Forum despre Rosegur


Samir Luni, 24 Martie 2014
Nu nu mai lucrez am fost in somaj si am terminat...oricum cat am lucrat la RSG a fost frumos si imi pare rau ca s-a ajuns aici dar cu putina rabdare poate o sa'si reia din nou activitatea mie unu mi-a placut foarte mult la aceasta firma :) si numai tu Lola poti sa ne spui daca mai e vreo sansa sa mai asteptam ca zvonuri tot am mai auzit si eu ca e posibil sa revina din nou pe piata!!!
lola Luni, 24 Martie 2014
samir...sunt deja pe piata....imediat cum se va termina procesul cu force one vor incepe pregatirile de iesire din insolventa.....au inceput sa vina si obiective noi, situatia a fost stabilizata iar acum depinde doar de noua conducere directia in care merge....dar se vede ca se vrea si asta conteaza...sediul se va muta undeva unde chiria este mult mai mica spatil mai mic dar de ajuns pentru ce trebuie.....dar timpul le va rezolva pe toate.
anonim Luni, 24 Martie 2014
Bravo mai samir in sfirsit si-a gasit si lola un sustinator
avocatus Luni, 24 Martie 2014
Pentru Lola

Din afirmatile tale rezulta citeva lucruri f.interesante care pot confirma citeva opinii si nedumeriri care au aparut pina in prezent si creat reactii:

- Force 1 s-a aratat interesat de RSG , poate a preluat citeva contracte de paza si interventie de la RSG...dar nu inteleg acum de unde `a aparut procesul cu RSG ..dupa afirmatiile tale....a existat o intentie de cumparare a RSG de catre Force 1...?
- este foarte bine ca incep pregatirile de iesire din insolventa..asta inseamna ca Prosegurul si actionarul spaniol si-au luat banii si este foarte fericit...

- totusi daca va relocati intr-un spatiu mai mic de unde va aflati acum.....este un semn ca RSG isi restringe activitatea si salariatii, ca sa puteti lucra intr--un spatiu mai mic..si bine inteles vor fi greutati pentru tehnic de reamplasare a dispeceratului .....dar sunt convins ca veti trece cu bine de aceste incercari..
lola Luni, 24 Martie 2014
force one nu doar sa aratat interesant ci a si vrut sa cumpere......sau inteles la o suma, sau inteles cum sa platesca doar ca dupa primele 2 ,3 plati au realizat ca de fapt nu au bani suficienti. vanzarea sa sistat iar acum procesul va da verdictul in legatura cu banii dati pana acum, daca mai primesc ceva inapoi sau nu. ....nu nu au primit nimik dar a ramas celalalt investitor in continuare si vrea sa meraga de unu singur...adica G.E.D....un spatiu mai mic nou nu inseamna restrangeri de activitati sau personal......va fi daoar un spatiu mai compact. atata tot.
dealeru" Marti, 25 Martie 2014
mai ce firma de paza e asta cu doua obiective intr un oras?tako si garanti
The Lizard Marti, 25 Martie 2014
Rosegur isi revine? Amuzant. Hilar as spune. Cum isi revine? Cu toata echipa de la tehnic plecata la Alistar, in frunte cu directorul tehnic? Si culmea, coincidenta coincidentelor, toate obiectivele mari care au reziliat de curand de la RSG s-au scurs catre... ALISTAR. Ca sa vezi si sa nu crezi. Tz, tz, tz. Rusinica. Cineva, din RSG "scurge" ce a mai ramas catre Alistar.
Cel mai recent exemplu il reprezinta benzinariile MOL.

Daca mai e cineva care crede in coincidente sa ridice doua degetele sus. Zeci, sute de obiective au "plecat" catre Alistar. Traisca sfanta coincidenta! Da, vin obiective noi... Si marmota... :)) Ma, prieteni, Rosegur, la ora actuala, mai are pana intr-o mie de clienti. Adica NIMIC! Rosegur nu mai exista decat juridic (deocamdata). Ca valoare de piata e mort complet. Ca bine zicea cineva, cum dracu sa mai intorci mortul de la groapa?

Rosegur este un brand mort, Lolita. Daca ai avea minime cunostinte despre mecanismele de marketing, ai realiza ca Rosegur a incetat sa mai existe. E mort. Moarte clinica. Leguma. Cat despre preluarea de catre Force 1, din surse sigure (bancare), stiu ca toate salariile se platesc pe card. Verifica-ti sursele TALE mai bine data viitoare. Da, aceleasi surse care ti-au spus ca e vorba de o "firma de apartament".

1 iunie este data la care Rosegur dispare. Restul e poveste. Doar o minune sa mai schimbe situatia. But who knows...
RSG Marti, 25 Martie 2014
Pentru Lola
Iti pot demonstra ca FORCE 1 este cu platile la zi. Nici Prosegur, nici GED nu mai vor sa continue si nu mai au cum. Au vandut FONDUL DE COMERT ( adica Contractele) catre FORCE 1. Totul se va termina la 1 iunie. Restul este poveste.
avocatus Marti, 25 Martie 2014
Pentru Lola
Dupa ultimile mesaje care iti sunt adresate cu prioritate,......... pentru ca am senzatia ca esti contradictorie in ceea ce spui despre RSG...... am recitit opiniile scrie pe acest site din trecut si pina in prezent..... si decodific urmatoarele:

- Rosegur, dupa aparitia pe piata serviciilor de protectie si paza anul 2005 a fost un brend si o firma iubita de marea majoritate a celor care au lucrat in ea....nu neg ca si acum este indragita atit de ex rosegur cit si din cei putin la numar care au mai ramas in firma.....

- firma a mers bine pina prin anii 2010 cind dupa cele scrise in site, fostul director general ALEGRIA a dus-o intr-o stare precara care i-au speriat pe cei de la PROosegur desi a fost omul lor ...nu exprim pareri si nu fac supozitii ..dar se pune intrebarea .....ce s-a intimplat cu banii ?.. ca RSG avea un portofoliu insemnat de contracte de monitorizare si interventie si paza cu banci,firme multinationale,benzinarii...sedii de afacveri. etc

- Prosegur ,suparat pe Alegria l-a inlaturat si a adus primul director general de data aceasta roman care sa conduca Rosegur, acesta avind mai putina experiza in conducerea serviciilor de paza ,el avind abilitati de consultant financiar si conducator al unor firme adaptate la piata concurentiala americana;

- a incercat sa revigoreze Rosegur sub directa indrumare si coordonare a Prosegur si GED....dar din pacate a dus RSG in insolventa....paradoxul fiind ca de fapt Prosegur a dorit s-o duca in insolventa ca astfel nu se explica ,in conditiile in care lunar erau in bordul de conducere si au avut toate datele financiare sub ochi...de ce ?....o firma care este a 5 pe plan mondial ..nu exista o explicatie logica.....

- inainte si dupa declansarea insolventei ceea mai mare parte din personalul de conducere al firmei ( director operatii, tehnic, financiar , control intern, juridic,inspectori de operatii, director monitorizare si interventie ,sefi dispecerate, au plecat singuri sau li s-a sugerat sa plece inca de pe timpul directorului general si ulterior)..si unde crezi ca au plecat ...direct in functi de conducere la Alistar ,securitas, g4s... si alte firme de forta in plan national......asta spune ceva ...prosti la Rosegur dar ffffff buni la firme concurente....si in functii de decizie.....de ce nu a sesizat acest lucru fostul director general...iata o dilema....!!!!!!

- dupa intrarea RSG sub administrare judecatoreasca ..a venit o alta echipa de conducere.....care a incercat sa mentina corabia pe linia de plutire ca sa se poata achita suma ceruta de Prosegur si GED..

Stimata Lola daca faci parte din Rosegur si esti din echipa veche ar trebuii sa cunosti aceasta situatia ...daca nu... o poti constata pe site din cele scrise de fosti si actuali RSG..

Am un sentiment neplacut ..daca faci parte din Rosegur si doresti sa transmiti pe site ceva interesant mai ales pentru cei care fac parte din Rosegur asteptam cu interes....iar daca doresti numai sa-ti dai cu parerea ...spune-o ca sa intelegem ceva si mai ales VIITORUL..

Opinia mea prezentat nu este o reactie critica la adresa ta..... fata de cele transmise pina in prezent ..ci numai niste constatari si evaluari a celor care au dorit sa fie prezenti pe site , din mesajele transmise pina in prezent.

Sa auzim numai de bine
Biscuitu' Vesel Marti, 25 Martie 2014
Biscuti? Biscuim, biscuim. Asa si cu Rosegur. Biscuiti, biscuiti...

Lola mama, lucrezi la Rosegur? De unde le scoti? Cineva te informeaza prost, da' prost rau de tot. Acum pe bune, chiar mai crezi ca Rosegur isi revine? Care Rosegur, as intreba, da' intreb degeaba. Nu mai dati oamenilor sperante ca Rosegur va mai reintra vreodata pe piata. E pa. In plus, in piata este vehiculat un termen de 1 iunie, ca ultima zi de existenta a lui Rosegur. Cum e pana la urma?
lola Marti, 25 Martie 2014
Nu mai comentez nimic si nici nu voi mai intra aici pana pe 1 iunie. Asa co toti frustatii pot spune ce vor ei fara sa fie contrazisi de nimeni. Eu o sa mai vorbesc dupa 1iunie , sa vedem atunci ce o sa mai zica lumea.
Samir Miercuri, 26 Martie 2014
Hey lola i-ar te-ai suparat pe noi...eu zic din nou sa nu renunti sa mai intri observ ca ai inofrmatii pretioase ori ai pe cineva in interior la RSG ori chiar tu lucrezi acolo...bine parerile sunt impartite pro si contra dar nu trebuie sa te lasi batuta:)
flo Miercuri, 26 Martie 2014
poate te mariti pina pe 1 iunie ziua copilului nu si pozitia lui si te asezi si tu la casa ta si nu te mai tii de goange ca ai sa ai alte treburi mai importante de facut!!!!
RSG Miercuri, 26 Martie 2014
Bravo Lolita,
frustrarea si sentimentul neputintei sunt evidente la tine. De la 1 Iunie o sa vorbesti singura.
Teo Joi, 27 Martie 2014
Ca barbat am rolul si datoria, sa respect si sa protejez femeia si copilul, creatia suprema, miracolul divin al vietii mele”¦este de datoria mea sa demonstrez in fiecare zi cat de mult insemna acest lucru pentru mine”¦cele mai frumoase declaratii si gesturi sunt de fapt cuvinte simple, pe care le spun din suflet femeilor din viata mea, zi de zi...cu tot respectul”¦din pacate”¦nu pot sa-ti spun aceleasi cuvinte si tie Lola...totusi am sa-ti spun ca”¦esti o ploaie rece de toamna, un ”parfum fasss” de nefericire.
Cel mai rau si mai degradant cand te dai destept este sa fi prost”¦cand vine vorba de scriere si perceptie, gresind tu insuti, in ironia-ti ”fina” pe care o ”construiesti ” si la care te raportezi”¦este sa fi prost la patrat”¦diferenta de scriere, perceptie si manifestare, dintre FRUSTAT SI FRUSTRAT o faci chiar tu prin limbaj si manifestare agresiva la adresa celor ce posteaza si exprima liber anumite puncte de vedere pe acest site. Nu stiu cum de ai ajuns tu la concluzia ca, cei ce posteaza pe aici ar fi frustrati si ca, ce se spune pe aici sunt aberatii”¦dezamagiti si mintiti, umiliti si depersonalizati, da, suntem”¦tu ai spus-o foarte clar cand ai catalogat agentii, in agenti de rang superior si agenti de rang inferior”¦daca exista un frustrat pe acest site, acela esti tu Lola”¦schimbul de idei (nu de ulei sau lichide), de opinii (nu judecati de valoare), de puncte de vedere (nu puncte cardinale sau puncte G) sunt foarte importante si de bun augur in acesta lume nebuna, nebuna de tot...tu poti subscrie la asa ceva?, tu stii sa interactionezi cu oamenii?, tu stii ce inseamna socializarea si sa socializezi?...socializarea este foarte importanta, iar ”abstinenta” ei duce la aparitia anumitor disfunctii emotionale. Lipsa afectiunii si a precedentului sexual pot duce la izolare, nesiguranta si nerecunoastere”¦CE JEGOS SI MIZERABIL i-ai raspuns Anei”¦pentru a nu-si nemultumi partenerii, unele femei care se confrunta cu frustrarea sexuala simuleaza orgasmul si se pricep sa-si gaseasca numeroase satisfactii aparent compensatoare in viata de zi cu zi”¦de aceea, printre frigide exista femei nepasatoare, care se ingrasa peste masura, sau femei slabe, cicalitoare si artagoase”¦pe masura ce esti afectata psihic, mai esti afectata si fizic pentru ca apar tulburari hormonale mai putin normale...dar din pacate nu poti programa totul sa se intample atunci cand vrei si cum vrei tu”¦frustrarile sexuale pot aparea si in urma unor discutii intre prietene sau colege”¦cand fiecare se lauda cu diverse performante sexuale sau fantezii in dormitor, atunci te pot inhiba si te pot face sa te simti inferioara...orice ”carenta”, imperfectiune sau defect pe care il ai, se rasfrange direct asupra actului sexual si conduce la frustrare sexuala”¦ stimularea sexuala neurmata de ”imperechere” dauneaza grav sanatatii si scurteaza drastic viata Lola”¦o doza de frustrare ajuta la maturizare”¦studiile referitoare la amanarea placerii, au dus la concluzia ca cei care au rezistat satisfacerii imediate a placerii si dorintei, adica cei cu toleranta la frustrare mai mare, au ajuns adulti echilibrati in viata. Deci, putina frustrare nu strica, ba dimpotriva ne este necesara in procesul maturizarii”¦la tine cum putem interprete atitudinea de pe acest site?, ca lipsa de maturitate? ori tulburare de personalitate sau trauma din copilarie? sau si una si alta?...tulburarea borderline poate fi o conditie medicala suparatoare, atat pentru ”subiect” cat si pentru cei din jurul sau”¦”subiectul”cu personalitate borderline are dificultati in controlarea emotiilor si este deseori in stare de revolta si delir probabil datorita unor experiente traumatice in copilarie sau unor disfunctionalitati cerebrale.
Hai pa !!! http://youtu.be/ALFH3OWCvcc
ana Vineri, 28 Martie 2014
Salutare teo ce faci mai baiatule
Teo Vineri, 28 Martie 2014
buna Ana....ce sa fac...ma minunez de aberatiile Lolei
ana Vineri, 28 Martie 2014
Pa unde mai dai cu sapa TEO
Teo Vineri, 28 Martie 2014
...somez, multumita Roxanei
flo Vineri, 28 Martie 2014
nu o sa mai avem nici unde nici ce soma in tarisoara asta

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?