Forum despre Rosegur


anuta Vineri, 5 Aprilie 2013
Un singur lucru doresc sa spun pe acest forum RUSINE !! Directorului D.T. pentru situatia in care ne-a adus.RUSINE!!
Asa sa-ti ajute Dumnezeu precum ne-ai lasat pe toti fara serviciu!!!!!!!!! tie si familiei tale.
Ti-ai batut joc de niste oamnei amariti.
alin Vineri, 5 Aprilie 2013
Roxi, nu-i raspunde lui Teo???
Unde esti? da un raspuns la dosarul de faliment .
KIKI Vineri, 5 Aprilie 2013
Azi a plecat si adrian dumitru area manager pe bucuresti si sudul tarii. Toti dau bir cu fugitii. Rusine. Sa ales praful.
ana Vineri, 5 Aprilie 2013
roxi a intrat in medical are piciorul in gips
flo Vineri, 5 Aprilie 2013
poate are altceva in gips nu ?
anuta Vineri, 5 Aprilie 2013
Un singur lucru doresc sa spun pe acest forum RUSINEE !! Directorului Daniel Timofei. pentru situatia in care ne-a adus.RUSINEE!!
Asa sa-ti ajute Dumnezeu precum ne-ai lasat pe toti fara serviciu!!!!!!!!! tie si familiei tale.
Ti-ai batut joc de niste oamnei amariti.
KIKI Vineri, 5 Aprilie 2013
Mai...de care roxana vorbiti ? Ce functie are ?
ana Vineri, 5 Aprilie 2013
raspunde de transport valori in locul lui goian
Teo Vineri, 5 Aprilie 2013
.....ce sa mai spunem fratilor....fug toti ca soarecii....nici unul dintre ei nu are "coloana vertebrala"....au crezut ca pot ascunde asta....sincer i-mi pare rau pentru toti colegii, am fost un colectiv serios, muncitor, mult prea ingaduitori si....si iata rezultatul....o mana de fomisti au distrus munca a mii de oameni....Roxi e gipsata.? mira-masi....la capitolul comunicare, coordonare, bun simt si chiar minima educatie Roxi e GIPS.
Anuta sunt in asentimentul tau si subscriu si eu la ceea ce ai postat....incompetenta crasa, nepotism, favoritisme, lipsa de minime cunostinte manageriale, lipsa de coerenta si directie, lipsa de strategie....lipsa de tot si de toate....se pare ca Rosegur-ul a fost condus cu mult flirt, dans si "bune maniere"....MARE PACAT....SPER SA INGHITA CU SEC MIELUL DE PASTI....apropo LE DAU EU UN MIEL DE PASTI.
Teo Vineri, 5 Aprilie 2013
...Alin, nu cred ca ne va raspunde Roxi....cu siguranta a pierdut ACORDUL...ma refer la acordul dintre subiect si predicat....pierzandu-l si negasindu-l nu se poate exprima cu, cuvintele ei si nici nu poate comunica....si ne arata ce stie ea mai bine, adica sa ne dea IGNOR, FLIT SI DELETE la toti....HALAL RASPUNDERE....PENTRU TOATE ASTEA A FOST PROBABIL SI FOARTE BINE REMUNERATA.....RUSINEEEEEEEEEEEEEEE
Teo Vineri, 5 Aprilie 2013
...dupa plecarea lui Alex si al lui Vivian care au facut o treaba super si cu care se putea discuta si comunica , a fost promovata Roxi....bine nu este ia vinovata de esecul firmei....ea e vinovata ca nu comunica cu oamenii, nu-i informeaza asa cum ar fi normal, firesc si de minima decenta.
flo Vineri, 5 Aprilie 2013
nu va mai agitati ca o sa fie bine g4s preia obiectivele cu tot cu personal
ana Vineri, 5 Aprilie 2013
eu nu tiam spus teo ca g4s o sa ia rosegur
odo Vineri, 5 Aprilie 2013
dati pe toti afara in frunte cu olaru si roxana sunt doi terminati rusone sa le fie
flo Sambata, 6 Aprilie 2013
stati linistiti ca nu ia pe nimeni in fctii de conducere au ei oamenii lor capabili foste cadre MI sau MAPN nu agarici
unu Duminica, 7 Aprilie 2013
Dragi colegi,
Nu stiu de ce o tot injurati pe Roxi.
A fost angajata in urma cu 5 luni pe un salariu nu mai mare de 1500 de lei.
Faptul ca ati trait intr-o iluzie in toti acesti ani si ati transportat bani pentru BRD la preturi mai jos decat taxiurile nu este vina unei singure persoane.
Ganditi-va un pic inainte sa injurati pe cine nu trebuie!
Problema este veche si acum spaniolii au taiat fondurile, firma merge pe pierdere de ani buni.
Succes in gasirea unui nou loc de munca !!!!
Teo Duminica, 7 Aprilie 2013
....precum vezi domnule unu, nu a injurat-o nimeni pe Roxi.....i se reproseaza faptul ca nu are minimul bun simt sa spuna raspicat ce trebuie sa spuna, sa comunice pe acest forum cu noi ,daca la telefon nu poate.....un salariu nu mai mare de 1500 Ron?....waaw....si eu vreau sau mai bine zis... si noi vrem.....sa nu crezi ca am trait intr-o alta lume si nici cu iluzii nu ne-am "hranit".....am tot sperat ca se va ridica cineva cerebral din randul lor si va rupe pisica in doua.....am sperat ca cineva va pune bazele minimei cerinte manageriale....aceea de a da "autonomie" fiecarei regiuni sau punct de lucru sa contacteze si sa contracteze potentialii clianti sau beneficiari....fiecare regiune si punct de lucru, are specificul ei.....fiecare regiune si punct de lucru isi cunoaste aria si "plapuma in care se poate intinde"
Teo Duminica, 7 Aprilie 2013
....fiecare dintre noi "gandim, cu gandurile noastre" domnule unu si nu prea avem ce sa ne reprosam, o singura circumvolutiune daca mai avem ....aceea incercam sa o pastram treaza....nu avem compleze de personalitate ( suntem cu psihologicul la zi ), nu avem nevoie ca cineva sa ne ia apararea.....vrem respect, vrem certitudini, vrem decenta si minima onestitate daca se poate, vrem solidaritate si loialitate asa cum ne-au cerut si ei si.....si lucru cel mai important....DACA ESTE SA PIERDEM TOTI, SA PIERDEM CU DEMNITATE, SA PIERDEM CU FRUNTEA SUS.....POZITIA GHIOCELULUI E DEZONORANTA ...BA CHIAR JEGOASA....printre "noi colegii"sunt oameni care au servit aceasta tara NECONDITIONAt sub un singur drapel si un singur principiu sau tel "ORI INVINGEM ORI NE DISTRUGEM CA NATIUNE"....pastrand proportiile cam asa ar trebui sa fie si in cazul de fata.
DEMNITATEA, ONOAREA SI OMENIA sunt cele 3 virtuti cu care un OM trebuie sa se nasca....nu trebuiesc dobandite pe parcursul vietii
....cu riscul de a ma repeta....o circumvolutiune sau o sinapsa daca mai avem treaza, trebuie sa avem grija sa nu "adoarma sau sa moara"....se pare ca multi au o singura circumvolutiune si aceea o au... de la sapca sau caciula
Teo Duminica, 7 Aprilie 2013
....imi cer scuze pentru greselile din complexe si NECONDITIONAT....am tastat in viteza
multumesc pentru intelegere
ana Duminica, 7 Aprilie 2013
esti si tu mai unu dintre favoriti lui roxanica

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?