Forum despre Schneider Electric Romania SRL


eu Sambata, 18 Mai 2013
eu am avut un interviu cu ei pe limba engleza,dar pt ca nu am stiut la un nivel avansat,nu m-a acceptat.din pacate.
nil Luni, 27 Mai 2013
Am fost la interviu la ei, pe un post de mic manager, pe o limba europeana mai exotica.
Interviul a fost in engleza. Am vorbit cu un sefuloi de-al lor si cu doamna sefa la resurse umane.
Sefuloiul vorbea cu accent puternic american, fandosit. Doamna vorbea normal. L-am ascultat pe sefuloi tinand discursuri despre maretia Schneider, vreo 30 de minute.
Apoi mi-au pus intrebari. Am raspuns in engleza. Au trebuit sa ma roage, de 6 ori in 10 minute, ce inseamna anumite cuvinte. Le-am dat sinonime, am reformulat. Mi-a fost jena pentru sefuloi :)
Aida Vineri, 31 Mai 2013
Nivelul de salarii este un pic mai mare decat intr-un call centre obisnuit, daca se cauta pe limbi straine mai exotice pentru Romania, se poate oferi si f f mult, depinde cum "te vinzi". Altfel, atmosfera e de companie de tip multinationala care se vrea foarte ok, dar de fapt lucrurile sunt ca in Romania. In call centre promovare nu prea exista sub nicio forma, decat daca e cazul de vreun post pe nivelul 2 suport care sa se "elibereze".
profa' Luni, 8 Iulie 2013
Salariile sunt mai mult decat ok, cel putin pentru limbile ''exotice''..Desigur asta si in functie de cum negociezi. Schneider, alaturi de putine companii ca Oracle, WNS, plateste cam cel mai bine de pe piata. Interviurile, de acord, sunt solicitante, dar accesibile, Pana la urma daca esti bun in domeniul tau, nu ai cum sa nu iesi in evidenta. Ofera printre cele mai atractive pachete salariale din BPO, dar are pretentia sa-i aleaga pe cei mai buni. Pe buna dreptate,nu?
Interviurile nu mi s-au parut deloc grele sau stresante, dimpotriva, am intrat oarecum nervoasa, dar cand am intrat am avut impresia ca am terminat o discutie cu o prietena foarte buna. Ideea este ca incearca sa scoata cei mai bun din tine, oferindu-ti cel mai bun suport. In privinta promovari, nu sunt de acord cu cele scrise mai sus...Cunosc destule persoane care au promovat pana aproape de varful piramidei, trebuie sa ai rabdare. Eu, din contra, cred ca se incurajeaza foarte mult promovarea interna, trebuie sa ai rabdare si sa dai cei mai bun..
candidat Luni, 8 Iulie 2013
1. Salarizare?
- peste medie aproape pe toate segmentele
- poveste cu "vanzarea personala" (exista grile foarte bine stabilite; poti fi in limita inferioara ori in cea superioara)
2. Colectiv?
- ok, dar se strecoara si incompetenti (ca-n orice multinationala)
- daca ai norocul de un superior ok, poti invata foarte multe (plus accesul la info de la Grup care este real)
3. Recrutarea?
- avand in vedere faptul ca sunt 2 persoane la HR (dintre care una HRM), recrutarea pica in sarcina Georgia Management (compania deschisa de fosta lor recrutoare)
- procesele pot dura si 4-5 luni
- feedback daca se primeste este un miracol
Interesat Joi, 22 Mai 2014
Pana la urma pentru postul de contabil ati primit un raspuns? Stiti mai multe informatii?
erica Vineri, 30 Mai 2014
bunasediul companiei este doar pe strada dinu vintila sau se lucreaza si pe Bd. Ficusului ?
Carla13 Luni, 17 August 2015
Imi poate explica cineva ce inseamna CCC si care este atmosfera in acest departatament? Multumesc anticipat!
freelance24 Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Salut,Eu am primit raspuns de la ei la 2 zile dupa interviu.Interviul a decurs normal, cu intrebari tipice despre fosturile locuri de munca.Am aplicat pentru Back-Office ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?