Forum despre RTT - Recrutare Turism & Training


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 2 Decembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma RTT - Recrutare Turism & Training, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de RTT - Recrutare Turism & Training.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Daniel Luni, 3 Decembrie 2012
Am fost chemat la ei la interviu pentru un post si dupa ce mi au amanat ora programata, in loc de consultanta cu care trebuia sa sustin interviul m-a luat in primire un ... care m-a intrebat cate in luna si- n stele 9gen de cand pana cand am lucrat si de ce am plecat de la locurile de munca ) fara sa mi spuna de fapt cum se cheama firma care face angajari, ce responsabilitati si ce salariu as avea, asa cum am vazut ca se face la agentiile de intermediere din Occident.M-a luat la per tu cand eu ii vb cu dvs si multe alt lucruir care demonstrau ca era vai de mama lui. Vreau sa stie toata lumea ca sunt o firma de recrutare de.....Daniel 33 ani Bucuresti
RTT Miercuri, 23 Ianuarie 2013
DREPT LA REPLICA - RTT - Recrutare Turism & Training

Daniel, in primul rand, regretam experienta neplacuta traita la interviul cu consultantul RTT.

In al doilea rand, am vrea sa lamurim niste lucruri mentionate de tine mai sus;

1. Acel "...", care te-a luat in primire - era, de fapt, unul din managing partners RTT, recruiter profesionist, prin fata caruia au trecut mii si mii de cv-uri/candidati.

2. Mi se pare absolut normal ca acel recruiter sa-ti puna intrebari "cate-n luna si-n stele" si de ce ai plecat de la fiecare loc de munca(mai ales ca tu ai schimbat vreo 10 joburi in decurs de 1-2 ani). Era foarte clar ca undeva exista o problema - la tine sau la angajator. In urma interviului ne-am dat seama ca la tine era problema.

3. Ai uitat sa mentionezi un lucru foarte important, mult mai important decat punctele tale de suspensie, si anume faptul ca interviul tau a durat mult mai putin decat de obicei - pentru ca noi am considerat ca esti un profil aparte, care nu s-ar integra in echipa niciunuia dintre angajatorii nostri. De-a lungul experientei noastre, ca si recruiteri, ni s-a intamplat de 2 ori sa invitam pe cineva "catre usa" - asta ca sa-ti faci o idee despre cat de nepotrivita a fost atitudinea ta, lucru confirmat, de altfel, si prin aceasta postare a ta.

Portofoliul RTT contine nume grele din industria turismului romanesc si international, si nu ne-am permite niciodata sa le recomandam un candidat nepotrivit, cu o atitudine atat de agresiva.

4. Nu stiu cu ce agentii de recrutare internationale ai lucrat, dar permite-mi sa am dubii in privinta lor, in cazul in care chiar iti precizau numele angajatorului, inca de la primul interviu, fara sa se asigure ca acel candidat corespunde in totalitate cerintelor.

5. Ne laudam cu cea mai mare baza de date, cu cv-uri de turism din Romania, si 99% dintre ei ne sunt prieteni, exact din motivul pt care tu te-ai simtit jignit - faptul ca recruiterul nostru nu ti s-a adresat cu dvs.

6. RTT nu este o firma de recrutare de ...., ci o agentie de recrutare de succes, cu un portofoliu impresionant.

Recomandarea RTT, deloc subtila: Schimba-ti atitudinea si vei avea numai de castigat!

Succes in continuare,
Echipa RTT

ps: catre admin-ul acestui site - Ne-am dori, ca pe viitor sa respectati regulile impuse chiar de dvs pentru postarea de comentarii/feedback-uri. Postul lui Daniel contine atac la persoana si nu reprezinta DELOC un feedback corect, de o transparenta totala.

Va rugam sa fiti mai atenti cand acceptati comentarii pe site, in caz contrar, ne vedem nevoiti sa cerem inlaturarea oricarei informatii vis a vis de compania noastra, de pe site-ul undelucram.Va incadrati lejer la Prejudiciu de Imagine prin astfel de comentarii. Multumim pt intelegere!
Ana Rosu - undelucram.ro Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Buna ziua,

In primul rand dorim sa multumim echipei RTT pentru amabilitatea de a ne scrie si a prezenta un punct oficial al acestei companii.

Acest lucru cu siguranta va fi apreciat de cei ce urmaresc topicul despre RTT - Recrutare Turism & Training.

De asemenea, dorim sa va asiguram de toata colaborarea noastra in ceea ce priveste moderarea corecta a acestui topic si suntem dispusi sa actionam in caz ca ceva este incorect expus sau nu reflecta realitatea.

Dupa cum probabil v-ati dat seama, comentariul initial al lui Daniel a fost moderat astfel incat el sa corespunda regulilor acestui forum, dreptului la libera exprimare si dreptului la imagine.

In momentul de fata nu vedem unde exact este atacul la persoana in comentariul lui Daniel, dar daca acesta ne este indicat, vom lua masuri cum am mentionat mai sus.

De asemenea, mesajul postat de Daniel reflecta experienta acestuia proprie (pro sau contra firmei dvs), experienta care poate fi facuta publica prin dreptul la libera exprimare oferit de Constitutie. Consideram ca doar un dialog poate duce la o transparenta si un feedback corect, de aceea asteptam ca si alte persoane sa-si expuna experienta proprie vis-a-vis de compania dvs.

Va multumim.

Ana Rosu
Coordonator proiect undelucram.ro
ben hur Miercuri, 23 Ianuarie 2013
despre vorbitul la per-tu te-ai facut ca nu vezi tante/nene de la RTT.
iulianacoada Vineri, 1 August 2014
mie personal mi se pare foarte dubios sa ameninti cu incadrari juridice de prejudiciu al imaginii cand chiar voi prejudiciati imaginea acestui candidat prin oferirea intr-un mod ...
lOL Vineri, 1 August 2014
Am si eu o intrebare?Cine este aceasta firma RRT? Ca eu sincer nu am auzit de ei!Dar voi?
Popescu Ion Sambata, 2 August 2014
Buna dimi in primul rand.As avea niste intrebari pentru reprezentantul acestei firme:1)- de ce ai dat dreptul la replica anonim? Nu stii si tu ca e frumos sa te ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?