Forum despre Rosegur


The godfather Luni, 17 Martie 2014
Conform deciziei Tribunalului Bucuresti, Rosegur se afla momentan in insolventa, exista un site unde aceste lucruri sunt publice si accesibile tuturor persoanelor interesate.
lola Marti, 18 Martie 2014
pai mai omule daca sunt salariile mai mari la ei de ce nu te duci ? te tine cineva cu forta la rosegur ? force one nu sunt colegii nostri. intreaba te rog cati dintre ei primesc banii prin card bancar si o sa te convingi. eu te sfatuiesc ssa pleci la colegii tai daca sunt salariile mai mari acolo.
ana Miercuri, 19 Martie 2014
mai lolica roxanica pasarica lasane ca ne-ai plictisit cu atata vrajeala
lola Joi, 20 Martie 2014
ana, esti tare rau de tot. wow esti cea mai tare. ce mi-ai ziso. mai terminat de tot. bravo tie. .....serios acum , de ce esti atat de frustata ? ti-a traso vreunu si tea lasat cu ochii in soare ? ti-a promis ceva si nu sa mai tinut de cuvant ? nu de alta dar de un an vobesti numai prostii si nu se intampla nimik din ce ai zis tu sau celalalt frustat teo. de bine de rau vrajeala asta a mea a cam fost reala si asta cred ca va deranjeaza. ciocu mic si incearca sa ajungi cu gurita la buric deoarece lasi impresia ca iti place. inca ceva....DUTE LA NAIBA :::::::))))))
avocatus Joi, 20 Martie 2014
Pentru Lola

Comentariile voastre sunt interesante dar mai interesante cred ca ar fi opiniile referitoare la calitatea manageriatului actual ....dupa mai bine de 1 an de cind Rosegurul a intrat in insolventa...?...dupa plecarea vechii echipe de conducere mult hulita pe acest site dupa cum reiese din comentariile anterioare......cei nou adusi ,factori de decizie din zonele comercial, financiar, juridic,tehnic,operational, dispecerate,inspectori de operatii... au adus plus valoare...cu ce sunt mai buni..?..bani sunt mai bine folositi..?

Nu cred ca are importanta cine cumpara intreg sau partial Rosgurul ( ex Force 1). pina acum inteleg de la voi ca diferite firme de paza au preluat si vor mai prelua contracte ale Rosegur de asigurare a pazei si interventiei. la obiective....daca era sa o faca ..o facea Alistar pina acum ...din orgoliu..mai ales ca in piata se discuta ca fostii sefi de departamente din Rosegur au fost angajati de Alistar....care cunoaste f. bine ..citi bani face acum Rosegurul.....si mai ales ca au o traditie in relatiile cu Rosegurul dupa 2005-2006 ( Dragon Star).

Dupa 1an de lupta cu insolventa....si urmare a reorganizarii.....agentii de paza si interventie sunt mai bine platiti ....primesc bonusuri..? ..dotarea dispeceratelor si a softurilor este la nivelul solicitarii si cerintelor clientilor....tehnicul este mai performant decit pe timpul lui R.V...I.E...L.S?

Sper sa fie asa ...si Rosegurul sa treaca cu bine in perioada urmatoare peste cerintele insolventei
lola Joi, 20 Martie 2014
Avocatus treaba nu merge cu mult mai bine decat inainte, dar se vad progrese reale. mai este de lucrat si la tehnic si la dispecerat binenteles dar conteaza enorm ca se vrea. comercialul a inceput in sfarsit sa comunice cu operatiile si rezolve probleme impreuna. in anumite obiective tariful a crescut chiar si cu un leu pe ora. usor usor se vor rezolva multe din vechile probleme mai ales ca noul director general se implica. eu personal cunosc 7 obiective unde tarifele au fost crescute cu 0,5 - 1 ron pe ora. nu e mult dar se simte in buzunarul omului. acum sa nu intelegi gresit ca totul este miere si lapte. mai sunt destule probleme dar cu timpul se vor rezolva. dar dupa cum vezi sunt pe aici anumite specimeni care isi dau cu presupusul si vorbesc numai prostii. in momentul de fata nici un agent nu cred ca ar avea ceva de reprosat legat de bani boonuri sau ca este amenintat cu datul afara
lola Joi, 20 Martie 2014
catre o anume lesinata de caldura......ce mai faci ? esti bine ?
Ex rosegur Joi, 20 Martie 2014
Au fost zile, luni, ani frumosi in ROSEGUR, dar trebuie INTELAS urmatorul aspect, atunci cand reduci activitatea este normal sa dai OAMENI IN SOMAJ si nu sa le IMPUNI DEMISIA, este INUMAN sa faci o treba pe spatele sefilor de obiectiv, inspectorilor de operati, insp. de zona, man. de zona ...... si cati au mai fost, sa vii apoi cu PLANUL DE RESTRUCTURARE impus de catre INSTANTA. este normal ca FORTA DE MUNCA SA MIGREZE SPRE ALTE FIRME DIN DOMENIU pt ca au gasit OAMENI COMPETENTI CARE AU FOST INLATURATI din vari motive.
anu bananu Vineri, 21 Martie 2014
lolita ai probleme in amor de esti asa incinsa pe toti?ce ai fata de iti casuna pe toate cele?chiar vrei sa ne scuzam pt tot ce se scrie aici?sari ca o leoaica si aperi rosegur de parca ti-ar fi neamuri cei de la conducere sau ai fi chiar tu insati una de a lor
banu babanu Vineri, 21 Martie 2014

loli,loli mai lasa munca findca slujba-i lunga si viata-i scurta ,mai ia si te distreaza nu mai fi asa stresata si tifnoasa.ce o fi o fi si fara sa ne improscam aici cu invective de tot soiul

avocatus Vineri, 21 Martie 2014
Pentru Ex rosegur
Opinia mea la cele scrise

Orice firma privata cu capital strain sau romanesc are propria politica de angajari si concedieri de cele mai multe ori in conexiune cu modul in care se descurca in piata, concurenta, eficenta financiara......si poate trece in somaj sau sa ceara demisii.....dupa cum vor...sigur asumindu-si riscul unor procese....dar fi sigur ca in contractul individual de munca sau Regulamentul intern are grije sa se protejeze...

Daca ai lucra la stat sigur s-ar beneficia de alta protectie sociala..

In piata se comenteaza ca in ultima parte a activitatii managerului general.. al Rosegur.....cind se simtea ca Rosegur intra in insolventa....au fost factori de decizii in Rosegur cu ani buni de activitate si care au tinut greul si imaginea Rosegur in piata.... care au fost dati afara pur si simplu.( paradox si au fost angajati imediat la firme concurente ca directori ai departamentelor comercial, financiar ,tehnic, juridic,operational)...cu...inspectori de operatii..agenti de paza...acelasi lucru s-a intimplat..... si dupa insolventa cu cei care au mai avut curaj sa ramina. in firma.
Chestia ca este inuman sa faci bani pe spatele sefilior de obiectiv etc... imi arata ca ai o intelegere gresita a relatiilor ierarhice intr-un sistem.....fi sigur ca daca si tu ai ajunge sef.....subordonatii intr-un fel lucreaza si pentru tine....pentru ca prin tine se pun in aplicare ordine,decizii,indrumarii etc....daca esti un sef profesionist subordonatii vor lucra cu pasiune si profesionalism ...daca nu te injura si te saboteaza..

Legat de planul de restructurare aprobat de instanta ..asta este regula impusa cind o firma intra in insolventa si este sub control judiciar..

.Citind toate comentariile aprute pe site despre Rosegur ..sunt contrariat de faptul ca o asemenea firma initial cu cuprindere nationala..in top 5 in tara sa ...cu un control permanent din partea prosegur si al actionarilor sa intre in insolventa ...si tine cont ca prosegur este a 5 cea firma de paza si interventie mondiala ....ocupa america latina,spania,portugalia si alte tari europene unde economia spaniola este prezenta prin firme pazite de Prosegur..

Scuze de comentariu mai lung...
anonim Vineri, 21 Martie 2014
LOLICA vezi ca are dreptate ANA esti cam agitata
Lola Vineri, 21 Martie 2014
Sa nu se inteleaga gresit. Nu apar si nici nu voi apara rosegurul. Eu apar ce am spus eu de atata timp. Atat. O sa vedeti daca cititi mai in urma ca ceea ce am spus sa adeverit. Si o sa mai vedeti ca ba am fost Roxana ba czizer ba nu stiu cine. Sunt cateva persoane care vorbesc doar din auzite sau din zvonuri. N-au nici o treaba cu viata. Daca nu stii ce vb mai bine nu mai scrie tampenii. Asa va va rog sa nu mai luati foc degeaba. Eu am intrat si am spus ce stiu considerand ca va intereseaza. Nu castig nimik scriind aici nu imi face nimeni statuie. Asa ca nu o sa permit unei expirate sa vb aiurea. Daca va deranjeaza ce am spus , e simplu de tot, nu mai intru si nu mai scriu l. Numai bine tuturor.
anonim Vineri, 21 Martie 2014
Mai LOLICA tu esti infipta rau de tot in RG ca prea sti multe ne-ai plictisit autostiitoareo
Lola Vineri, 21 Martie 2014
Esti un dragut. Multumesc frumos.
RSG Vineri, 21 Martie 2014
Lolito, iar ti s-a incins creierul, ti-a crescut tensiunea si iti versi veninul asupra tuturor. "Sezi mumos mamito !" Nu mai lua foc asa. O sa vezi la sfarsit ca eu am avut dreptate in tot ce am spus.. Decizia de a nu mai intra este foarte buna. La revedere !
Samir Sambata, 22 Martie 2014
Va salut pe toti...sunt un vechi comentator al acestei pagini si am simtit nevoia sa intervin acuma dupa o lunga pauza si ctitind tot ce sa mai scris in urma mi-am actualizat parerile cat de cat si vreau sa va zic ca sustin tot ce a scris LOLA in ultimele zile este adevarat tot!!!aceleasi lucruri le-aM auzit si eu si repet le sustin!!!Deci cu putina rabdare RSG se va pune din nou pe piciaore si nici o sansa sa mai preia F1 ceva....te respect si te sustin lola eu zic sa nu renunti sa mai intri pe aici si sa ne mai spui cate o stire noua!
lola Duminica, 23 Martie 2014
Samir asteapta o zi doua si ai sa vezi ca tu sunt de fapt eu. Se va gasi imediat cineva care sa comenteze.
Samir Duminica, 23 Martie 2014
Oare sa fie atata rautate:) ... oricum se poate cauta mai in urma si se poatea vedea ca sunt un mai vechi comentator atunci pe cand erai si tu LOla...nu stiu daca chiar tu ti-ai adus aminte de nick-name'ul meu Lola.
lola Luni, 24 Martie 2014
sincer nu ....)))).....tu mai lucrezi in companie ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?