Forum despre Rosegur


Teo Marti, 26 Martie 2013
...la Cluj si Focsani , Rosegur face angajari pentru supermarket-uri..SUPER TARE....WOAWWWW...DOAMNE AJUTA
Teo Marti, 26 Martie 2013
...pentru Roxi....ca sunt sigur ca urmareste forumul....Roxi mama, tu sti ce inseamna leadership ?....iti spun eu....capacitatea unui responsabil de a influenta metodic prin comunicare si comportament activitatile subordonatiilor sau ale unui grup subordonat, cu scopul ca impreuna cu acestia sa atingeti obiectivele societatii.Te-ai gandit vreodata sa-ti cunosti subordonatii?....sa-i cunosti pe cei cu care vorbesti zilnic la telefon?....ia urca tu in masina si vino prin teritoriu, intr-o delegatie sau recunoastere, si stai de vorba cu oamenii, da mana cu ei, cunoaste-i, comunica la cald cu ei....invata sa asculti si sa recunosti cand esti depasita, invata sa comunici si sa accepti si conta argumente....numai asa te poti impune si vei fii respectata de toti ca leader si reprezentant al grupului Cash.
Teo Marti, 26 Martie 2013
.....a nu se confunda managementul cu leadership-ul....nu sunt sinonime....exista similitudini intre ele, dar nu sunt complementare....daca o sa incerci sa fii de acord cu mine putem sa vorbim si de puterea feedbackului si astfel vei vedea si vei intelege atat tu, cat si responsabilii "cei mari",carentele si lacunele din comunicare si coordonare.
ana Miercuri, 27 Martie 2013
bravo teo felicitari
ana Miercuri, 27 Martie 2013
are si roxi favoriti ei cu care comunica
ana Miercuri, 27 Martie 2013
si la bucuresti se fac angazari vrajeala
S. Miercuri, 27 Martie 2013
totul se trage de la management ... nu stiu daca sunt reale salariile vehiculate pe aici, insa daca e asa e clar ca nu le meritau. Au adus vreo 2-3 manageri tineri la Bucuresti care chiar au incercat sa dea un suflu nou, dar se pare ca prea tarziu. Si mai rau le-au taiat elanul, i-au impins sa plece dupa cateva luni.
in rest, in firma nu exista un focus, o strategie, o apreciere a oamenilor buni ci doar pe interese. iar despre actionari niste neprofesionisti complet, s-au increzut intr-un singur om si nu e normal..mai ales la noi in tara asta.
marius Miercuri, 27 Martie 2013
Salariile managementului vehiculate de mine sint reale.
Performantele se vad cu ochiul liber....
jidanu Miercuri, 27 Martie 2013
De fapt avem dovada faptului ca "managementul" romanesc ales de spanioli a fost un ESEC TOTAL(teapa pe fata).
Oameni la costum pusi pe furat, cam despre asta a fost vorba.
Directorii de acolo toti au furat pe rind.
Dragos Holban avea o frima din Cluj de la care lua spaga lunar pentru asigurarile medicale.(Blue Life se numeste firma )
Aia de la parcul auto toti au blaturi la asigurari si service-uri.(iau bani lunar).
Directorii de zone nu mai vorbesc, au furat pe capete fiecare.(luau bani cind faceau angajari)
Lipsa totala de control.
SCAPA CINE POATE !
ionel Miercuri, 27 Martie 2013
Asa e, fac pariu ca dac il intrebi pe Daniel Timofei sau pe orice director care sint (ma rog au fost)principalele 3 obiective ale firmei , nu vor sti sa raspunda nici unul.
Sau daca raspund cu siguranta ca raspunsurile lor, nu seamana intre ele.
Asta inseamna lipsa unei strategii.
Teo Miercuri, 27 Martie 2013
...multumesc pentru apreciere Ana....daca in comunicare se merge pe favoritisme si party-pri-uri suntem pierduti.. .ne meritam soarta
Teo Miercuri, 27 Martie 2013
....daca deschizi link-ul de prezentare a companiei Rosegur, pe header-ul paginii gasesti o serie de repere si informatii obiective si foarte bine argumentate, printre care si GRUPUL PROSEGUR....deschizi si ce sa vezi?...."ce avem noi aicea"...o intreaga expertiza, simpla , "comprimata" in cateva fraze clare,concrete,obiective si graitore privind directia, strategia, managementul si resursa umana din acest grup....lecturati si voi....si comparati cu ce este la noi...{ Strategia noastra pentru resurse umane, care incepe cu selectia si pregatirea personalului si continua cu managementul talentului si al performantei, ne-a permis sa devenim lider de piata in sectorul nostru. Abilitatile, experienta, capacitatile si motivarea angajatilor nostri sunt fundamentale pentru oferirea celor mai bune servicii clientilor. Strategia noastra de management este axata pe punctele forte ale fiecarei persoane pentru a-i spori dezvoltarea profesionala.
Expansiunea si consolidarea afacerii noastre la nivel global a fost urmata de o crestere exponentiala a fortei de munca, ceea ce face ca in prezent sa numaram peste 155.000 de angajat }
...SUPER TARE !!!! NU.....la noi de ce nu se poate asa ???....cu ce suntem mai prejos decat ei ???....care este politica de cadre si resurse umane ale Rosegur ???
ana Miercuri, 27 Martie 2013
teo esti sofer la trnsport valori
ana Miercuri, 27 Martie 2013
eu am lucrat la dispecerat
Teo Miercuri, 27 Martie 2013
....poate cineva "avizat' sa-mi spuna si mie, cate training-uri sau organizat la Rosegur in ultimii 3 ani si pe ce specialitati ???....sau conceptul de training este o necunoscuta pentru cei ce raspund si sunt platiti sa implementeze acest concept in firma ....sunt sigur ca acest " capitol ", a fost si este bugetat de catre Rosegur.....daca este o necunoscuta acest concept pentru cei responsabili, va rog sa-mi permiteti mie sa le prezint ce inseamna de fapt aceasta.....cam asta ar fii directia, strategia si politica manageriala de urmat { vezi strategia grupului PROSEGUR }
Conceptul de training

Definitiile date conceptului de "training" sunt variate pentru ca si specialistii care le-au emis sunt diferiti. Dar, cel mai adesea, training-ul este descris ca fiind un proces sistematic de dobandire de noi cunostinte, abilitati si atitudini necesare indeplinirii mai eficace a atributiilor unui anumit post, prezent sau viitor.

Pentru a intelege mai bine termenul si a vedea unde se incadreaza in dezvoltarea individului, este necesar sa vorbim de alte doua concepte: educatie si dezvoltare.

Spre deosebire de training, care este oportunitatea oferita unui individ de a invata, dezvoltarea reprezinta rezultatul pe termen lung a actiunilor de invatare. De aceea, denumiri ca "departamentul de training" sau "managementul training-ului" au fost inlocuite cu "departamentul de dezvoltare a resurselor umane" sau "managementul dezvoltarii". Noua terminologie reflecta schimbarea orientarii dinspre proces (training) catre rezultat (dezvoltare).

Invatarea, pentru ca am vorbit si despre ea, este o permanenta schimbare relativa a cognitivului (ex. intelegere si gandire) care rezulta din experienta si influenteaza comportamentul.

Educatia este diferita de training si dezvoltare prin setul de cunostinte, abilitati si atitudini care, in cazul ei, sunt de natura mai generala. Ea se poate realiza atat prin actiuni de invatare in afara companiei, dar si in companie (ex. un curs de limbi straine platit de companie).

Pentru a integra mai bine aceste concepte este util sa discutam despre training, dezvoltare si educatie din punct de vedere al aportului lor la viata profesionala a unui individ. Astfel, la modul simplist, spunem ca:

training-ul ajuta un angajat sa fie mai eficient pe un post,
dezvoltarea reprezinta o premisa a promovarii lui,
educatia sprijina un individ sa reuseasca in cariera, indiferent de domeniul de activitate.
Teo Miercuri, 27 Martie 2013
....ana, sunt un muncitor ca oricare altul, care pune umarul, pentru bunul mers al treburilor la aceasta firma....si nimic altceva....sunt curios de felul meu si de aceea pun intrebari, ma informez si de ce nu....as dori si raspunsuri la toate acestea
flo Miercuri, 27 Martie 2013
vorba lunga saracie sau dupa razboi multi viteji daca fiecare lua atitudine si nu accepta forma asta de sclavagism modern pe 700 lei altfel era treaba pina atunci multA sanatate
flo Miercuri, 27 Martie 2013
condoleante sincere IO SV si ce pot sa zic D ZEU sa il odihneasca si fii tare
ana Joi, 28 Martie 2013
raspunsurile le ai teo
laur Joi, 28 Martie 2013
Dar de unde aveti voi informatii despre salariile sefilor? sau a firmelor lui Holban? Nu sunt doar barfe la cate o tigara? cred ca e mai greu de stiut lucrurile astea. insa ce e clar e ca firma asta pierde clienti de cativa ani de zile si managementul nu a facut decat sa accentueze acest lucru. iar depsre Prosegur, nu mai luati de bun neaparat niste valori trantite cine stie pe unde. pana la urma si ei au condus aceasta firma, si ei acum vor sa o bage in faliment pentru ca nu s-au inteles cu alti "destepti" cei de la GED. le pasa lor de oameni? daca le pasa faceau tot posibilul sa ajute si nu sa pregateasca cu avoccati specializati falimentul. pe ce lume traiti?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?