Forum despre Sales Consulting


Nikname Joi, 23 Mai 2013
Se lucreaza OK cu ei. Cel putin cu cei din Bucuresti.
Cosmin Miercuri, 3 Iulie 2013
La Cluj ... Profesionalismul e sub nivelul marii.
German Vineri, 5 Iulie 2013
Am aplicat prin ianuarie la un job postat de ei pe ejobs. Am fost contactat de o domnisoara din Cluj, care mi-a spus ca e vb de un job la firma Accenture.Mi-am zis sa sa incerc si vad eu. Am avut un interviu telefonic in romana si engleza. Dupa aplicare am fost trimis la firma Accenture unde am sustinut testul de lb germana. Dupa test am fost sunat din nou si a ramas sa vb in caz ca voi fii contactat pt interviul final. Dupa ce am fost contactat pt interviul final cu TL de la Accenture, am fost sunat dupa interviu din nou si i-am explicat cum a decurs interviul. Dupa cateva zile am fost sunat de cei din Bucuresti pt a ne vedea pt un job la o alta firma, tot pe germana. In Bucuresti m-am vazut cu 2 domnisoare, din care una cred ca era la inceput ;) si isi lua notite. Interviul a decurs ok, dar am fost informat dupa cateva zile ca jobul a fost dat intern.
Deci totul a fost ok din partea lor, si din cate am vazut personalul e foarte tanar, dar cu bun simt. Doar ca nu au avut personal vb de germana a fost un minus, dar asta nu e problema. . Pana in ziua de azi nu am avut ocazia sa sustin un interviu in lb germana cu cineva de la o firma de HR. Restul depinde de tine si de firma unde esti trimis. Exista firme care nu-ti mai raspund, vb aiurea si te tradeaza de sus ca un nimeni.
Trebuie facuta diferenta intre ce tine de o firma de HR si de firma angajatoare.
Daca esti contactat de ei, atunci mergi la interviu, ca nu patesti nimic si apoi daca firma X accepta CV-ul trimis de cei de la Sales Consulting, du-te la interviul final si poate vei fii angajat.
Costel Miercuri, 25 Septembrie 2013
In Cluj, feedback-ul la ei, e un dezastru total!
monav Luni, 6 Aprilie 2015
Am avut interviu cu un Team Leader / HR Consultant de la Sales Consulting Cluj Napoca. In urma acestuia m-a recomandat mai departe. Am avut apoi un interviu cu General Managerul de la compania unde exista postul vacant. Acesta mi-a mentionat la finalul interviului ca mai are de intervievat 2 persoane dupa care va lua decizia finala si reprezentantul Sales Consulting imi va oferi un feedback indiferent de situatie. Aceasta Team Leader / HR Consultant nu a mai oferit nici un feedback, ba mai mult nici nu a mai raspuns la telefon sau la e-mail!!
floo89 Vineri, 5 Februarie 2016
Haideti sa va relatez si eu cate ceva despre aceasta minunata firma de recrutare. Tin neaparat sa imi exprim opinia fundamentata bineinteles de experientele pe care le-am avut atunci cand am intrat in contact cu aceasta firma. Pentru inceput am fost contact prin luna decembrie a anului 2014 pentru un post de data analyst, si dupa ce am avut interviul la sediul din calea Calarasi (adica in Bucuresti) si feedback-ul a fost unul pozitiv am fost invitat la sediul Schneider pentru un alt interviu cu supervizorul si team lead-ul echipei. Am primit un mail de la sales consulting pe la inceputul anului 2015 ca feedback-ul e unul pozitiv si e doar o chestiune de timp pana cand se aproba bugetul pentru postul respectiv si o sa fiu contactat pentru semnarea contractului. Dupa acest mail au trecut vreo 2-3 saptamani in care asteptarea a fost apasatoare si nemaivand "rabdare" am dat un reminder sa ma interesez in ce stadiu se mai afla candidatura mea. Am primit un raspuns sec din partea celor de la sales consulting ca cerintele jobului s-au modificat brusc si ca angajatorul (Schneider) a decis sa isi indrepte acum atentia spre candidatii care au probabil, ceva mai mare experienta ca mine. Bineinteles ca le-am dat reply in care am criticat atitudinea lor fata de candidati dar impactul vorbelor scrise intr-un mail nu a avut nici un efect asupra lor.
Cea de-a doua experienta neplacuta s-a consumat in luna octombrie a anului 2015 in care am fost contactat tot de ei pentru un post de collection analyst pe engleza in cadrul companiei Mood. Am participat la primul interviu la sediul din calea Calarasi, feedback-ul pozitiv si dupa m-am dus si la Mood unde am avut interviul cu o persoana din America, si acea persoana mi-a zis ca o sa fiu contactat de sales consulting pentru feedback-ul final si eventual semnarea contractului la sfarsitul lunii octombrie. Mai placut, a fost si atentia care mi-a fost oferita in sensul ca am fost apelat a doua zi de catre ei si m-au intrebat detalii despre interviu (cum a decurs, ce parere am avut etc.) si mi-au zis ca voi fi contactat la sfarsitul lunii indiferent de raspuns. Sfarsitul lunii a venit rapid si surpriza...nici un raspuns. Am bagat vreo 2 remindere ca sa ii trezesc putin si absolut nici o reactie. Nici in ziua de azi nu stiu cat de bine m-am descurcat atunci :)).
Concluzie: Dupa relatarea faptelor de mai sus va las sa trageti singuri concluziile. Poate altii au avut experiente mai placute, si asta depinzand de experienta profesionala si cunostiintele pe care le poseda, dar in ce priveste persoana mea cu siguranta nu voi mai colabora cu o asemenea firma de recrutare. NU O RECOMAND!
cutzi Joi, 21 Aprilie 2016
Aveau CV-ul meu in baza lor de date si m-au invitat la un interviu cu managerul companiei pntru un post de contabil.Imediat dupa interviu m-a sunat tipa de la HR sa ma anunte ca managera m-a selectat pt. o colaborare si ca in decursul saptamanii urmatoare voi primi o oferta. Dupa aproape o saptamana in care nu am primit nici o oferta am sunat-o eu pe tipa de la HR care mi-a spus ca de fapt urma sa ma anunte ca s-au razgandit si ca ma are in vedere in viitor.....concluzia mea este ca sunt lipsiti de profesionalism si transparenta in sistemul de recrutare.
TPH1 Luni, 9 Mai 2016
Si in cazul meu aveau CV-ul in baza de date.Am fost anul trecut la un interviu,iar de atunci nu am mai auzit de ei.M-au invitat acum la un alt interviu pentru un internship (neplatit,8h/zi) pe HR,iar eu din naivitate am cedat insistentelor si am acceptat.La nici jumatate de ora dupa,primesc alt telefon de la ei prin care ma anunta ca dat fiind faptul ca am fost la interviu in trecut "nu mai vad sensul" (exact asa s-au exprimat) sa mai colaboram.Inteleg asta,insa nu inteleg de ce nu sunt capabili sa sorteze niste amarate de CV-uri,daca asta este pana la urma treaba lor.
banner1 Duminica, 19 Februarie 2017
Am patit-o si eu cu "team leader-ul" de la Cluj.
Am fost contactat pe LinkedIn. In prima faza am fost intrebat cand am putea discuta telefonic pentru a-mi furniza mai multe detalii. Am transmis un interval din urmatoarea zi in care as fi fost disponibil, nu am fost apelat. Am primit un mesaj cu dorinta de a reprograma convorbirea. Am dat o zi in care puteam fi contactat la orice ora, nu am fost sunat. In al treilea mesaj am comunicat faptul ca saptamana viitoare pot fi contactat la ce ora ar fi fost convenabil pentru ei, nu am fost contactat.
Cel mai probabil aveau contract cu clientul ca sa fie platiti in functie de numarul de candidati care raspundeau la mesaje. Asa ca au dres din condei cifrele astfel incat sa factureze niste costuri supradimensionate.
O abordare complet neprofesionista. Lucrand in domeniu, genul asta de atitudine mi se pare nepotrivita din toate punctele de vedere. Astfel de "profesionisti" sunt toxici si perpetueaza renumele prost cu care s-a procopsit HR-ul.
Nu vreau sa mai am de-a face cu ei. Prefer sa colaborez cu alta agentie de recrutare pentru aceeasi pozitie, una care da de inteles ca merita sa primeasca acel comision.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?