Forum despre Rosegur


flo Duminica, 16 Februarie 2014
mitzo stai linistita ca rosegur moare odata cu garanti si invers
DonCalini Vineri, 21 Februarie 2014
Pacat .. Pacat ca in Bacau nu mai e .. au ramas obiectivele takko si garanti bank .. am petrecut mult timp la Rsg pe interventie .. si chiar am fost un colectiv unit .. am dus niste ani din viata frumosi ...
Ex rosegur Vineri, 21 Februarie 2014
Zvon cu iz de realitate

In unele zone Lidl se preia de catre SSG, posibil si Takko a aibe aceiasi destinatie, Garanti inca mister.
ionut Sambata, 22 Februarie 2014
si care ar fi acele zone?
RSG Duminica, 23 Februarie 2014
Lidl a dat 2 magazine noi din zona de vest la SSG. Toate magazinele Lidl care sunt pazite de ROSEGUR au ramas si vor ramane. Raman si Takko si Garanti.
nicu Duminica, 23 Februarie 2014
atunci de ce vin inspectori de operatiuni SSG prin mehedinti si le spun agentilor RSG ca o sa preia ei de la 1 aprilie? nu cred ca vin de nebuni
RSG Duminica, 23 Februarie 2014
Multi au venit si-au spus ca preiau ei ba una , ba alta. Nu se va intampla asa.
Ex rosegur Miercuri, 5 Martie 2014
Am spus si spun in RGS afost o colaborare buna intre departamente la toate nivelele dar rog sa se spuna ADEVARUL agentilor, in functie de durata contractului cu Lidl, Takko si Garanti la ce sa se astepte. Lidl se spune ca anul acesta inceteza contractul cu Rosegur si ca la cotitura asteapta SSG-ul este ADEVARAT SAU fals?
nicu Joi, 6 Martie 2014
Nici nu sti ce sa crezi toti spun varianta lor rsg sp ca nu este adevarat ssg ca vin ei pe cn sa crezi?
RSG Miercuri, 12 Martie 2014
Toate contractele vor fi preluate cu tot cu personal ,de la 1 Iunie, de FORCE 1. Daca ne facem treaba o sa fie bine pentru toti.
Lola Vineri, 14 Martie 2014
Force one nu va prelua nimic de la rosegur. Poate doar praful de pe masini. Nu mai plecati urechea la tot felul de neaveniti care isi dau si ei cu presupusul. Rosegur are planul de redresare aprobat de tribunal asa ca usor usor isi va reveni. Au fost probleme, mai sunt probleme dar cu timpul vor fi rrezolvate. O zi buna tuturor.
Lola Vineri, 14 Martie 2014
RSG inceteaza cu dezinformarile astea cu preluarea de f 1. Force one este istorie asa ca lasatii in pace. Firma asta de apartament de doi bani a iesit din peisaj. O zi buna.
ana Vineri, 14 Martie 2014
minti lolita
RSG Vineri, 14 Martie 2014
Lola sau Csizer? Din cate m-am interesat firma asta de apartament este aproape de 2 ori cat Rosegur. Verificati pe internet. Exista un site cu insolvente. ROSEGUR ESTE IN FALIMENT. Isi va reveni atunci cand o sa invie mortu de la groapa. Sa ne vedem de treaba si sa avem grija de slujbele noastre si totul o sa fie bine ? Lola ti-e frica ca ramai pe langa ? Ne-am saturat de fitilisti ca voi.
lola Duminica, 16 Martie 2014
Am renuntat sa mai intru pe site din cauza unor papleaca ca voi. De un an de zile tot vorbiti ca rosegur moare ba ca da faliment ba ca nu stiu ce. Ete ca a trecut un an si rosegur na murit ba din contra. Pana acum eram Roxana acum sunt czizer. Sa fiti voi multumiti, sunt cine vreti voi. O urare pentru toti atotstiutori...... Duceti-va dea dura.
Andrei Duminica, 16 Martie 2014
@lola, pai ia spune-ne lola cine esti sau ti-e rusine ?
RSG Luni, 17 Martie 2014
lola este atotstiutoare. Nu ne mai credeti prosti. Chiar daca suntem agenti de paza avem copii care s-au dus la scoala, care stiu sa foloseasca internetul, etc. Din pacarte Rosegur este in FALIMENT si NU-SI VA MAI REVENI IN VECI. Nu ma bucur dar cred si sper ca astia de la FORCE 1 vor face treaba buna, ei sa-si pastreze obiectivele, noi sa ne pastram slujbele si sa ne ducem acasa salariile. Asta-i tot ce vrem.
lola Luni, 17 Martie 2014
Andrei, nu are nici cea mai mica importanta cine sunt sau ce sunt, conteaza zic eu ca am spus mai multe lucruri acum un an care sau adeverit. Daca vei citi o sa vezi ca am avut dreptate. nu este obligatoriu sa fiu crezuta si nici nu am cerut cuiva acest lucru. eu am spus de fiecare data ce se va intampla in momentul in care era sigur acel lucru . in momenul asta pot sa va spun nu sigur ci foarte sigur ca force one nu va prelua absolut nici un obiectiv de la rosegur si ca rosegur nu va fi preluata de force one si ca rosegur va merge inainte exact asa cum este acum. Tot ce au preluat astia a fost transportul valori care oricum era gaura neagra pt firma. RSG...internetul este plin de persoane care vorbesc in necunostinta sau care isi imagineaza ei ce se va intampla. Tot pe tine te anunt ca rosegur in momentul de fata este in insolventa nu faliment. si tot pe tine te anunt ca in curand se va iesi si din insolventa. insolventa a repus firma pe picioare aproape total. deci nu mai vb din auzite din zvonuri sau ca asa cred unii sau altii. tot ce tre sa faceti ca sa va convingeti este doar sa asteptati putin.
lola Luni, 17 Martie 2014
RSG....sub nici o forma nu va cred prosti. te cred prost . ai primit banii in fiecare luna cu o zi doua mai devreme ? ai primit in decembrie un bon cadou de 30 de ron ? nu e mult dar e ceva totusi. tu ar fi trebuit sa sa iti probleme daca ar fi venit force one. banii se dau la negru in plic , intarzieri fara plata contributiilor. nu spun eu asta o spun cei de la transport valori care au patit asta. daca mint ei atunci mint si eu. dar nu cred sa minta pentru ca eu personal am primit oferta de la ei cu o suma de bani in plus la salariu dar pe cartea de munca salariu minim iar restul in plic. O mai spun o data tare...ROSEGUR NU DOAR CA NU E IN FALIMENT DAR DEJA E PE PICIORE BINE DE TOT. tot ce vreau eu esta ca in scurt timp cand se va adeverii ce am spus sa vedem ce vor spune cei care au tot siz ca rosegur asa si asa. o zi buna
RSG Luni, 17 Martie 2014
lola ... am vorbit si eu cu colegii nostri. CRED CA MINTI CU NERUSINARE. Nu dau nimic la negru, nimic in plic. Cat despre oferta ..... ha, ha. NOI PRIMIM DOAR SALARIUL MINIM PE ECONOMIE. ALTCEVA ? NIMIC. Ce stiu cu siguranta ca la ei sunt salariile mult mai mari, au bonusuri, este altceva. Cred ca o sa-si revina ROSEGUR cand o sa se intoarca mortul de la groapa. Am sa va dovedesc tuturor, cu acte, ca SUNTEM IN FALIMENT. Restul va ramane poveste.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?