Forum despre SanProdMed


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 18 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma SanProdMed, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de SanProdMed.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
nameless Miercuri, 20 Februarie 2013
Evitati pe cat posibil sa ajungeti in aceasta firma (face parte din grupul Medicarom). Salarii sunt sub media domeniul pharma, nu se platesc la timp, prime de Craciun/Paste doar la cei care au stiu sa faca .....
NKN Miercuri, 16 Octombrie 2013
Sanprodmed = favoritisme, salarii nedate la timp din cauza datoriilor in banci, dezorganizare pe toate planurile, lipsa de comunicare, conducerea dezgustatoare, oamenii de valoare sunt dati afara daca deschid gura si spun adevarul in fata conducerii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?