Forum despre Rosegur


Nepotzelu' Marti, 24 Septembrie 2013
Se aude in lung si-n lat o veste "cutremuratoare" : ROSEGUR ANGAJEAZA PERSONAL(Ag Paza si Inteventie) !!! Tzinand cont ca firma este in INSOLVENTZA, luam in serios VESTEA sau s-o ignoram? Se promit niste salarii mari la angajare(1000ron). Exista o siguranta ca iti iei banii promisi sau bagi ca brebeleagu' ore si te alegi cu nimic?
flo Miercuri, 25 Septembrie 2013
interventie mai au doar in orasele mari in rest e subcontractata
ana Miercuri, 25 Septembrie 2013
cu transportu valori cum stau FLO
flo Vineri, 27 Septembrie 2013
ce era la brd a peluat ALISTAR ul in rest nu stiu
anonim Marti, 1 Octombrie 2013
STIE CINEVA CAT MAI REZISTA RG
anonim Miercuri, 2 Octombrie 2013
daca stie cineva va rog mult un raspuns MULTUMESC ANTICIPAT
Avocatus Sambata, 5 Octombrie 2013
Pentru Anonim

Rosegur fiind in insolventa... intr-o alta etapa ca termen al hotaririi instantei....(.vezi masurile impuse Rosegur in hotarirea instantei.. publicate )...si ce se intimpla la fiecare termen stabilit de aceasta....analizeazale cu atentie .si vei intelege in timp cit va mai rezista.....

.La fiecare termen Rosegur este obligat sa execute masurile stabilite de instanta prin hotarire

Actuala conducere a Rosegurului a fost surprinsa de aceasta masura a guvernului. privind insolventa.......iar consilierul juridic al firmei daca mai exista .....va avea mai mult de lucru in urma punerii imn aplicare a hotaririi de guvern...

Comentariu juridic

Noile reguli privind insolventa au fost publicate in Monitor, dar sunt valabile din 25 octombrie si vor fi aplicate inclusiv procedurilor aflate in prezent in derulare, cu exceptia prevederilor privind insolventa grupului de societati, unde vor fi aplicate doar cererilor introduse dupa aceasta data.

Insolventa debitorului - reprezentand insuficienta fondurilor pentru plata datoriilor certe, lichide si exigibile - se prezuma atunci cand acesta nu a platit datoria fata de creditor dupa 60 de zile de la scadenta, nu dupa 90 zile ca in prezent. In acelasi timp, este mentinut articolul care stabileste ca insolventa este iminenta atunci cand se dovedeste ca debitorul nu va putea plati la scadenta datoriile exigibile angajate, cu fondurile banesti disponibile la data scadentei.

Planul de reorganizare va putea fi propus de catre debitor, cu aprobarea AGA, daca procedura a fost declansata de acesta, de catre administratorul judiciar sau de unul sau mai multi creditori detinand impreuna cel putin 20% din valoarea totala a creantelor. Nu va putea propune un plan de organizare acel debitor care a mai apelat la procedura insolventei in ultimii cinci ani.

Executarea planului de reorganizare este propusa sa fie realizata pe o perioada de un an, putand fi prelungita cu pana la 12 luni, dar fara a depasi doi ani.

Planul se considera acceptat daca este aprobat de detinatorii a cel putin 50% din totalul valoric al creantelor il aproba.

Persoanele carora le este imputata insolventa unei firme sunt obligate sa acopere din propria avere, partial sau integral, datoriile societatii respective si nu vor mai avea dreptul sa ocupe pozitia de administrator la alte companii timp de 10 ani de la data hotararii judecatoresti definitive.

Judecatorul sindic va putea debloca anumite situatii, atunci cand creditorii nu sunt activi in procedura. Astfel, daca nu se poate lua o hotarare in adunarea sau in comitetul creditorilor, administratorul judiciar sau lichidatorul judiciar poate sesiza instanta in vederea pronuntarii unei hotarari, fiind prevazuta expres obligatia judecatorului sindic de a se pronunta asupra viabilitatii planului de reorganizare, propus de debitor sau creditori si aprobat de adunarea creditorilor.

Creditorul care detine mai mult de 50% din valoarea totala a creantelor poate sa decida, fara consultarea adunarii creditorilor, desemnarea unui administrator judiciar sau lichidator judiciar in locul celui provizoriu.
anonim Marti, 29 Octombrie 2013
CE SE MAI AUDE DE RG
Ex rosegur Sambata, 16 Noiembrie 2013
Cadere LIBERA si controlata, se pierd obiective, angajati care nu au plecat se tot uita spre cer si aprind lumanari sa mai stea pana trece iarna.
Un fost angajat Luni, 18 Noiembrie 2013
Dragilor,
asa cum am mai spus (prin luna Mai a.c), firma in actuala structura, nu va merge mai departe, decat daca va fi achizitionata de alta societate de profil si din pacate, nici una nu este la nivelul actualei societati si stiti la ce ma refer.
Pentru cei care mai cred in revenirea Rosegur, va spun doar atat: pana la inchidere, mai este doar o chestiune de timp (3-4 luni).
AVOCATUS Marti, 19 Noiembrie 2013
Avind curiozitatea identificarii unor cauze care au condus la intrarea in insolventa a Rosegur in special prin tot ce s-a scris in timp pe forum am ajuns la o mare dilema

....ce a determinat conducerile unor firme de protectie si paza ori importante firme comerciale cu capital romanesc sau strain, sa angajeze pe functii de conducere in activitati de manageriat general, operatii ,,juridic, tehnic, de securitate, financiar contabil, etc pe majoritatea fostilor factori decizionali ai Rosegur pina la vara anului 2013...?

.....cum nu au fost buni la Rosegur , in evolutie de timp....au fost aspru criticati de fostii angajati ai Rosegur in special din zona de paza si interventii operativa ajungindu-se pina la acuzatii de fapte la marginea legii...( vedeti cele scrise pe forum) ?

......iar actualele firme i-au angajat pe functii de mare raspundere decizionala...conducind activitati similare sau foarte apropiate de genul celor pe care le-au executat la Rosegur...

.... cine a gresit... Rosegurul-Prosegurul sau actualele firme care i-au angajat.....chiar ca este o mare dilema ...!!!!!!!!
Teo Miercuri, 20 Noiembrie 2013
...hello to all...cadere libera controlata?...nuuu....nu mai exista control de long time...au dat afara si au concediat tot ce a fost mai bun....nu a contat si nu au tinut cont de nici un criteriu, nu a existat nici o evaluare....o mana de " fomisti" , cu " usoare urme de competenta"...au....au decis...HALAL..incearca sa mai supravietuiasca?....hmm....daca intrati pe site-urile de munca, constatati cu usurinta cum "responsabilii cu timpul liber si pacanelele", angajeaza urgent agenti de securitate, in conditiile legii, la un salariu motivant....in conditiile carei legi?....legea lor?....rusine "sorecitor"....duceti-va-n....in pensie....ati distrus un mare brand....ati condamnat la saracie si umilinta zeci sau chiar sute de oameni onesti si cinstiti....tineti de scaunele voastre caldute, de salariile si bonurile de masa nemeritate....vedeti-va de pensie....nevertebratele nu au ce sa mai caute printre noi....pa....duceti-va....te-du-dara
The godfather Duminica, 24 Noiembrie 2013

Firma Rosegur va disparea prin Februarie-Martie 2014, a fost cumparata de alti fomisti, actualii fomisti din conducere asteapta in fiecare luna salariul destul de mare evident si nu fac nimic, dorm prin birouri, pe unde apuca, asa ca situatia este ... precum oamenii din top management!

anonim Luni, 25 Noiembrie 2013
De cine a fost cumparata?
The lizard Luni, 25 Noiembrie 2013
Rosegur a fost cumparata de catre Force 1.
anonim Luni, 25 Noiembrie 2013
de unde sti ca a fost cumparata de force1?
The godfather Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Confirm cele spuse de "the lizard".
totlarosegur Vineri, 13 Decembrie 2013
Isi bat joc de noi astia de la force1 sau nu?
anonim Vineri, 20 Decembrie 2013
cine este sef la force1?
totlarosegur Joi, 9 Ianuarie 2014
mai stie cineva de RG

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?