Forum despre Rovere Mobili


danni Joi, 1 Martie 2012

a avut cineva tangente cu rovere, a lucrat cineva acolo cum este mediul de lucru? va multumesc

dragos Luni, 19 Martie 2012

mda, nu gasesti nimic pe tot netu de rovere mobilli, asa ca poate se incumeta cineva sa zica ceva :)

Luana Joi, 25 Octombrie 2012
Aveti mai multe detalii depre echipa si mediul de lucru de la Rovere?
niki Joi, 25 Aprilie 2013

merita sa ma duc la inteviu?
ce salarii sunt?

ANdra_Andra Joi, 2 Mai 2013
Buna. Cine a fost la interviul din Craiova, a primit pana acum un raspuns?Ceva impresii de la interviu?
Alias Vineri, 10 Mai 2013
Poate spune cineva ce salariu are un director de magazin sau un project manager ? Salariul se plateste la timp ? Exista targete tangibile si se dau comisioane dupa cum spun ei ? Ce masina de serviciu dau la un project manager ? Vreau sa stiu daca sunt seriosi din punct de vedere salarial si al bonusarii ...
ex-Rovere Joi, 4 Iulie 2013

Consilierii si proiectantii au comisioane in functie de vanzari, montatorii nu - salariu fix 10 milioane indiferent de realizari. Cel putin asa este la Iasi.

Monica Joi, 10 Octombrie 2013
A lucrat cineva la sediile din Bucuresti sau stie cineva si are mai multe detalii despre cum stau lucrurile aici?salarii,mediul de lucru?mersi anticipat
EU Marti, 29 Octombrie 2013

Si eu am fost contactata sa particip la un interviu pentru Director de Filiala Iasi, dupa primul interviu, relativ ambiguu, am fost contactata sa particip la o noua etapa de recrutare.


Dupa al 2 lea interviu, cu un domn, am inteles ceva mai clar care sunt atributiile Directorului de filiala, dupa aprox. o saptamana am fost contactata de o persoana de la HR si mi s-a comunicat ca am luat postul. Am rugat persoana sa imi dea un mail cu toata detaliile si pasii urmatori, ea mi-a spus ca voi primi mailul...dupa 2 saptamani nu aveam nici un mail si am sunat eu, am discutat cu aceeasi persoana de la HR, dupa scuze inutile mi-a spus din nou ca voi primi mail cu detaliile...dupa inca 2 saptamani am revenit cu un telefon...si din nou aceeasi promisiune.

M-am lasat pagubasa.


A, si de salariu...eu am cerut minim 1000E.

eu Joi, 12 Decembrie 2013

Eu am lucrat multi ani la aceasta firma si am numai cuvinte de lauda..."cine-i harnic si munceste are tot ce vrea" :) si lucrurile mergeau super ok - am lucrat 7 ani acolo si lumea era multumita.

fost Rovere Miercuri, 18 Decembrie 2013

Am lucrat si eu 5 ani la Rovere la Import... Mi-a placut foarte mult ceea ce faceam si colectivul din Bucuresti (din care acum nu a mai ramas aproape nimeni). Dar, intr-adevar, toti eram tineri, necasatoriri, fara copii, nu aveam nici o obligatie decat sa stam la munca. Iar treaba era, slava Domnului! Daca stateam pana la 10 seara la munca si tot nu terminam. Si atunci erau 3 magazine, nu ca acum. Dar tot timpul patronul se plangea ca nu sunt vanzari. Cum Dumnezeu cand noi stiam foarte bine cata marfa aduceam. Programul era de la 10 la 18, dar la ora 18 patronul incepea sa se plimbe prin showroom sa vada cine pleaca si te lua la intrebari si-ti dadea de treaba ca sa-ti iei gandul de la plecat. Concediu nu aveam decat 2 saptamani in august, cand era Italia in concediu, in rest nu aveai voie sa-ti iei decat o sambata pe luna. La cununia surorii mele m-am invoit de la servici pe la 14 (era intr-o joi) si m-a pus sa revin la treaba imediat dupa cununie, n-a vrut sa-mi dea liber restul zilei. Cu salariul a fost relativ OK in sensul ca in 2005 la angajare luam 800 ron, iar in 2008 cand am plecat luam 2000 ron. Intre timp, am ramas insarcinata si la un moment dat am avut niste probleme si mi-am luat medical 2 saptamani. Cand m-am intors la munca, au fost niste intarzieri la niste marfa (intarzieri ce tineau de productie, nicidecum de mine) si m-a facut patronul cu ou si cu otet ca de ce n-am venit la munca sa rezolv problemele (desi puteam pierde sarcina si cu toate astea lucram de acasa, deci nu stateam in pat cum ar fi trebuit). I-am repetat motivele dar nu l-au interesat. Iar cand s-a rezolvat problema nici macar scuze nu si-a cerut. Nu recomand Rovere decat daca esti tanar. Imi pare rau, va repet, pentru colectiv care era minunat si pentru activitatea pe care o faceam.

Roma Marti, 4 Februarie 2014

Muncesti ai bani, nu te impui stai peste program. Vrei sa cresti vanzarile o poti face si in timpul celor 8-9 ore cat stai la servici, fara a pierde vremea cu altele desigur. Este o parere personala, nu inseamna ca este o chestiune generala :D

casiopea Marti, 25 Martie 2014
Am lucrat acolo 4 ani. Eu recomand acest angajator si altor candidati!!!!
Next Rovere Sambata, 5 Iulie 2014
De magazinul din Pitesti, puteti spune ceva? Multumesc
colegu Marti, 8 Iulie 2014
Va rog sa-mi spuneti cat are un director salariul ? Multumesc!
alter ego Miercuri, 9 Iulie 2014
Interviu la Craiova "colegu"?
BIANCA Sambata, 30 August 2014
a fost cineva la interviu pentru postul de contabil? ce salarii oferea si cum decurge un interviu? se dau teste?
daniela Miercuri, 10 Septembrie 2014
stie cineva cat e salariul pentru consilier vanzari? multumesc
xxx Sambata, 25 Octombrie 2014
Lucreaza cineva ca proiectant ?? Cum e ? Ce salarii sunt ?
mirela Duminica, 14 Decembrie 2014
Ca gestionar imi puteti spune ceva?cu ce se ocupa gestionarul si cam ce salariu are.ps pentru Bucuresti.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?