dauneaza grav sanatatii " centrului "
The godfather Vineri, 10 Mai 2013
Teo
Eu cred ca in firma Rosegur si-au facut cuib o gramada de capuse, nu stiu vreun antidot pentru ele.
Teo Vineri, 10 Mai 2013
...." e plus tard " cum spune francezul.....au supt prea mult " sange ", sunt prea " pline " si " grase "....ar fi eradicarea lor.....dar procedeul sau procedura.....ramane inca " o necunoscuta "
....E PLUS TARD ( e prea tarziu )
Teo Vineri, 10 Mai 2013
...scuze....E PLUS TARD ( e tarziu )
The godfather Vineri, 10 Mai 2013
Teo
Se pare ca nici "managementul privat" nu si-a facut treaba la Rosegur sub nicio forma. Ar trebui sa primeasca diplome pentru performanta lor.
Teo Vineri, 10 Mai 2013
ha, ha ,ha....buna rau....poate au si primit.....sau acum le redacteaza.....bine punctat The godfather
Teo Vineri, 10 Mai 2013
....as !!!!....managementul privat ?.....este stiinta , este arta de a conduce, de a organiza, de a gestiona si valorifica eficient RESURSA....umana, materiala, tehnologica, financiara....Rosegur nu a avut capacitatea de a se adapta, integra si a " guverna " dupa acest ( sa-i spunem ) principiu, care sta la baza acestei stiinte....nu ne putem rupe de trecut, cu toate ca traim in prezent....nu avem coerenta, nu avem directie, nu avem metoda, nu stim sa gestionam si sa folosim RESURSA, nu avem scopuri comune in beneficiul " intregului '.....avem un singur scop....scopul personal

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?