Forum despre Route 66


Radu Vineri, 13 Iunie 2014
Firma isi plateste toate darile. Ti-o spune unul care a lucrat peste 10 ani la ei, si a primit listingul complet si corect, contrasemnat de autoritatile statului. Nu mai fac demult magarii gen salariu la plic, pt ca au rezidenta in Romania de multi ani si nu risca pt asemenea mizilic.

Banii nu-s problema. Daca esti bun, cere 2000 net si vei primi. Sunt disperati. Atirudinea e problema. O sa vezi la primul bug pe care il introduci.

Procesul de selectie e trivial. Ia-ti carnetul de note si matricola la tine.

Mult succes in alegere!
ValiVijelie Vineri, 27 Iunie 2014
2000 euro net
Bullshit !!!
Programator Marti, 1 Iulie 2014
Vreau si eu sa aplic la ROUTE 66 dar nu gasesc nici un job pe BestJobs sau eJobs. Mi-a zis un prof de la facultate ca e fain sa lucrezi acolo...
@programator Miercuri, 2 Iulie 2014
http://www.66.com/RO/despre/cariere/
Daca vrei sa obtii o slujba in programare ar fi util sa te descurci cu cautarile pe net.
Andi Vineri, 4 Iulie 2014
Au ajuns Route-ul sa-si faca singuri troll pe site-ul asta ca sa isi promoveze site-ul, pentru ca platformele de e-jobs ii stiu deja de 'baieti capabili' :))
:))) Vineri, 4 Iulie 2014
La un moment dat aceasta firma cerea copii dupa foile matricole ? A mai patit cineva asa ceva?
Adi Minune Miercuri, 30 Iulie 2014
Au dat afara 17 persoane (inclusiv femeile de serviciu) pt ca nu mai au bani!!! Au dat afara persoane cu peste 10 ani in cadrul firmei dar si entry levels. Care va riscati sa va duceti la ei? :)))))))))
@adi minune Miercuri, 30 Iulie 2014
Eu as remarca nu doar faptul ca au dat afara 17 persoane. Ci si felul in care au facut-o. Au dat dovada de totala lipsa de respect si umanitate. Parca tot ceea ce fac, e cu o rautate iesita din comun. Mai rar firme care sa isi trateze asa in bataie de joc angajatii cum o fac ei de fiecare data cand au ocazia.
Cineva remarcase ca au multe procese. Eu as zice ca la cate legi incalca ar fi trebuit sa aiba mult mai multe. Dar din pacate suntem un popor obisnuit sa plecam capul in loc sa ne aparam drepturile.
In concluzie: eu chiar nu ii recomand nimanui. Sa se intoarca la ei in tara sa vada daca acolo le merge mai bine cu stilul asta tiran de management si cu obiceiul lor le a incalca legea in mod sistematic.
Dorel de la Popesti Joi, 31 Iulie 2014
E adevarat ca au pierdut toate procesele cu fostii angajati pe care i-au dat in judecata si au de platit despagubiri de 140.000 euro? E adevarat ca cei care au mai ramas se pregatesc de o reducere salariala de 20%? Daca cineva din interiorul firmei ne-ar putea confirma sa ne facem o parere...
Gelu Joi, 31 Iulie 2014
Bilantul pe 2013:
Cifra de afaceri 10,3 milioane lei (putin mai mare decat in 2012)
Profit 16 mii lei (jumatate decat cel declarat pe 2012)
Datorii 1,3 milioane lei (mai mici decat cele declarate in 2012)
Angajati 70 (fata de 94 in 2012)

Se pregateste probabil inchiderea
@@programator Joi, 31 Iulie 2014
http://www.66.com/RO/despre/cariere/
Nu au nici un post de programator listat. Doar WordPress si Hadoop?
@gelu Joi, 31 Iulie 2014
70 erau inainte de disponibilizari. au ramas 53
@dorel: e adevarat ca au pierdut ceva procese dar personal nu cred ca suma se poate apropia de cea mentionata de tine. o parte din procesele pierdute sunt cele intentate de ei si trebuie sa plateasca doar cheltuieli de judecata. gen 1000 lei de persoana. pe site apare un singur proces cu sume mai consistente, dar nici pe departe asa de consistente :))
@@gelu Joi, 31 Iulie 2014
am citat bilantul oficial depus de firma pentru anul 2013. cifrele din el reflecta realitatea raportata pana la sfarsitul lui 2013. din ce stiu eu nici macar 50 nu mai suntem...
De ce? Vineri, 1 August 2014
Si atunci de ce firma pune anunturi de angajare?
Ghitza Ciobanu' Vineri, 1 August 2014
"din ce stiu eu nici macar 50 nu mai suntem..." deci esti din firma? toarna mai mult sa stim pls :)
Pufi Duminica, 10 August 2014
O firma care isi vinde imaginea foarte bine, insa ar trebui sa stie toata lumea sa nu lase pacalita de aceste aspecte. Aparenta corporatie e un SRL romanesc in declin (~50 oameni, 35% developeri, 15% "research-ri" ,40% marketing (asistente personale sef ), rata de retentie a angajatilor este foarte mica, neincrederea in angajati si management-ul tiranic sunt la ele acasa. Politica lor este sa inlocuiasca frecvent oameni in cazul in care se gasesc alternative mai ieftine sau mai interesante, prefera contractele pe perioada deteterminata pe 1 an. Au dat oameni afara fara motive, promoveaza oameni pe criterii numai de ei stiute (in special de sex feminin), au pierdut procese cu angajati, iar cei care lucreaza in IT in Brasov ii cunosc foarte bine si ii ocolesc.
Mirela Miercuri, 13 August 2014
Buna, se pare ca efectul domino incepe sa prinda avant. Dupa ce 1/4 au fost ilegal disponibilizati, marea majoritate din cei ramasi sunt deja la interviuri la alte firme. Probabil firma o sa se mai micsoreze inca o data pe atat. Piata din Brasov mai are nevoie de cel putin de 200 de programatori, mai ales de cei cu experienta(5-15 ani), puteti absolut toti ramasi sa migrati la firme care si respecta angajatii si care nu se chinuie sa supravietuiasca precun mareata companie multinationala, leader mondial pe sisteme GPS, ROUTE 66, un fel de Google++. Nu se poate trai din amintiri, actuala firma e departe de ce-a fost cand lucram si eu la ei, acum e doar o umbra care dispare rapid. Mult succes celor care doresc totusi sa ramana, va meritati soarta.
War3 Marti, 19 August 2014
Are cineva niste copii dupa contractul de munca colectiv de la ROUTE 66 ?
Procese noi pentru ROUTE 66 Marti, 19 August 2014
Vor fii noi procese cu ROUTE 66 !!!

Dupa 8-12 ani de lucru, firma ofera numai un salariu compensatoriu !!!
Geli Marti, 19 August 2014
Din cate stiu in 2008-2009 nu s-a semnat contract colectiv, ca daduse theo mailul cu 'beneficii' din partea lor in lipsa semnaturii celor 3 responsabili 'iresponsabili'. Vezi daca mai e vreunul din aia 3 prin firma si cere-le copia a ce nu s-a semnat atunci :)
In 2013 a mai fost o tentativa care a tot fost amanata, si tot nu s-a semnat nimic.
Insa, din ce stiu, acel ccm nesemnat oricum nu continea nimic legat de compensatii la concediere.

Legat de compensatii, minimul legal la concediere colectiva este de 20 de zile lucratoare. Asa s-a procedat si la help-desk in 2012. Nu cred ca vreo instanta din Romania sa decida altfel, din pacate.

Nu ar strica sa discutati si cu un avocat, sunt cativa fosti colegi cu peocese castigate.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?