Forum despre DMA Quality Food SRL (Saladbox)


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 7 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Bio Box SRL (Saladbox), informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Bio Box.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

midori Vineri, 13 Noiembrie 2015
Atmosfera de lucru este placuta. Colegi primitori si te invata, nu sunt genul care sa nu dea informatii si celor noi. Exista modalitati de promovare, dar e nevoie de munca si seriozitate.Ca pachet salarial, 1000 ron plus bonuri de masa si ceva bonusuri cand sunt vanzari bune si 10lei/h cand lucrezi ore suplimentare, iar transportul este asigurat de ei seara, prin vouchere pt o firma de taxi.Ca probleme ar fi faptul ca nu prea ai cand sa stai locului si chiar daca ai gasi timp sa stai pur si simplu sa iti tragi rasuflarea nu ai voie :)) Esti taxat daca faci salatele prea mari la salariu si clientul urla ca e prea mica. Orele suplimentare nu sunt obligatorii dar e cam nevoie de ele. Cel putin in Afi Palace, mall-ul se inchide la 1. Ceea ce insemana ca pleci la 1.30 de acolo si vrei nu vrei, stai peste program caci trebuie sa faci curatenie si esti obligat prin fisa postului sa faci si curat. Chiar daca asta inseamna sa stai peste program si esti teoretic dreptatit sa refuzi. Ma rog, fata de Mc, Kfc, Springtime, salariul este bun si angajatii sunt ceva mai multumiti. Insa nu-l consider un job de lunga durata. Este un program mult prea lung pentru cantitatea de stres si din pacate majoritatea pleaca destul de repede. Eu am plecat dupa o luna caci ajungi sa nu mai ai timp de altceva in afara de munca. Sper ca intre timp sa se fi schimbat lucrurile

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?