Forum despre Route 66


@war3 Miercuri, 20 August 2014
In 2013 nu s-a semnat nimic. Dar continea cereri referitoare la compensatii la concediere. Atat in cazul concedierilor individuale cat si colective. Firma a fost foarte clara ca nu doreste semnarea unui ccm. Au scos in evidenta ca sunt obligati sa participe la negocieri dar nu si sa semneze. De altfel nici negocierile nu le-au dus la capat, totul finalizandu-se cu un mail cu concluziile lor si ce (nu) ofereau, in loc de sedinta cu reprezentantii. Din pacate putini l-au citit. Putini au citit solicitarile (si alea omise si alterate de ei) si raspunsurile lor aberante.
Nici o secunda nu s-au aratat interesati de nevoile angajatilor. Au luat parte la negocieri pentru ca erau obligati dar atat. Nu i-au interesat solicitarile indiferent cat de usor ar fi fost de pus in aplicare.
De asemenea au refuzat negocierile ce se impun (prin lege!) in cazul unor concedieri colective (cu reprezentantii salariali).
Lista cu nereguli poate continua la nesfarsit. Se bazeaza pe faptul ca nu ne stim drepturile iar cei care le stiu nu isi bat capul cu ei in instanta. Din pacate, in cele mai multe cazuri au dreptate.
Toate gogosile ce ti le vand la angajare nu sunt altceva decat minciuni. Ce teambuilding-uri, ce training-uri. Au trecut multi ani de cand firma facea asa ceva. Desi legea prevede formare profesionala cel putin o data la 2 ani pentru fiecare angajat.
De asemenea legea permite angajarea cu contract pe perioada determinata in anumite exceptii. La ei este o regula. Ca sa se poata descotorosi oricand de oricine. Nu de putine ori, la incheierea celor 3 ani (maximul admis de lege pentru contracte pe perioada determinata) se renunta la angajat. Alteori se intampla mult mai repede.
Cu ultimele concedieri colective s-a demonstrat ca oricat de bun ai fi si cat te-ai spetit si sacrificat pentru ei, nu intarzie prea mult momentul in care se descotorosesc de tine.
In concluzie: eu nu ii recomand nimanui. Nu stiu firma it in brasov care sa isi trateze angajatii in felul in care o fac ei. Hai sa nu ne mai lasam calcati in picioare.
Biznis Joi, 21 August 2014
O data cu pierderea clientilor importanti, partea de dezvoltare de software si-a pierdut de mult profitabilitatea. Afacerile no-software sustin inca firma, totusi abandonarea partii neprofitabile si consumatoare de resurse este doar o chestiune de timp.

In final scopul este de a face business profitabil, nu de a fi o fundatie de intrajutorare non-profit. Cei care inca au impresia ca aceasta firma este a doua lor casa, ar trebui sa gandeasca totusi "outside of the box" .
Concurs Joi, 21 August 2014
Conditii bune pentru studenti in cadrul Intership-ului se castiga 1500ron + o masa/zi de la o firma de catering. Dupa intership, cei mai buni au sansa de a castiga un contract de munca pe 1 an la 2500ron/luna.
@concurs Vineri, 22 August 2014

"Dupa intership, cei mai buni au sansa de a castiga un contract de munca pe 1 an la 2500ron/luna."

Dintre cei 17 care au fost dati afara, cel putin 3 erau dintre acesti "cei mai buni care au avut sansa" vietii lor :) sansa ca firma sa-i arunce-n strada in 30 de minute!
Iar pentru "supravietuitori", tineti minte ca acest intership e singurul, unicul curs de care veti avea parte in viata voastra in cadrul Route 66! E momeala pentru studenti naivi, fara experienta de viata adevarata!

@biznis Vineri, 22 August 2014
Din moment ce ei se lauda ca au cei mai buni angajati, faptul ca afacerea e "neprofitabila si consumatoare de rezurse", cat si pierderea clientilor indica probleme mai sus in ierarhie. Nu e unpic dubios sa ai angajati buni si sa nu poti face nimic profitabil cu ei?
Fara indoiala lucrurile stau cum spui, insa problema pleaca de sus.
bautor talentat Luni, 1 Septembrie 2014
Vesti grozave pentru toti iubitorii de Route 66: se fac din nou angajari. Dupa ce firma a angajat doctori in fizica "extremely gifted", programatori de clasa, si ...
relaxatul Marti, 2 Septembrie 2014
bautor talentat ce intelegem prin mediu de lucru relaxat?
LaStrada66 Club Marti, 2 Septembrie 2014
Analizand situatia piata locala, ar putea fi o afacere de success. Cu o investitie minima de renovare/ inchiriere ar putea castiga mai mult de cat au castigat pe produsul lor ...
Vim Vineri, 12 Septembrie 2014
We are some sort of marketing professionals , our goal is to present this SRL as a "suc-cessful" multinational corporation, this will allow us to impress the best and ...
Lanen Vineri, 12 Septembrie 2014
No, no! Listen... this is bulls##t... we are the best in the world!Where is everybody?! No problem... I will do it all myself if I have to.
pinza Sambata, 27 Septembrie 2014
Dragi studenti, absolventi, profesori si Phd, daca vreti sa vedeti adevarata fata a S.R.L-ului Route 66, ...
FMM Miercuri, 1 Octombrie 2014
http://portal.just.ro/102/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6200000000097085&id_inst=102
@FMM Miercuri, 1 Octombrie 2014
De-aia au desfiintt posturile a 17 oameni, ca sa poata plati consecintele proceselor pierdute... Dumnezeu nu da cu parul, dar nici nu doarme...
@FMM Miercuri, 1 Octombrie 2014
Ce seara minunata! recursul e ca si castigat! Bravo Sever! Sever nu i-a iertat. Sever, cand vii la Bv sa sarbatorim ?
Gabi Sambata, 4 Octombrie 2014
Mai noi ca sa gasesca utilitate si HR-ul le-au pus sa faca support.
M-au sunat Sambata, 4 Octombrie 2014
M-au sunat si pe mine duduia de la HR.Am fost agasat intr-un mod neplacut legat de performantele mele academice , ce medie am avut ce scrie pe foaia matricola , sa la ...
@Gabi Duminica, 5 Octombrie 2014
dar departamentul de suport nu fusese desfiintat in noiembrie 2012? Gata, au voie sa puna oameni acolo din nou? Sau titulatura din fisa postului e cu totul diferita?
Gabi Luni, 6 Octombrie 2014
client support = junior project manager = junior marketing specialist = to be continued. Pozitiile in aceasta firma de regula nu au nici o legatura cu realitatea.
C++ Luni, 13 Octombrie 2014
Pentru cei 17 ale caror posturi au fost desfiintate: stati linistiti, baieti, ca nu mor caii cand vor cainii!
@c++ Marti, 14 Octombrie 2014
Ce nu sti tu: vezi ca esti pe noua lista de reorganizare inregistrata la itm. Stai linistit ca te rezolva si pe tine baietzii! Putintica rabdare!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?