Forum despre Schuller Eh'klar Romania


ADMIN - undelucram.ro Joi, 27 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Schuller Eh'klar Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Schuller Eh'klar.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

unguru' Vineri, 4 Aprilie 2014

Se cauta motive sa nu se plateasca salarii, esti jinit pe fata de conducerea firmei.

1 unu Miercuri, 29 Octombrie 2014
din ce am auzit sunt super ok
Andrey Joi, 4 Februarie 2016
Sunt fost angajat care a lucrat la aceasta firma peste 4 ani si celor interesati sa se angajeze doresc sa ii anunt ca trebuie sa se astepte la urmatoarele : esti obligat sa lucrezi(sa vinzi si produsele )altei firme, primesti un laptop pe care trebuie sa il platesti, la 6 luni dupa angajare maxim un an esti penalizat dupa cum doreste conducerea de obicei cu 10-20% din salar, esti jignit si ti se vorbeste urat la sedinte. Nu recomand.Initial ti se prezinta posibilitatea de a castiga peste 5000 ron dar daca ajungi sa ajunge sa trebuiasca sa primesti acesti bani, atunci se cauta motive sa nu ii primesti pe toti.
echinox Sambata, 19 Martie 2016
Sustin cele afirmate de @Andrey,si eu fiind unul din fostii angajati la Schuller.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?